- 18 Ekim 2023
- 110
- 42
- 18
- 29
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Bende de pcos var ocean polysyol kullandım. Yumurtlamama çok faydası oldu. Öncesinde hep kistlerim oluyordu yumurta çatlamadığı için. İnositolü kullandığım aylar yumurtlama belirtilerini bile çok belirgin hissettim zaten 2. Kutu bitince hamile kaldım. Eşim sperm testi vermemişti henüz ben de hsg çekilmedim sadece hormon baktırdım normaldi ama usg de yoğun pcos görüntüm ve yumurtalık tembelliğim vardı. Eğer denemediysen doktoruna danışarak inositole başla dediğim gibi ocean polystol bu konuda gayet iyi. Eşime de koenzim q10 içeren yine ocean marka multivitamin almıştım. İstanbulda yaşıyorum gebelik öncesi için memnun kalıp önerebileceğim bir doktor yok. Gebelik takibi için Türkiye hastanesine gidiyorum.Kızlar neredeyse 2 senedir çocuk deniyoruz.Her ayı tam anlamıyla değerlendiremedik ama yine de 2 sene olmak üzere.Güneydoğuda ücra Bir yerde olduğumuz için doğru düzgün bir hastaneye de gidemedik.Bana en son PCOS teşhisi konuldu.Eşim tek taraflı varikosel.Sperm sayısında bir sorun yok ama hareketlilik için doktor sınırda demişti.Yaşlarımız 29 ve 32 bu arada.İstanbulda özel yada devlet farketmez bir hastane doktor önerisi verir misiniz? bir de nasıl bir yok izlemeliyiz tavsiye verirsiniz sevinirim.Ben hormon testi yaptırdım normal çıktı bütün değerlerim bu arada sadece hsg çekilmedim
Çok teşekkür ederim öneriniz içinBende de pcos var ocean polysyol kullandım. Yumurtlamama çok faydası oldu. Öncesinde hep kistlerim oluyordu yumurta çatlamadığı için. İnositolü kullandığım aylar yumurtlama belirtilerini bile çok belirgin hissettim zaten 2. Kutu bitince hamile kaldım. Eşim sperm testi vermemişti henüz ben de hsg çekilmedim sadece hormon baktırdım normaldi ama usg de yoğun pcos görüntüm ve yumurtalık tembelliğim vardı. Eğer denemediysen doktoruna danışarak inositole başla dediğim gibi ocean polystol bu konuda gayet iyi. Eşime de koenzim q10 içeren yine ocean marka multivitamin almıştım. İstanbulda yaşıyorum gebelik öncesi için memnun kalıp önerebileceğim bir doktor yok. Gebelik takibi için Türkiye hastanesine gidiyorum.
İnofolic combi diye bir takviye var bir de onu forumda görmüştüm memnun kalanları. Oceandan memnun kalmasaydım ona geçecektim. Belki onu deneyebilirsin canım. Ama her takviye herkeste aynı etkileri göstermiyor maalesef o yüzden doktora danışmak lazım. Bu süreçte iyi hastane ve doktor bulabilmek çok zor gerçekten. Ben İstanbul'da bir sürü hastane olmasına rağmen içime sineni bulamadım hala. Gebelik öncesi gittiğim doktor 1 yıl dolduğunda çam sakura ya da zeynep kamilde infertilite kliniğine gidip direkt aşılama yaptır demişti. Belki oraları araştırabilirsinÇok teşekkür ederim öneriniz içinBende ocean marka inositol kullandım 2 ay boyunca eşim de sperm kalitesi için 3 ay boyunca takviye kullandı.Inositol benim yumurtlama tarihleirmi çok değiştirdi ve yoğun bir sivilce artışı yaptı o yüzden 3. Ay devam etmedim.Sanırım bize takviyelerin bir faydası olmadı
İkisini de çok duydum bir de oraları araştırayım çok sağolunİnofolic combi diye bir takviye var bir de onu forumda görmüştüm memnun kalanları. Oceandan memnun kalmasaydım ona geçecektim. Belki onu deneyebilirsin canım. Ama her takviye herkeste aynı etkileri göstermiyor maalesef o yüzden doktora danışmak lazım. Bu süreçte iyi hastane ve doktor bulabilmek çok zor gerçekten. Ben İstanbul'da bir sürü hastane olmasına rağmen içime sineni bulamadım hala. Gebelik öncesi gittiğim doktor 1 yıl dolduğunda çam sakura ya da zeynep kamilde infertilite kliniğine gidip direkt aşılama yaptır demişti. Belki oraları araştırabilirsin
Merhaba canım daha önce konuşmuştuk Türkiye hastanesinde hangi doktora gitmeye başladınBende de pcos var ocean polysyol kullandım. Yumurtlamama çok faydası oldu. Öncesinde hep kistlerim oluyordu yumurta çatlamadığı için. İnositolü kullandığım aylar yumurtlama belirtilerini bile çok belirgin hissettim zaten 2. Kutu bitince hamile kaldım. Eşim sperm testi vermemişti henüz ben de hsg çekilmedim sadece hormon baktırdım normaldi ama usg de yoğun pcos görüntüm ve yumurtalık tembelliğim vardı. Eğer denemediysen doktoruna danışarak inositole başla dediğim gibi ocean polystol bu konuda gayet iyi. Eşime de koenzim q10 içeren yine ocean marka multivitamin almıştım. İstanbulda yaşıyorum gebelik öncesi için memnun kalıp önerebileceğim bir doktor yok. Gebelik takibi için Türkiye hastanesine gidiyorum.
Bende de pcos var insulin direnci ve tiroid var, omega 3 ve d vitamini aldim doktor kontrolünde, inositol içeren Procieve f kullandim uc ay, esimde sperm testi normal dedi doktor varikosel cok az gorunmus sanirim proxeed plus verdi doktor uc ay kullan dedi ama duzensiz kullandiKızlar neredeyse 2 senedir çocuk deniyoruz.Her ayı tam anlamıyla değerlendiremedik ama yine de 2 sene olmak üzere.Güneydoğuda ücra Bir yerde olduğumuz için doğru düzgün bir hastaneye de gidemedik.Bana en son PCOS teşhisi konuldu.Eşim tek taraflı varikosel.Sperm sayısında bir sorun yok ama hareketlilik için doktor sınırda demişti.Yaşlarımız 29 ve 32 bu arada.İstanbulda özel yada devlet farketmez bir hastane doktor önerisi verir misiniz? bir de nasıl bir yok izlemeliyiz tavsiye verirsiniz sevinirim.Ben hormon testi yaptırdım normal çıktı bütün değerlerim bu arada sadece hsg çekilmedim
Çok teşekkür ederimPendik yüzyıl hastanesi serap simavlıbenim de doktorum kendisi doçent ve infertilite uzmanı. ona gittiğim ilk ay hamile kaldım
Çok teşekkür ederim yazıyorum hemen mesaj kısmındanBende de pcos var insulin direnci ve tiroid var, omega 3 ve d vitamini aldim doktor kontrolünde, inositol içeren Procieve f kullandim uc ay, esimde sperm testi normal dedi doktor varikosel cok az gorunmus sanirim proxeed plus verdi doktor uc ay kullan dedi ama duzensiz kullandi
Ben yumurtlamaya kadar gunde 1 saat yumurtlamadan adete kadar yarim saat yurudum her gun, 7 kilo verdim iki ayda, klomen kullandim nisanda olmadi mayista dogal yolla oldu, pozitifi gördüm
Allah sana da nasip eder inşallah
Medicana ve memoriala gidenler var çevremde, ozelden mesaj atin doktor isimlerini sorup doneyim size isterseniz
AminnnnÇok teşekkür ederimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi isteyenlere de nasip etsin en kısa zamanda
Şifa ayşe savaşa gidiyorum canımMerhaba canım daha önce konuşmuştuk Türkiye hastanesinde hangi doktora gitmeye başladın
Nasıl memnun musunŞifa ayşe savaşa gidiyorum canım
1 kez gittim ultrasonda fazla tutmadı zaten bebek daha 6 haftalıktı gösterebileceği bir şey yoktu. Önümüzdeki salı tekrar gideceğim o zaman daha iyi belli olur ne kadar detaylı bakıp ilgileneceği. Ama çok kibar bir kadın ben sevdim kendisiniNasıl memnun musun
Muayene esnasında yanında biri var mıydı doktorun ben en son gittiğimde sorun yaşadım tekrardan gitmeye korkuyorum1 kez gittim ultrasonda fazla tutmadı zaten bebek daha 6 haftalıktı gösterebileceği bir şey yoktu. Önümüzdeki salı tekrar gideceğim o zaman daha iyi belli olur ne kadar detaylı bakıp ilgileneceği. Ama çok kibar bir kadın ben sevdim kendisini
Nasıl yani canım anlayamdım? Hemşiresi vardı ve eşimle beraber girdik. Sen nasıl bir sorun yaşadınMuayene esnasında yanında biri var mıydı doktorun ben en son gittiğimde sorun yaşadım tekrardan gitmeye korkuyorum
En son gittiğim doktorda yanındaki hemşire mi asistan mı bilmediğim kişi vücuduma yorum yaptı o yüzden başka doktor arayışındayımNasıl yani canım anlayamdım? Hemşiresi vardı ve eşimle beraber girdik. Sen nasıl bir sorun yaşadın
Ne kadar saçma. Çok can sıkıcı bir durum keşke şikayet etseydin.En son gittiğim doktorda yanındaki hemşire mi asistan mı bilmediğim kişi vücuduma yorum yaptı o yüzden başka doktor arayışındayım
Cimere şikayet ettim şuan yalnızca doktorun olduğu bir yer arayışındayımNe kadar saçma. Çok can sıkıcı bir durum keşke şikayet etseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?