Istanbul hatirasi...

Selayhus

Dışı buz içi balım
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
9.108
26
363
Söze nerden basliyacagimi bilemiyorum....
Istanbul kadar güzel arkadaslarimin bana istanbul ziyaretindeki hediye ettikleri kiyafet ve esyalari paylasmak istedim...
Burdan onlara tekrar tekrar tesekkür etmek istiyorum: bunu her ne kadar dile getirsemde her seferinde yetimeyecegini az geldigini düsünüp tekrarliyorum...
Barbivekenim: beni karsilamak icin karsidan sabiha gökcene hic üsenmeden geldigin icin,
bana defalarca doktora giderken eslik ettigin icin, refakatci olarak hastanede kaldigin icin, beni koruyup kolladigin icin tesekkür ederim

Xzgim: hastanede yanimda kaldigin bana anne sefkati gösterdigin icin, defalarca evini acip sofrani benimle paylastigin icin tesekkür ederim

Tutim: Doktora benimle geldigin, hastanede ziyaret ettigin icin beni kirmayip zor dönemlerinde yemege geldigin icn tesekkür ederim

Aybur34üm: hastaneye gelemeyip kendini suclu hissettigin defalarca aradigin icin, karninda bebisinle o kadar yol kat edip bulusmaya geldigin icin tesekkür ederim

Hanturksüm: taaa Ankaralardan bizimle bulusmaya geldigin icin sicacik sohbetinle bize eslik ettigin icin tesekkür ederim

Simdi sira geldi hediyelerime

KK gene bir vefa örneği yapmış anlaşılan.Allahım ne güzel bir yer burası:)

Barbivekenim almista almis almista almis almalara doymamis
[/url]

buda eldiven ve sapka eldiveni saklamis oglum o yüzden bu resmi ekledim

ve daha ekliyemedigim mideme inmis olan pismaniye ve sarah helvasi vardi
[/B]

Son düzenleme:
Xzgimim aldiklari vee benim icin cok degerli olan hirka ... kendi dolabindan cikartip verdigi icin yeri bir ayri olacak bende

vee birsürü cikolata, lokum ve damla sakili türk kahvesi vardi onlarda midede olduklari icin malesef

Hiii pişmaniyeyi ne severim.Sonrası:90: önce pişmaniye sonra vücuda oluyor şişmaniye

Son düzenleme:
Ayburumda türk kahvesine hasret gitmiyeyim diye düsünüp türk kahvesi fincani almis ..

Son düzenleme:
dostluğunuz daim olsun inşallahhhh

kendi aldigim 1-2 parca birseyler vardi onlarida eklemeyi düsünüyordum ama foto makinemin sarji bitti onlarida sonra eklerim artik

askım benımm sen geldın ya dunyalar benım oldu zaten
çok çok çok seviyorum bitanem benim
cok saglam dostluklar edındık burda herseyı beraber atlattık
daha bır omur boyu yasayacagımız paylasacagımız guzellıkler olucak ınsallah
ıyıkı varsın

selayım çok iyi düşünmüşsün böyle bi topiği
henüz hiç birinizle görüşemedim ben ama yine de hissettim o mutluluğunuzu
cicislerini güle güle kullan bebişimmm

barbizişkooo ben de istiom o baykuşlu cicisten

daha bunlar ifade edebildiklerim birde edemediklerim var :78:
Ahhh ahhh bu dostluklar çok başka oluyor dimi
Allah dostluğunuzu bozmasın canım bir ömür ...
sagol canim seninde gözün aydin bebek geliyor demek :)
tskler kontesim hissediliyor heryerden sanirim

Canım benimmm asıl ben sana teşekkür ederim isimlerin arasına benide dahil ettiğin için seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana ...
unutmadan hastanede xzgiyle senin hastanede yatacağın odada beklerken sürekli gözüm saate gidiyordu ameliyattan çıkmanı bekliyorduk ve sen odana geldiğinde sanki ben acı çekiyormuşum gibi canım acıdı seni öyle görünce acı çekmene dayanamadım oracıkta neyseki atlattık çok şükür...sende iyiki varsın cnm

olum ağlatcenmi sen beni bakiyim heeeee üşenmemiş hediyelerin resimlerini çekmişde eklemişşş utandık kuuu

bitanemmm senin türkiyeye gelebilmiş olman, görüşebilmiş olmamız bizim için en büyük hediyeydi zateni bu aldıklarımızın onun yanında lafımı olur aşkolsun

ameliyat nedeniyle çok fazla değerlendiremediğiz halde, mükemmel geçirdiğimiz İstanbul günlerini , inşallah birdahaki gelişinde , selimotoyla gelişinde , çoook daha faal bir şekilde geçirirez inşallahh. bu sefer doya doya yiyicez içicez sarışıcazzz koklaşıcazz o günleri bekliyorum umutla , :97: ( ayy umudumuzda olucak o zaman 1 artmış olucaz )

sizleri çok seviyorum canım kankalarımmmm

barbizişkooo ben de istiom o baykuşlu cicisten

ama ama ama o tektiiii :S
ben sana başka baykuşlu birşey bulursam alıyım olarmıııııı

Son düzenleme:
ne demek bitanem tabikide senide dahil edecegim

bende seni canim ,
ama acaba bunu duyduk duymadinami ekleseydim ::18:

yaa tmm olsun madem (yüssüz üye similisi)

biliyormusun gunlerdir bakmıyorum kk ya ama aklımda senin oje topiğinde begendim guzelmiş dedigin ojeleri alıp gndermek vardı sen buraya gelmişsin ve ben seni göremedm geçmiş olsun dostluğunuz daim olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…