dostluğunuz daim olsun inşallahhhh
daha bunlar ifade edebildiklerim birde edemediklerim var :78:askım benımm sen geldın ya dunyalar benım oldu zaten
çok çok çok seviyorum bitanem benim
cok saglam dostluklar edındık burda herseyı beraber atlattık
daha bır omur boyu yasayacagımız paylasacagımız guzellıkler olucak ınsallah
ıyıkı varsın
sagol canim seninde gözün aydin bebek geliyor demek :)Ahhh ahhh bu dostluklar çok başka oluyor dimi
Allah dostluğunuzu bozmasın canım bir ömür ...
tskler kontesim hissediliyor heryerden sanirimselayım çok iyi düşünmüşsün böyle bi topiği
henüz hiç birinizle görüşemedim ben ama yine de hissettim o mutluluğunuzu
cicislerini güle güle kullan bebişimmm
barbizişkooo ben de istiom o baykuşlu cicisten
barbizişkooo ben de istiom o baykuşlu cicisten
ne demek bitanem tabikide senide dahil edecegim
Canım benimmm asıl ben sana teşekkür ederim isimlerin arasına benide dahil ettiğin için seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana ...
unutmadan hastanede xzgiyle senin hastanede yatacağın odada beklerken sürekli gözüm saate gidiyordu ameliyattan çıkmanı bekliyorduk ve sen odana geldiğinde sanki ben acı çekiyormuşum gibi canım acıdı seni öyle görünce acı çekmene dayanamadım oracıkta neyseki atlattık çok şükür...sende iyiki varsın cnm
olum ağlatcenmi sen beni bakiyim heeeeeüşenmemiş hediyelerin resimlerini çekmişde eklemişşş utandık kuuu
bitanemmm senin türkiyeye gelebilmiş olman, görüşebilmiş olmamız bizim için en büyük hediyeydi zateni bu aldıklarımızın onun yanında lafımı olur aşkolsun
ameliyat nedeniyle çok fazla değerlendiremediğiz halde, mükemmel geçirdiğimiz İstanbul günlerini , inşallah birdahaki gelişinde , selimotoyla gelişinde , çoook daha faal bir şekilde geçirirez inşallahh. bu sefer doya doya yiyicez içicez sarışıcazzz koklaşıcazzo günleri bekliyorum umutla , :97: ( ayy umudumuzda olucak o zaman 1 artmış olucaz )
sizleri çok seviyorum canım kankalarımmmm
]
ne demek bitanem tabikide senide dahil edecegim
bende seni canim,
ama acaba bunu duyduk duymadinami ekleseydim ::18:
yaaolum ağlatcenmi sen beni bakiyim heeeeeüşenmemiş hediyelerin resimlerini çekmişde eklemişşş utandık kuuu
bitanemmm senin türkiyeye gelebilmiş olman, görüşebilmiş olmamız bizim için en büyük hediyeydi zateni bu aldıklarımızın onun yanında lafımı olur aşkolsun
ameliyat nedeniyle çok fazla değerlendiremediğiz halde, mükemmel geçirdiğimiz İstanbul günlerini , inşallah birdahaki gelişinde , selimotoyla gelişinde , çoook daha faal bir şekilde geçirirez inşallahh. bu sefer doya doya yiyicez içicez sarışıcazzz koklaşıcazzo günleri bekliyorum umutla , :97: ( ayy umudumuzda olucak o zaman 1 artmış olucaz )
sizleri çok seviyorum canım kankalarımmmm
ama ama ama o tektiiii :S
ben sana başka baykuşlu birşey bulursam alıyım olarmıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?