Istanbul hatirasi...

biliyormusun gunlerdir bakmıyorum kk ya ama aklımda senin oje topiğinde begendim guzelmiş dedigin ojeleri alıp gndermek vardı sen buraya gelmişsin ve ben seni göremedm geçmiş olsun dostluğunuz daim olsn

sende simdi bana inanmiyacaksin canim ama bende senin evine geldim dün ruyamda mobilyalarin krem ve siyahti o kadar genis bir salonun vardiki iki tv unitesi gördüm ....

ameliyat amacli gelmistim canim, ve bu son gelisim olmayacaktir yine geldigimde haberleselim insallah ozaman görüsebiliriz... ayrica oje düsüncen icinde cok sagol cok incesin youknowcugum .....

gecmis olsun selaycigim neyin vardi bilmiyorum ama Allah acil sifalar versin ins
bu arada cok duygulandim ne kadar güzel dostlar edinmissin kk dan ins hep böyle güzel devam eder dostluklariniz
ve sana gelen hediyeleri cok begendim her biri birbirinden güzel
iyi günlerde kullan insallh
istanbulda olsam bende cok isterdim seni görmek :))
öpüyorum cok

Estetik burun ameliyati oldum canim istanbulda.. iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim..
Ben seni yurt disinda saniyordum eger öyleyse yurt disi bulusmasi yapariz

Estetik burun ameliyati oldum canim istanbulda.. iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim..
Ben seni yurt disinda saniyordum eger öyleyse yurt disi bulusmasi yapariz

oo insallh istedigin gibi birsey olmustur burnikin :))
evet canim ben almanyadayim sendemi almanyadaydin
olur valla biz askito ile bulusacagiz bi kac kisi ilede görusuyorum zatenburada :)))

Ben malesef almanyada degilim .. Askitomla falanda aramiz cok uzak
Ama birgun otaraflara yolum duserse insallah canim

selaycımm topiğin hayırlı olsun canım. senn tr ye geldiğinde o kadar istedim ki orada olmayı ama olamadım. keşke yakın olsaydı keşke ben de katılabilseydimçok seviyorum hepiniziii

maşallah sübhanallah..kızlar dostlugunuz daım olsun ne kadar güzel kk ya tesekkurler boyle bır dostlugada sahıt ettı bızlerı.
selaycım ne amelıyatı gecırdın bılmıyorum ama cok cok gecmıs olsun guzelim ..ALLAH acil şifalar versin.cıcıslerınıde güle güle kullanncanım

tsk ederim canim burun ameliyati olmustum..amin canim

ohh ohh kızlar ne güzel şeyler almışlar
ne kadar düşünceliler güle güle kullan canım
dostluğunuz bir ömür daim olsun inşallah

ahh benim vefalı biriciğim neler eklemiş öyleee
barbim ve xzgim süpersonik hediyeler almışlar
barbim umudumdanda bahsetmiş sen gelince nüfus kalabalık olcak inş
senin bana aldığın hediyelerde birbirinden değerli bgn annemle abime gösterdim bayıldılar resmen
heleki kapşonluya kesene bereket canım çaklıtlarıda bi güzel mideye indirdim

evet mobilyalar krem ve siyah:26: erdin mi selo

selayıım hediyelerine baktım ama bir türlü yazamamıştım
çok güzel hediyeler almışlar çotanaklarım benim barbim bütün bakırköyü toplamış galiba
fincanlarını yakından gördüm zaten hepsini güle güle kullan tatlım benim
ayrıca ben de sana dinlenmen gerektiği halde buluşmaya geldiğin ve onca saat bizimle durduğun için teşekkür ederim çok güzel bir gündü umarım tekrar görüşebiliriz hepinizi çok seviyorum

ay kizlar sizlerle pek sohbetim yok ama hergün sizi takip ederim.tüm giydiklerinize bakar sizleri tanimaya calisirim.selayim cok güzel dostluklar trye gittigini bulusmadan ögrendim bende yurt disindayim ne kadar özendim sizeya.cok güzel dostluklar inan sewincinizi yürekten paylastim.bu arada gecmis olsun.hediyelerde cok güzel hepiniz cok güzelsinizyaaaaa.ara ara size yazarim benide kabul edin bu dostlugaaaaaaa.

ohh ohh kızlar ne güzel şeyler almışlar
ne kadar düşünceliler güle güle kullan canım
dostluğunuz bir ömür daim olsun inşallah
sagol güler yüzlü arkadasim
afiyet seker olsun caklitlar sana bebegime yarasin, kiyafetleride güzel güzel giysin umudumuz begenmelerine cok sevindim canim...
evet mobilyalar krem ve siyah:26: erdin mi selo

ayy ben bile korktum kendimden simdi

cok tesekkür ederim , bunu hic tanimadigim birinden duymak beni dahada mutlu etti gülsücugum
tabikide yazabilirsin, kendine iyi bak

benim icin bir zevkti ,iyiki kendimi toparlamisim iyiki gelmisim canim ..

öncelikle hediyelerin çok güzelmiş özelliklede baykuşlu tişörte bayıldımm
bende burdakilerle dışarda görüşmek isterim nasıl buluşuyosunuz bende gelmek istiyoruum,tanımak istiyorum sizleri

öncelikle hediyelerin çok güzelmiş özelliklede baykuşlu tişörte bayıldımm
bende burdakilerle dışarda görüşmek isterim nasıl buluşuyosunuz bende gelmek istiyoruum,tanımak istiyorum sizleri

ınsallah bır gun sende gelırsın
bız bır yıldır falan arkadasız sadece burda degıl dısarda telefonda heryerde konusuyoruz gorusuyoruz
arkadaslıktan cok kardeslık dostluk var aramızda oyle kı barbı benım nıkah sahıdım oldu selayhus yurtdısında geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…