Istanbul hatirasi...

çok iyiymiş ne güzel dostluğunuz var maş. diyorum sizlere
bende buluşmak isterim sizlerle bende geleyim aranıza katılayım olmazmı
İstanbulda oturuyorum ben sizde öyleyseniz görüşelim,çok isterim bende sizleri tanımak

canım güle güle kullan cicilerini İNŞALLAH.bir daha ki sefere bende olmak isterim yanınızda ALLAH dostlugunuzu daim etsin o çok tatlı oğluşunu op benim için.öpüyorum sizleri...

topigini yeni görüyorum selayim yuhlar olsun bana
onlar ne güzel cicisler öyle yaaaa birsürü hemdeee :119:bayildim harikalar
:98:güle güle kullan :124: xzgi barbie ve ayburumun kesesine bereket

görüyorum selayim görüyorum :86: minnak bir selimovic görüyorum yareppim :109: eldivene bak allani bide poz vermis allam cokta yakismis sebelege yirim ben o fareyi yaaaa yirimmm

aman nazar değmesin, bu fıstıkların gülcemallerini de görmek isterdük ama neysem artıkın

inşallah bir daha bi araya gelirsiniz

mekanda süper haa kokoşlar sizi

baska topiklerde gezmekten , benim topigimi kacirdin en yaramaz üye :86::86::86:
birdaha olmasin haaa
gel senlede bulusma yapalim.. atla trene kos ablana

canım güle güle kullan cicilerini İNŞALLAH.bir daha ki sefere bende olmak isterim yanınızda ALLAH dostlugunuzu daim etsin o çok tatlı oğluşunu op benim için.öpüyorum sizleri...
sagol canim,,, insallah .
aman nazar değmesin, bu fıstıkların gülcemallerini de görmek isterdük ama neysem artıkın

inşallah bir daha bi araya gelirsiniz

mekanda süper haa kokoşlar sizi

darko sagol canim , insallah nazar degmesin güzelin... mekanlar kizlar güzel sectiler fransiz sokaginda kisin ortasinda disarda oturmak cok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…