İstanbul Hayvan Barınağı

GzdBky

o9.o9.o9
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
2.010
32
88
arkadaşlar yeni evimizin bahçesine kedi doğum yapmış 3 yavrusu varmış
ev boştu henüz taşınmadık bugün babam görmüş
daha sonra anne kedi tepeden açık olan pencereden içeri girmiş sanırım yemek aramak için
bulamayıncada çıkmak istemiş ama çıkamamış pencerenin tepesinde sıkışıp kalmış o arada
babam kurtarmış ama topallıyordu beli kırılmış olabilir ya da ezilmiştir diyo bütün gün o halde kalmış:14:
inşallah beli kırılmamıştır yoksa sabaha kadar ölür:14:
o zaman bebekleri napıcaz nereye götürebiliriz aslında bir yere veresim yok bana kalsa bakarım büyütürüm ama bir fikir verin bana:14:

yarın mutlaka kontrol edin anne kedi iyi mi yavrularına bakıyor mu diye. Çok üzüldüm ya :( çünkü yavrular 1 günden fazla yaşayamazlar anneleri olmadan. Bu durumda eğer çok küçüklerse süt anne aramanız gerekebilir, siz bakamazsanız mutlaka bakımını bilen birisine emanet edin. Barınaklara bu konuda çok güvenmiyorum açıkcası. Facebookdan haysev profilinden yardım isteyebilirsiniz en azından sahiplendirme yada süt anne bulma konusunda yardımcı olacaklardır. Keşke yardım edebilsem ama evde çok agresif bir kedim var yavrulara hiç rahat vermez ve hamileyim sokak kedilerinden uzak durmam gerekiyor :( Bol şans diliyorum...

yarın mutlaka kontrol edin anne kedi iyi mi yavrularına bakıyor mu diye. Çok üzüldüm ya :( çünkü yavrular 1 günden fazla yaşayamazlar anneleri olmadan. Bu durumda eğer çok küçüklerse süt anne aramanız gerekebilir, siz bakamazsanız mutlaka bakımını bilen birisine emanet edin. Barınaklara bu konuda çok güvenmiyorum açıkcası. Facebookdan haysev profilinden yardım isteyebilirsiniz en azından sahiplendirme yada süt anne bulma konusunda yardımcı olacaklardır. Keşke yardım edebilsem ama evde çok agresif bir kedim var yavrulara hiç rahat vermez ve hamileyim sokak kedilerinden uzak durmam gerekiyor :( Bol şans diliyorum...

saol arkadaşım
anneleri yaşarsa inşallah yaşar bakar zaten yavrularına az büyüyene kadar sahip çıkıcam
olmadı anneleri yaşamazsa ben büyütücem
birilerini bulmak çok zor ve heves kırıcı ne yazık ki

kediyi de veterinere götürün lütfen, facebookta hayvan severler diye bir sayfa var, orada bağış topluyorlar tedavi olması gerekiyorsa.

onlarla iletişime geçin lütfenn :( Allah korusun anneye bir şey olursa da yavrular için süt anne ilanı yayınlarlar. yuva için de ilan yayınlanır.

haysevder@ yazın sonuna da gmail.com , mail adresleri bu

:50:

Bende ne yazik ki barinaklara guvenmiyorum. Buyuk hayvanlar bile o kadar kotu kosullardalar ki yavrular ne yapar orda dusunemiyorum bile gittigimde cok uzulmustum.
Anne kediye bakin tekrar yarin olmadi bir veterinere goturun anne iyiyse bile Yavrularla ilgili veterinere bilgi verebilirsiniz bazen vetereinlere yavru kedi sahiplenmek isteyenler gidiyor. O yavrular da sokakta buyumemis olur bir evleri olur bir de bazi internet sitelerine kedilerin resimlerini cekip koyarsaniz sahiplendirebilirsiniz onlari. Biz bu sekilde bir suru kedicige yuva bulmustuk :-)

anne kedi yaşıyor
bir yavrusu malesef ölmüş:14:
teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun mutlaka bir çaresine bakıcaz

Son düzenleme:
Back
X