İSTANBUL KAPALI BURUN AMELİYATI DOKTOR TAVSİYESİ

sevdedemirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
8
2
1
24
istanbulda kapalı burun ameliyatı yapan doğal sonuçlar çıkaran doktor öneriniz var mı? bütçe maximum 18.000

ben araştırırken ali evlice diye bir doktor denk gelmişti 13.000 bindi ücreti instagramdan bi bakın isterseniz fikir olsun

En çok ve tek içime sinen doktor kendisiydi ama virüs nedeniyle ancak eylül ayında istanbula gelebilcekmiş benim için çok geç bir tarih maalesef

En çok ve tek içime sinen doktor kendisiydi ama virüs nedeniyle ancak eylül ayında istanbula gelebilcekmiş benim için çok geç bir tarih maalesef
Adanada mıymış şuan? Bir de 13.000 bin demişti ama 30 hazirana kadar öyle olduğunu söylemişti muhtemelen zam gelecek o vakitten sonra

Adanada mıymış şuan? Bir de 13.000 bin demişti ama 30 hazirana kadar öyle olduğunu söylemişti muhtemelen zam gelecek o vakitten sonra
Evet adanadaymış en erken eylülde gelecekmiş zam yapılacağını bana da söylemişlerdi ama yakın zamanda başka bir arkadaşıma sordurduğumda zamdan bahsetmediler belki virüs yüzünden vazgeçmiş olabilirler

Merhaba ben de ali evlice ve ergun kurun arasında kaldim. Revizyon ameliyatı olacağım çok kararsızım ama :( yardimci olabilir misiniz lutfeeeen

Merhaba ben de ali evlice ve ergun kurun arasında kaldim. Revizyon ameliyatı olacağım çok kararsızım ama :KK43: yardimci olabilir misiniz lutfeeeen
Selamlar. Merak ettm revizyon ameliyatı oldunuz mu acaba? Ben de arastiriyorum ali evliceye rastladm ama revizyon olmus birinin gorusune ihtiyacim var

Back
X