- 11 Mayıs 2015
- 41
- 4
- 1
- Konu Sahibi meryemreyzc
-
Evet canim aşırı memnunum . kesinlikle devam et . gercekten hem muthis bir insan hem muthis bir doktor . 31 gunluk bebegim var . gercekten herkese onu oneriyorum ...ben de ona gidiyorum siz doğum yaptınız mı ??? benim çok yeni memnunum ilk gebeliğimde de ona gitmiştim kürtajla sonuçlandı maalesef ama operasyonumu da kendisi yaptı hiç sorun yaşamadım
Bende yelizhanima gidiyorum çok memnunum tavsiye ederimmm
Tabi normal dogum yapan var ben bu kontrolde soracağım gideceğim zaman 31 haftalık oluyorum çünkü erkenden bişey diyemez kimse, herşey normal demişti son kontrolde bi sıkıntı olmadığı sürece sezaryen demiyo. Siz neden vazgectiniz ki ?
Anladım canım ilk haftalar bende böyle bi durumla karşılaştım yani yeliz hanım in çok yoğun olması bi düzen oturtulmamis olması bir randevu lu bi randevusuz olması böyle sikintilara sebeb oldu bende gittigimde baska doktora gitmek zorunda kalmistim senin gibi ve hiç memnun kalmadım odadan mutsuz çıktım 2 seferde sonra ki kontrollerde hastaneyi arayarak öğrendim randevuyu aldım en sonunda ve yeliz hanım o kadar iyiydi kı odadan gülerek çıktım kızımı bana her ayrıntısıyla güzelce herşeyini anlatarak bol bol resmimi vererek gönderdi ve anladım ki yeliz haniminhastasi çok olduğu için randevulerimi 2 hafta önceden almaya başladım ve saatimde gidip giriyorum bende de kasilmalar oluyordu ama güler yüzü ve sogukkanliligi ile beni her seferinde rahatlatti , bide başka bi yorumda okumuştum bir bayana bi doktor erken dogum olacağını söylemiş ama yeliz hanım sayesinde 34. Haftaya kadar beklediğini yazmıştı. Dedigin gbi moral çok önemli bir hamile için ve evine yakın olması da benim de ck yakın evime suan kaçıncı hftadasin bilmiyorum tabi ama yeliz hanıma randevu alarak bi kez daha gitmeni tavsiye ederim ama kararını verdiysen etkilemek de istemem.. he bide erken doğumda başka hastaneye yönlendirmesine bende sormuştum 7. AYa kadar ciğerlerini n gelismemesi ve bizim yoğun bakımın buna yeterli olmaması demişti yani cigerleri gelistikten sonra sorun olmazdı demişti. Bunu güzelce açıklaması da bende güzel bi etki bırakmıştı çocuğumu ve beni düşünüyor oda sonuçta başka bi yere yonlendirmesi gerekiyo ama rahat bir doktor olduğu için allahtan bişey gelmesse tabi erken dogum olmayacağını düşünüyorum çünkü rahat kafa rahat insan ve rahat hamilelik :)) ssanırım bende çok uzun yazdımbu arada ben randevu mu 9 ocak cumartesiye aldım bile :))
Central da Fatma hanim da dogrdum kızımı 2012 de ben hastaneden ve doktordan memnun kalmadım sıkıntılar yaşadım ve bi dünya para ödedim 3 sene önce.Bence değmez o paraya daha iyi bi yerde doğum yaparsın. Ben Yelz hanima gidio rum şimdi gebeligimde memnunum şimdilik 16 sinda randevum war nasipse hastane odalarını gezixem fln fln yazarım fikirlerimiben 31 haftayı tamamlıyorum, yeliz hanım'a gitmek hala aklımda hem eve yakın olması hem yeliz hanım'la ilgili hep olumlu yorumlar duymam hem de doğum fiyatlarının uygunluğu cazip yönler benim için ama bilemiyorum... hayırlısı bakalım. muhtemelen central hospital'da devam edicem de orası da fiyat olarak aslında bizi biraz zorlayacak gibi ama en azından kafam rahat dr ve hastaneyle ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim sana ve kendime de :)
Siz doğum katını gezdinizni nasıl.bide mesela hastanenin doğum fotoğrafçısı warmi doğum fiyatına oda süsleme kapı süsü fln dahil mi biliomusunben de ona gidiyorum siz doğum yaptınız mı ??? benim çok yeni memnunum ilk gebeliğimde de ona gitmiştim kürtajla sonuçlandı maalesef ama operasyonumu da kendisi yaptı hiç sorun yaşamadım
Dogum katini gezdim odalar da gayet guzel susleme durumunu sormadim ama bi oda doluydu herhangi bi sus yoktu sanmiyorum fotografci ve kapi susu vs oldugunuSiz doğum katını gezdinizni nasıl.bide mesela hastanenin doğum fotoğrafçısı warmi doğum fiyatına oda süsleme kapı süsü fln dahil mi biliomusun
Central da Fatma hanim da dogrdum kızımı 2012 de ben hastaneden ve doktordan memnun kalmadım sıkıntılar yaşadım ve bi dünya para ödedim 3 sene önce.Bence değmez o paraya daha iyi bi yerde doğum yaparsın. Ben Yelz hanima gidio rum şimdi gebeligimde memnunum şimdilik 16 sinda randevum war nasipse hastane odalarını gezixem fln fln yazarım fikirlerimi
Canım ben başıma gelenleri yaziyim sen ona göre karar wer belki sen memnun kalırsın etkilemek istemem.ben sezeryan la 39. Haftada doğum yaptım ayarladik 1 hafta önce günüm saatim belli geldik hastaneye Odam yok boş oda yok ayarlanmamis misafir yatak odasına aldılar ben doğuma grdjm yatağım donanımlı bi yatak deil eşim ben doğum dayken onlara kosturmus sanki ben aniden geldim doğuma biliosun uz gelicem neden hazr değildi. İşte lohusa şerbeti fln wardi pakette gelmedi bende artık ztn aksilikler başladı ya lanet ettim uğraşmadim o halimle .doktorum da saolsun yoğunmus dogumun ertesi sabahi lutfettj geldi bu benim için çok eksiydi malum hastaları çok oluo ama ben ameliyatı cikmisim gelip bakması lazımdı hemen.cok bekledik gelsin diye.vee bu kadar kendi hatalarına rağmen fiyat ta hiç bir indirim bile yapmadılar o kadar parayi ödedik.daha gtmem oraya üstüne para verseler.doktorun ilgisi benim için çok önemli hastaneninde ilgisi çok önemli sonuçta hergün dogurmuoruzben central'de başak hanım'a iki defa gittim doktordan çok memnun kaldım, hastane de iyi ama fiyatlar bizim bütçemizi biraz zorlayacak türden maalesef yani vera hastanesi'nin iki katı muayene ve doğum ücreti isteniyor central'de. ayrıca central'in gebe eğitimine katıldım geçenlerde ve doğum katını gezdim doğumhane tam istediğim gibiydi.
yine de bu hafta yeliz hanım'a randevu alıp bir duruma bakmak ve doğum konusunu konuşmak düşüncesindeyim. hem eve yakın hem de fiyatlar daha uygun. siz de bilgilerinizi paylaşmaya devam ederseniz memnun olurum. ben 34. haftadayım doğuma az kaldı hala netleşmedi kafamda doğum yapacağım hastane. central ağır basıyor ama fiyat ve yakınlık olarak da vera düşünüyorum, bakalım hayırlısı.
Canım ben başıma gelenleri yaziyim sen ona göre karar wer belki sen memnun kalırsın etkilemek istemem.ben sezeryan la 39. Haftada doğum yaptım ayarladik 1 hafta önce günüm saatim belli geldik hastaneye Odam yok boş oda yok ayarlanmamis misafir yatak odasına aldılar ben doğuma grdjm yatağım donanımlı bi yatak deil eşim ben doğum dayken onlara kosturmus sanki ben aniden geldim doğuma biliosun uz gelicem neden hazr değildi. İşte lohusa şerbeti fln wardi pakette gelmedi bende artık ztn aksilikler başladı ya lanet ettim uğraşmadim o halimle .doktorum da saolsun yoğunmus dogumun ertesi sabahi lutfettj geldi bu benim için çok eksiydi malum hastaları çok oluo ama ben ameliyatı cikmisim gelip bakması lazımdı hemen.cok bekledik gelsin diye.vee bu kadar kendi hatalarına rağmen fiyat ta hiç bir indirim bile yapmadılar o kadar parayi ödedik.daha gtmem oraya üstüne para verseler.doktorun ilgisi benim için çok önemli hastaneninde ilgisi çok önemli sonuçta hergün dogurmuoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?