İstanbul Kartal'da Psikolojik Danışmanlık

serap_gol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
425
30
73
Yardımcı olur musunuz?
İstanbul Kartal'da Psikolojik Danışmanlık alabileceğim bir yer var mıdır
ücretleri nelerdir
annem için istiyorum evliliklerinde sorunlar var ayrılma aşamasındalar ve annem çok yıprandı
destek görmek istiyor aslında danışmanlık mı evlilik terapisti mi bizde tam olarak bilmiyoruz
yardım edebilir misiniz ne yapmalı acaba?

Benim annemle babamda boşanma aşamasında şu an. Annem devlet hastahanesinde psikiyatriste gidiyordu ama memnun kalmadı. Şimdi memleketimizdeki bir özel hastanenin beyin cerrahına gidiyor. Annemin migreni var ve depresyon tedavisi görüyor o nedenle gitti beyin cerrahına ve şuan çok memnun.

Anladığım kadarıyla sizin anneniz dertleşeceği sohbet edeceği bir uzman arıyor. Psikolog daha akıllıca bir seçim olur. Eğer evliliklerini kurtarmak istiyorlarsa, annenin ve babanın beraber gitmesi lazım evlilik terapistine.

Benim annemle babamda boşanma aşamasında şu an. Annem devlet hastahanesinde psikiyatriste gidiyordu ama memnun kalmadı. Şimdi memleketimizdeki bir özel hastanenin beyin cerrahına gidiyor. Annemin migreni var ve depresyon tedavisi görüyor o nedenle gitti beyin cerrahına ve şuan çok memnun.

Anladığım kadarıyla sizin anneniz dertleşeceği sohbet edeceği bir uzman arıyor. Psikolog daha akıllıca bir seçim olur. Eğer evliliklerini kurtarmak istiyorlarsa, annenin ve babanın beraber gitmesi lazım evlilik terapistine.

çok teşekkür ederim cevabın için annem kurtarmak istesede babam için bitmiş
annem öyle kimseye açmaz derdini çoçuklarıyla paylaşamayacağı şeyleri vardır elbet
ilaç kullanmak istemiyor zaten o ilaçlar adamı manyak ediyor
ama ne düşüneceğini şaşırmış durumda bir yol gösteren rahatlatan biri olsa bilinçli konuşmak rahatlatır belki

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cevabın için annem kurtarmak istesede babam için bitmiş
annem öyle kimseye açmaz derdini çoçuklarıyla paylaşamayacağı şeyleri vardır elbet
ilaç kullanmak istemiyor zaten o ilaçlar adamı manyak ediyor
ama ne düşüneceğini şaşırmış durumda bir yol gösteren rahatlatan biri olsa bilinçli konuşmak rahatlatır belki

Anladım canım. Çok üzüldüm sizin için, Allah hayırlısı neyse onu nasip eylesin.

Bazı hastalıklar ilaçsız geçmiyor malesef. Annem aylardır kullanıyor ve ilaçlar sayesinde iyileşti. Bence bir psikiyatriste görünmesinde fayda var. Umarım en kısa sürede her şey düzelir.

Back
X