Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 158 36 İstanbul 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #1 İçinde var mı yok mu ikilemde kaldım. Burada dolum yapabileceğim yer yok gideceğim yere de sadece iett ile gidebilirim. Öğrenme şansım var mı kızlar?
İçinde var mı yok mu ikilemde kaldım. Burada dolum yapabileceğim yer yok gideceğim yere de sadece iett ile gidebilirim. Öğrenme şansım var mı kızlar?
KisaSamsun Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 3.721 3.113 248 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #2 Dionisa .!.: İçinde var mı yok mu ikilemde kaldım. Burada dolum yapabileceğim yer yok gideceğim yere de sadece iett ile gidebilirim. Öğrenme şansım var mı kızlar? Genişletmek için tıkla... var tabii ki. metrobüs duraklarının orada iade makineleri var oraya okutarak öğrenebiliyorsun..
Dionisa .!.: İçinde var mı yok mu ikilemde kaldım. Burada dolum yapabileceğim yer yok gideceğim yere de sadece iett ile gidebilirim. Öğrenme şansım var mı kızlar? Genişletmek için tıkla... var tabii ki. metrobüs duraklarının orada iade makineleri var oraya okutarak öğrenebiliyorsun..