Merhaba arkadaşlar. Ben eşimden iki yıl önce ayrıldım hala devam eden bir mahkememiz var. Bebeğim bir buçuk yaşında ben annem ve babamın evinde yaşıyorum. Canımı sıkan bir konu var acaba alınganlık mi yapıyorum ama gerçekten çok moralim bozuluyor. Kızım yaramaz ve hareketli bir çocuk. Annem bu yüzden salonunu odalarını vs kilitliyor genelde kendi odamızdayız. Çocuğum sıkılıyor bunalıyor sık sık parka götürüyorum ama şuan havalar da çok sıcak pek fazla çıkamıyoruz. Bayram geçti mesela arkadaşlar yalnızdım

yemeğimi yalnız yiyorum kızım simariyor rahatsız oluyorlar diye. Bir çay kahve içecek kimsem yok. İş meselesine gelince çağrı merkezi gibi yerlere başvurdum ama kızımdan dolayı yapabilir miyim bilmiyorum cevap da gelmedi henüz. Temizlik işlerine başvurdum çocuk var diye kimse dönüş yapmadı.Devlet kreşi üç yaşında alıyor özeller pahalı. Part time işe girsem yine dediğim gibi kiralar pahalı. Ne yapsam bilmiyorum. Anneme dile getirdim sen bizi salonuna almıyorsun diye tabi almam ben temizliyorum orayı dedi. Ama ben çocuğumun kirlettigi heryeri temizliyorum pis bırakmıyoruz ki. Biliyorum konu çok dağınık oldu ama kafam karışık içim çok dolu kimsem yok