Erkek İnfertilitesi istanbul memorial şişlide tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
arkadaşlar eşi azosperm olupta şişli memorial prof.m.murad başar da tedavi olanları olmayı düşünenleri bu konuya davet ediyorum.

arkadaşlar eşi azosperm olupta şişli memorial prof.m.murad başar da tedavi olanları olmayı düşünenleri bu konuya davet ediyorum.

Merhaba cnm..konunla alakasiz ama daha once konu acmssin ..ankara tip fakultesj de tup bbek yaptoracklar..srn yaptin mi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba cnm..konunla alakasiz ama daha once konu acmssin ..ankara tip fakultesj de tup bbek yaptoracklar..srn yaptin mi...
ya:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım en son msjlarımı okursan anlarsın:)bıraktık ankarayı.k.hocayı da.elveda ankaraya ve k.hocaya.

ok.tüp bbek ücreti hakında bir bilginiz var mı??

ben Ankara tıp fakültesinde yaptırdım canım Kaan hocanın hastası eşimde.biz devletteki hakkımızı kullanarak orda yaptık.fakat ücretli yaptıracaksan da çok cüzzi bir miktarla yaptırırsın.eğer eşin azosperm ise ve mikrotesede bulunan spermle yapmayacaksan imsi tekniği kullanılan özel bir merkezde yaptırmanı öneririm.
Ankara tıpın tüp bebek masrafını öğrenmek için internetten oranın telini alıp araman lazım.yaver beyle görüşürsün o yardımcı olur.ben geçen sene orada yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…