istanbul pendikte iyi bir kadın doğumcu arıyorum..

helin04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
297
6
26
İstanbul
özellikle muayene sırasında ultrasonda biraz daha uzun tutan ve hastalarıyla ilgili olan bi jinekolog olursa sevinirim..

Merhaba Helin,
Bende PEndikte oturuyorum. Gebeliğimi öğrendiğimden beri Pendik bölge hast. gidiyorum. Bu haftasonu muayenem var. Bu haftaki muayeneye göre bende doktoruma karar vericem. Çünkü doğuma kendisi giren dr. istiyorum. Ben tavsiyelre göre Dr. Oya Baran'a gidiyorum. 1 aydır gitmiyorum, bu haftasonu fikirlerimi yazarım.

selam bende cok arada kaldım.. doktorumdan memnundum ama bebegimi yeterince göremiyodum .. :/ oya baran ı duydum biraz suratsız diyolar doğrumu? bölgede en cok tawsiye edilen doktorda mustafa özbek miş ..onun hakkında bilgin warmı ..bide oya baran kac haftada bir cagrıyo ..we muayene fiyatları ne kadar ssklılar için?

selam bende cok arada kaldım.. doktorumdan memnundum ama bebegimi yeterince göremiyodum .. :/ oya baran ı duydum biraz suratsız diyolar doğrumu? bölgede en cok tawsiye edilen doktorda mustafa özbek miş ..onun hakkında bilgin warmı ..bide oya baran kac haftada bir cagrıyo ..we muayene fiyatları ne kadar ssklılar için?

Bende Oya hanıma gidiyorum. Oya hanım'a bende tavsiyeler üzerine gittim. Güler yüzlü bi kadın. Bu haftasonu randevum var. Aklımda bazı sorular var bu hafta konuşucam. Ona göre bende Mustafa bey'e de bi görünmek istiyorum. Ben doğuma da kendi giren dr istiyorum. Muayene fiyatı da katkı payı dahil 30 ya da 28 tl idi. Kontrolleri de 3 hafta ara ile yapıyor.

Bende Oya hanıma gidiyorum. Oya hanım'a bende tavsiyeler üzerine gittim. Güler yüzlü bi kadın. Bu haftasonu randevum var. Aklımda bazı sorular var bu hafta konuşucam. Ona göre bende Mustafa bey'e de bi görünmek istiyorum. Ben doğuma da kendi giren dr istiyorum. Muayene fiyatı da katkı payı dahil 30 ya da 28 tl idi. Kontrolleri de 3 hafta ara ile yapıyor.

hmm tesekkür ederim mustafa beye bnde gitmek istiyorum aslında gittiginde fikrini yazarsan sevinirim:)

hmm tesekkür ederim mustafa beye bnde gitmek istiyorum aslında gittiginde fikrini yazarsan sevinirim:)

Merhaba,
Ben bu haftadan itibaren değiştirmeye karar verdim. Oya hanıma daha gitmicem. Mustafa beyden yarın için randevu aldım. Gidince görüşlerimi yazarım. Oya hanımı kötü olduğu için bırakmadım, yanlış anlaşılmasın. Bunu bir iki muayenede anlayabileceğimizi zannetmiyorum. Ben sadece biraz daha ilgili dr istiyorum.

merhaba,

hamileliğinizin 11. haftası içindeymişsiniz. 12. - 13. haftalar arası ikili testinizi yaptırmak zorundasınız.
bu yüzden daimi olarak gitmeseniz dahi bir peritanoloji uzmanından randevu alıp, gerekli ultrason ölçümü ve kan testinizi yaptırın.
anadolu yakası'nda medikal park hastanesi'nden gökmen iyigün galiba perinatoloji uzmanı.

merhaba,

hamileliğinizin 11. haftası içindeymişsiniz. 12. - 13. haftalar arası ikili testinizi yaptırmak zorundasınız.
bu yüzden daimi olarak gitmeseniz dahi bir peritanoloji uzmanından randevu alıp, gerekli ultrason ölçümü ve kan testinizi yaptırın.
anadolu yakası'nda medikal park hastanesi'nden gökmen iyigün galiba perinatoloji uzmanı.

su an bi doktorum war ama dediginz gibi daimi degil 4ünde randewm war ikili için ..mmedical park göztepedeydi sanırım birz uzak kalıyo ..

su an bi doktorum war ama dediginz gibi daimi degil 4ünde randewm war ikili için ..mmedical park göztepedeydi sanırım birz uzak kalıyo ..

günaydın,

yanlış anlamadıysam, ikili test için randevu tarihiniz 4 Nisan.
bu tarihte gebeliğinizin 15. haftası içinde olacaksınız galiba.
bu test en geç 14. hafta içinde yapılmalı. geç kalmayın, lütfen.

günaydın,

yanlış anlamadıysam, ikili test için randevu tarihiniz 4 Nisan.
bu tarihte gebeliğinizin 15. haftası içinde olacaksınız galiba.
bu test en geç 14. hafta içinde yapılmalı. geç kalmayın, lütfen.

hayır 13 haftalık olucam bu takwim 1 hafta önden gidiyo bugün tam 11 haftalık olduk ..

Merhabalar kızlar,
Cumartesi günü Mustafa bey'e gittim. Artık sorun çıkmazsa doğuma kadar ona gidicem. Bizi çok rahatlattı. Muayene çok eglenceli geçti. Bilgilendirmeler yaptı, anlattı. Doğuma da 24 saat kendim geliyorum, dedi. 2 li testi de yaptırdım. Haftaya cumartesi test sonucunu alıp gidicez. Cumartesi ultrasondan ense boşluğunu ölçtü ve normal çıktı. İlk defa bebeğimi gördük, hareketlerini, göz yuvalarını falan... Kısacası Mustafa bey çok güzel ilgilendi, kafamızda ne kadar soru işareti varsa sildi.

Merhabalar kızlar,
Cumartesi günü Mustafa bey'e gittim. Artık sorun çıkmazsa doğuma kadar ona gidicem. Bizi çok rahatlattı. Muayene çok eglenceli geçti. Bilgilendirmeler yaptı, anlattı. Doğuma da 24 saat kendim geliyorum, dedi. 2 li testi de yaptırdım. Haftaya cumartesi test sonucunu alıp gidicez. Cumartesi ultrasondan ense boşluğunu ölçtü ve normal çıktı. İlk defa bebeğimi gördük, hareketlerini, göz yuvalarını falan... Kısacası Mustafa bey çok güzel ilgilendi, kafamızda ne kadar soru işareti varsa sildi.

hmm cok sewindim adına :) peki ultrasonda ne kadar kaldın ..

2 3 dk falan bende ikili testimi 13.haftaya brakmak istemiyorum bu hafta yaptırmak istiyorum ..tawsiye ediyosan ona gidebilirim :)

Merhaba,
Ben tavsiye ediyorum. Ama giderken aç git. Mustafa bey ikili testi aç karnına istiyor. Bu arada muayene fiyatları artmış, SSK ile anlaşmalı 35 tl.

merhaba arkadaslar. ben henüz 6 haftalık hamileyim ve henüz uzmana gitmedim.tavsiye edbileceğiniz bir doktor arıyorum.yardımcı olur musunuz lütfeen:) Kartal'da oturuyorum

merhaba arkadaslar. ben henüz 6 haftalık hamileyim ve henüz uzmana gitmedim.tavsiye edbileceğiniz bir doktor arıyorum.yardımcı olur musunuz lütfeen:) Kartal'da oturuyorum
Canım eğer Pendik'te oturuyorsan Bölge Hastanesindeki doğan beyi tavsiye ederim. Çok güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor.

Back
X