İSTANBUL prof.dr.cem turan hakkında bilgi

sembas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
1.565
3
66
İstanbul
kızlar ceM TURAN hakkında bilgisi olan varmı ?? 7 senedir bebek istiyorum. sebep bulunamasına rağmen hamile kalamıyorum sadece 2 kere kimyasal gebelik yaşadım 7 sene içinde. cem beyi duydum bir fikri olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba;
gerçi siteye en son 2013 yılında giriş yapmış görülüyorsunuz ama belki bi ihtimal yazdığım notu görebilirsiniz.
bende 8 yıllık evliyim ve 3 tane bebek kaybım var. son bir buçuk senedir hamile de kalamıyorum.
nette araştırırken Prof. Dr. Cem Turanı buldum. Sizde bu dr. hakkında sorgulama yapmışsınız. Acaba kendisine gittiniz mi?? Gittiyseniz dr hakkında bana bilgi verebilir misiniz?? o kadar dr. gezdim gittim bi çare bulamadık. belki bu dr. birşeylerin düzelmesine vesile olur..

Merhaba, bende bu cumartesi günü Cem Turan'a gideceğim. Acaba siz gittiniz mi? bende yumurtalık kistinden daha önce ameliyat oldum. ayrıca eşimde de problem var. Cem Beyin bize yardımcı olabileceğini umuyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…