İstanbul, şartlar ve ev satın alma

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.552
11.367
merhaba hanımlar eşimle birlikte devlet memuruyuz lojmanda yaşıyoruz kira derdimiz yok yani. Her ay kenara 3.500 -4.000 civarı atabiliyoruz çok şükür. Kenarda 75.000 imiz var bi de düğün altınları 20.000 civarı olsa 100.000 diyelim. Bu birikimle ve her ay ortalama 4.000 atarak istanbulda nerelerde ev alabiliriz. Ya da bize ev sahibi olmak hayal mi?
Not : ev alabilirsek lojmanda yaşamaya devam edeceğimiz için içine kiracı koymayı düşünüyoruz. Yani böylece kira gelirimiz de olabilir..

Once alacaginiz bolgeyi belirleyin. Ama 100.000TL depositle ve 3.5-4000TL kredi odemesiyle arti kira getirisiyle guzel muhitlerden ev alabilirsiniz. Hayirli olsun. Bende ev ariyorum fakat fiyatlarin dusmesini bekliyorum.

merhaba hanımlar eşimle birlikte devlet memuruyuz lojmanda yaşıyoruz kira derdimiz yok yani. Her ay kenara 3.500 -4.000 civarı atabiliyoruz çok şükür. Kenarda 75.000 imiz var bi de düğün altınları 20.000 civarı olsa 100.000 diyelim. Bu birikimle ve her ay ortalama 4.000 atarak istanbulda nerelerde ev alabiliriz. Ya da bize ev sahibi olmak hayal mi?
Not : ev alabilirsek lojmanda yaşamaya devam edeceğimiz için içine kiracı koymayı düşünüyoruz. Yani böylece kira gelirimiz de olabilir..

bence istediğiniz bir çok yerde alabilirsiniz. peşinat kısmınız gayet iyi çünkü. ayrıca kira geliriniz de olacakmış ordan geleni de verseniz ev için, her ay 5bin tlye yakın ödeme yaparsınız.
benim de çalıştığım aylar biz de kenara 4bin tl falan atabiliyoruz ama ben sürekli işi bırakıyorum tekrar başlıyorum falan devamlı olmuyor. ayrıca sizin gibi peşinatımız da yok. olsa hemen düşünürdük.

Once alacaginiz bolgeyi belirleyin. Ama 100.000TL depositle ve 3.5-4000TL kredi odemesiyle arti kira getirisiyle guzel muhitlerden ev alabilirsiniz. Hayirli olsun. Bende ev ariyorum fakat fiyatlarin dusmesini bekliyorum.
İşte bölgeyi belirleyemiyoruz.bakırköy bahçelievler zeytinburnu gibi yerler imkansız tabi :KK43:

bence istediğiniz bir çok yerde alabilirsiniz. peşinat kısmınız gayet iyi çünkü. ayrıca kira geliriniz de olacakmış ordan geleni de verseniz ev için, her ay 5bin tlye yakın ödeme yaparsınız.
benim de çalıştığım aylar biz de kenara 4bin tl falan atabiliyoruz ama ben sürekli işi bırakıyorum tekrar başlıyorum falan devamlı olmuyor. ayrıca sizin gibi peşinatımız da yok. olsa hemen düşünürdük.
Ev almak isteyen herkesin allah uardımcısı olsun. İstanbulda fiyatlar uçmuş

Tem otoban üzerinde Alibeyköy Finans kent 2.Etap binaları başladı ve 5.Levent kiptaş konutlarıda stüdyo daireler 400milyar civarı sanırım kira gwliride aylık2500tl hem devamlı değer kazanıyor hem de topraktan girildiği için daha ucuz olabilir
Birde çekmekoy taraflarında uçyuz mşlyara bulabilirsiniz sanırım samandıra Sarıgazi Kurtköy taraflarında 250 milyara bulabilirsiniz

Hangi semtte oturacaksiniz? Neden hayal olsun ki? Kendi butcenize göre bir yer belirleyin

Hangi semtte oturacaksiniz? Neden hayal olsun ki? Kendi butcenize göre bir yer belirleyin
Şu an oturmak istemiyoruz yatırım amaçlı geleceği düşünerek almak istiyoruz. Silivri tuzla gibi uzak semtleri biz istemiyoruz. Bakırköy bahçelievler gibi merkeze yakın evlerde de deprem sonrası binalar 500.000 altında göremedik.bizi çok aşar. Karşıyı yani anadolu yakasını çok iyi bilmiyoruz.. Sizlerden fikir alayım dedim

Beylikduzu, basaksehir, bahcesehir ikitelli ya da anadolu yakasinda umraniyenin serifali gibi yeni gelisen bolgeleri, atasehir, cekmekoyden alin inanilmaz degerleniyor o bolgeler.
bahcelievler ve bakirkoyde yeni binalarda evler 500 bin civari cidden pahali... atakoy yesilkoy falan ucmus zaten.

Kenara aylık 4000 civarı atabiliyorsanız kredi çekip çok rahat ev alabilirsiniz.
Hangi semtten almayı düşünüyorsunuz bu önemli.
Yani çalıştığınız yere yakın bir yerden alırsanız daha rahat edersiniz.

bahcelievler ,bakirkoy gibi semtlerde 500 000 e yeni evi ruyada bulamaz insan .milyonun altinda yeni ev yok artik istanbulun nezih semtlerinde

Ben de ne iş yaptığınızı merak ettim sakıncası yoksa her ay 4.000 lira kenara koymak herkesin harcı değil.

0 (sıfır) ev istiyorsanız (bakırköy, bahçelievler, güngören) milyonu gözden çıkarın.. 40 yaşındaki evler de 600.000'den başlıyor.. istanbuldan ev alınmaz bana sorarsanız..

Yenibosna'yı düşünün. 250 - 300 bin arası biliyorum normal katları. E5'e yakın tarafları seçin, daha çok tercih edilir.

Sevgili inek obası :p

Umarım tavsiyelerim işine yarar . Bakırköy bahçeli
evler dediğin için oralara yakın olarak çobançeşme dicem yenibosna nisa hastanesi civarları sebebi e5in dibi metrobus otobüs o bu herşeye yakın kira getirisi güzel bakırköy bahçelievler e falan on beş dk otobüsle bile

ikincisi gunesliyi düşünebilirsin daha ıçerde ama güngören bahçelievler falan ışte zaten önceden bakırköye bağlıydi zaten oralara lüks projeler yapılıyor Şuan ve günden güne değer alıyor bu yazdığım iki yerde de oturdum Şuan alakasiz bi yerde ama en güzel i beylikdüzündeyim

beylikdüzü ise zaten anlatmama gerek yok deniz sahil projeleri ido metro gelecek 200bin ve artı fiyatlara bulursun ama şimdi.3yıl önce arkadaş 80milyar a aldığı evi Şuan 300 binlere dayandı çok kişi buraya kaçıyor a
bi arabaya bakar iş eğitim kültür seviyesi yüksek en çok univ mezunu olan ilçe olmuş bende yeni sayılırım burda ama çok relax tavsiye ederim yatırım yeri kira getirisi de öyle

hayirlisi olsun şimdiden ama parani elinde tutma bi eve bağla günden güne uçuyor fiyatlar

ayrıca heryer ıstanbul heryer değerli dun yüzüne bakmadigin yerler şimdi site apt oldu

Mortgage icin yuzde 30 pesin gerekiyo buna gore 100 bin pesinat arti krediyle ev alirsiniz rahatca. Ilce soylemek manasiz iki yakali bi sehir :))) sehire uzak ilcelerde sifir sehir iclerinde ikinci el rahat alirsin

X