İstanbul, şartlar ve ev satın alma

bence büyükçekmeceyi düşünebilirsiniz . biz burada oturuyoruz temiz sakin nezih yaşanacak yerler .

merhaba hanımlar eşimle birlikte devlet memuruyuz lojmanda yaşıyoruz kira derdimiz yok yani. Her ay kenara 3.500 -4.000 civarı atabiliyoruz çok şükür. Kenarda 75.000 imiz var bi de düğün altınları 20.000 civarı olsa 100.000 diyelim. Bu birikimle ve her ay ortalama 4.000 atarak istanbulda nerelerde ev alabiliriz. Ya da bize ev sahibi olmak hayal mi?
Not : ev alabilirsek lojmanda yaşamaya devam edeceğimiz için içine kiracı koymayı düşünüyoruz. Yani böylece kira gelirimiz de olabilir..
Hemen söylim :) iyi bilirim bu piyasayı ailemden dolayı.
Beylikdüzü Esenyurt .alacaksanız ordan alın hiç düşünmeden
Metro Yapılıyor max.1 yıla biter.metrobüs ayağının altında. Ve Şifalı su çıktı. Termal tesis Yapılıyor :)

Ben 2,5 sene önce yok paraya aldım Ayıptır söylemesi. Şuan kiracım var 850 getiriyor. Kiracım bana sat dedi 200 e.satmadım.

Sevgili inek obası :p

Umarım tavsiyelerim işine yarar . Bakırköy bahçeli
evler dediğin için oralara yakın olarak çobançeşme dicem yenibosna nisa hastanesi civarları sebebi e5in dibi metrobus otobüs o bu herşeye yakın kira getirisi güzel bakırköy bahçelievler e falan on beş dk otobüsle bile

ikincisi gunesliyi düşünebilirsin daha ıçerde ama güngören bahçelievler falan ışte zaten önceden bakırköye bağlıydi zaten oralara lüks projeler yapılıyor Şuan ve günden güne değer alıyor bu yazdığım iki yerde de oturdum Şuan alakasiz bi yerde ama en güzel i beylikdüzündeyim

beylikdüzü ise zaten anlatmama gerek yok deniz sahil projeleri ido metro gelecek 200bin ve artı fiyatlara bulursun ama şimdi.3yıl önce arkadaş 80milyar a aldığı evi Şuan 300 binlere dayandı çok kişi buraya kaçıyor a
bi arabaya bakar iş eğitim kültür seviyesi yüksek en çok univ mezunu olan ilçe olmuş bende yeni sayılırım burda ama çok relax tavsiye ederim yatırım yeri kira getirisi de öyle

hayirlisi olsun şimdiden ama parani elinde tutma bi eve bağla günden güne uçuyor fiyatlar

ayrıca heryer ıstanbul heryer değerli dun yüzüne bakmadigin yerler şimdi site apt oldu

Beylikduzun de deprem riski varmi? Ayrica cok haklisin Istanbulun heryeri degerli. Eager paraniz bankada duruyorsa baska bir yerde yatirimda degilse. Biran once bir yerden alin derim.

Hemen söylim :) iyi bilirim bu piyasayı ailemden dolayı.
Beylikdüzü Esenyurt .alacaksanız ordan alın hiç düşünmeden
Metro Yapılıyor max.1 yıla biter.metrobüs ayağının altında. Ve Şifalı su çıktı. Termal tesis Yapılıyor :)

Ben 2,5 sene önce yok paraya aldım Ayıptır söylemesi. Şuan kiracım var 850 getiriyor. Kiracım bana sat dedi 200 e.satmadım.

Ev fiyatlari ne kadar bu soyledigniz yerlerde? Ayrica deprem riski varmi? Tesekkurler

ayda 4 bin tl ödeme planıyla ve elinizdeki peşinatla çok rahat ev alabilirsiniz istediğiniz bölgeden çünkü lojmanda kalmaya devam ederek kiraya vermek evi yine büyük bir artı Allah gönlünüze göre versin

Anadolu yakaasını bilmiyorum demişsin ben de oradan sana tavsiyede buluniyin. Şerifali ye bak 350ye falan yeni evler var. Çok değerleniyor. Benim biraz daha olsa hiç düşünmem alırım.

Ev fiyatlari ne kadar bu soyledigniz yerlerde? Ayrica deprem riski varmi? Tesekkurler
Deprem riski en az olan bölge. Bizim binanın altı komple kayalıktı ordan biliyorum .
220 den başlar. En az 800-1000 arası kiraya verirsin. Max.1,5 yıla ev 2 katı olur.
Söylemişti yaprak dersin :)

Alabilirsiniz ama istediğiniz her yerden yada muhitten değil...bizde ev almayı düşünüyoruz kayınvaldemlerin bize verdiği evden cıkmak için... muhit olarak çok güzel ama evimiz karanlığa bakıyor mutfak ve bir odamız ...bizimde 350bin gibi düşünce var kafamızda ama ne yazıkkı bu muhitte eski evler 800bin civarında yenileri söylemiyorum bilenereden alacağımız tartışılır buranın rahatını hiç bir yerde bulamayacağımız kesin

Nasılsa oturmak için daire aramıyorsan sana 1+1 yada krediye uygun olmayan toprak tapulu daire almanı öneririm.
toprak tapulu daire süper yatırım alanı bence, tabi kentsel dönüşümün yakın zamanda geleceği merkez bir semtten alırsan ve arsa payın iyi olursa..
Misal Ayazaga. Şu an evler 100 bin civarı hatta 80 bine bile daire bulabilirsin ki kentsel dönüşüme girmesi çok yakın bir bölge. Yıkılıp krediye uygun bir konut yapılırsa edeceğin kar %100 den fazla.
Bence güzel arastır, nasılsa içinde oturmayacaksın, önceliğin semt ve dairenin yatırımsal kıymeti olsun..

Benim aldigim daire toprak tapuluydu ama biliyordum kentsel donusumun yakin oldugunu. Herneyse evi aldikdan sonra bina yikildi yerine yeni bina yaptik. 175.000TL aldim karsimdaki evi 6 ay once 260.000TL sattilar. Toprak tapulu ev iyide ancak nakti olanlar alabiliyor.

Toprak tapusu hiç iyi değil.nesi iyi anlamadım ? Atıyorum 100 Metrekare dairen var ama topraktan 10 metrekare.daireni 20 metrekare yapmalılar ki sana daire düşsün. 20 metrekare de daire yok. Imza ile tüm hissedarlardan Alıp seni de satmak zorunda bırakıyorlar.hemde uyguna, uyguna dairesini şimdiden satan müteahhite de o fiyattan satar ev almaz.
Toprak tapuya bulaşmayın bence

Canım biz de geçen yıl aldık çok şükür Hoppa bizim aylık ödeme 4 bin tam. Sana Bahçelievler hürriyet mahallesini öneririm :21: bizim ev oradan :)) şuan arkadaş oturduğu için 850 kiraya verdik ki daha fazla eder normalde. Hürriyet Mahallesindeki evler hem e 5 e yakın hem metro metrobüse. Yatırım için iyi bir Seçenek bence. Bir artısı da var daha uygun. Yani 250 -300 e rahat 2+1 ev bulabilirsin :21:

KIZLAR MERHABA İSTANBUL ŞİŞLİ DE EV ARAYAN OLURSA BANA ULAŞABİLİR.
BABAM MÜTEAHHİT VE ŞUAN ÇOK SIKIŞIĞIZ EMLAKÇININ 1.100.000 E SATARIM DEDİĞİ DUBLEKS DAİREMİZİ SIKIŞIK OLDUĞUMUZ İÇİN GEÇİCİ SÜRELİĞİNE 790.000 TL YE İNDİRDİK. ALAN KİŞİ SİRF YATIRIM İÇİN ALSA BİTTİĞİNDE SATTIĞI DAİREDEN 310.000 TL KAR EDER. BEN ÇOK İSTEDİM YAKINLARIM ALSIN DİYE AMA KİMSENİNDE O KADAR PARASI OLMADIĞINDAN MÜŞTERİSİNİ BEKLİYORUZ. VE İÇİNİN FAYANSINDAN BOYASINA MUTFAK DOLABINDAN PARKESİNE KAPISINA KADAR ALAN KİŞİYE SEÇTİRİYORUZ. İMKANI OLAN BENCE BİR BAKSIN. ŞİŞLİ FULYA AYŞECİK SOKAKTA.. BİNA SIFIR BİNA VE YAPIM AŞAMASINDADIR. KABA İNŞAATI BİTMİŞTİR. BANYO SERAMİKLERİNE BAŞLANACAK. İMKANI OLAN BU KARLI YATIRIMI KAÇIRMASIN.
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...ifir-dublex-daire-sok-fiyata-238070582/detay/
Bİ BAKIN İNCELEYİN KIZLAR

Back
X