İstanbul tüp bebek doktor önerisi

Merhaba,
Tüp bebek için İstanbul'da doktor ve hastane önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Şişli Memorial'da Dr. Yücel Şahin ve Prof. Dr. Semra Kahraman'ı öneririm. Karar vermeden önce birçok farklı tüp bebek merkezi ile görüştüm. Gerçekten Memorial'ın ve Yücel Bey'in yaklaşımı çok farklıydı.

Fulya Acıbadem Hastanesi Prof. Dr. Faruk Buyru ilk denemede hamile kaldım. Sizin için ne gerekli ne yapılması gerekiyor hemen söylüyor. Az masraflı, hoca alanında çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem çok ilgili, hem az konuşup kafanızı karıştırmıyor, kısa ve öz bir bakmışsınız 9 ay 10 gün geçmiş. Bebeğinizi kucagınıza almışsınız

Bahçeci tüp bebek merkezinde Remzi Abali'yi tavsiye ettiler. Ama o da oradan ayrılma kararı almış. Bazıları doktor önemli diyor, bazıları embriyolog önemli diyor. Remzi Abali'ya bakarken birinin Acibadem'de Cem Fıçıcıoglu'nu önerdiğini gördüm, ama coğu kisi de Cem Fıçıcıoglu'nu kotulemis. Baktıkça daha çok aklım karıştı:(

Gürkan bey ayrılmış bahçeciye geçmiş. Koç un şu an iyi olduğunu düşünmüyorum kim var tüp bebek dr.u olarak
gürkan bey bana 2 defa tüp bebek denemesi yaptı ikisi de hüsranla sonuçlandı çok ilgisiz bi doktor bence tavsiye etmiyorum. bahçeciye geçince ben Dr Şule hanım ile denedim ve ikizlerime hamileyim şuan

Şişli Memorial öneririm. Tek bir doktor değil bütün doktorların kontrolünden geçiyor ve kurul şeklinde karar veriliyor. Zaten bölüm başkanı Semra Kahraman ile birlikte karar veriliyor. doktorların yaklaşımından da çok memnunum daha transfer olmadım , havuz yapıyoruz embriyoları biriktiriyoruz. İnşallah herkesin sonuçları güzel olur :)

Back
X