Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koç üniversitesi hastanesi git kesinlikleMerhaba,
Tüp bebek için İstanbul'da doktor ve hastane önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Şişli Memorial'da Dr. Yücel Şahin ve Prof. Dr. Semra Kahraman'ı öneririm. Karar vermeden önce birçok farklı tüp bebek merkezi ile görüştüm. Gerçekten Memorial'ın ve Yücel Bey'in yaklaşımı çok farklıydı.Merhaba,
Tüp bebek için İstanbul'da doktor ve hastane önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba,
Tüp bebek için İstanbul'da doktor ve hastane önerilerinizi paylaşabilir misin
fultaMerhaba,
Gürkan bey ayrılmış bahçeciye geçmiş. Koç un şu an iyi olduğunu düşünmüyorum kim var tüp bebek dr.u olarakKoç üniversitesi hastanesi git kesinlikle
gürkan bey bana 2 defa tüp bebek denemesi yaptı ikisi de hüsranla sonuçlandı çok ilgisiz bi doktor bence tavsiye etmiyorum. bahçeciye geçince ben Dr Şule hanım ile denedim ve ikizlerime hamileyim şuanGürkan bey ayrılmış bahçeciye geçmiş. Koç un şu an iyi olduğunu düşünmüyorum kim var tüp bebek dr.u olarak
Hangi doktoru önerirsiniz ve hangi yönü nedeniyle öneriyorsunuz?Koç üniversitesi hastanesi git kesinlikle
Koç un neden iyi olmadığını düşünüyorsunuz?Gürkan bey ayrılmış bahçeciye geçmiş. Koç un şu an iyi olduğunu düşünmüyorum kim var tüp bebek dr.u olarak