Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Tüp bebek merkezi arayışım

Şişli Memorial de oldu en son tedavim ben 5. De pozitif haberini aldım inşaallah sağlıkla kucağımada alırım
Ben Memorial den memnun kaldım prof dr Semra Kahraman ve ekibiyle çok başarılılar ayrıca en iyi labarotuara sahipler bildiğim kadarıyla

Yaptıgım araştırmalara göre dediğiniz yer ve bahçeci var.gidip görüşme yapacaz.hayırlısı olur insallah.semra hanımla görüşme yapabilirmiyiz ?

Arkadaslar merhaba.istanbul avrupa yakasında oturuyorum istanbula yeni taşındık.allah kısmet ederse ilk kez tüp bebek tedavisine başlicam.önerebileceginiz merkezler varmı?
Bende bugun basladim tedaviye acibadem maslakta bulent tıraşa gittim biraz devlet hastanesi gibi bi kalabaligi var sasirtici ama islerinde iyi ve tecrubeli olduklarini dusunuyorum, para kazanmak icin soyguncu gubi davranmiyorlar. Ben bi kac arkadasimin basarili sonuclar almasindan sonra arastirip gittim oraya ilerleyen gunlerde guzel sonuclar paylasirim insallah:)

Bende bugun basladim tedaviye acibadem maslakta bulent tıraşa gittim biraz devlet hastanesi gibi bi kalabaligi var sasirtici ama islerinde iyi ve tecrubeli olduklarini dusunuyorum, para kazanmak icin soyguncu gubi davranmiyorlar. Ben bi kac arkadasimin basarili sonuclar almasindan sonra arastirip gittim oraya ilerleyen gunlerde guzel sonuclar paylasirim insallah:)
İnşllah ☺️Fiyatları nedir oranın muayene ücreti ?

İnşllah ☺️Fiyatları nedir oranın muayene ücreti ?
Muayene 550 lira tup bebek icin 7500 aliyorlar buna iste yumurta toplama catlatma dollenmesi ve sonra tekrar transfer edilmesi dahil. İlaclar 2000 ile 3000 araliginda tutuyor. Esime mikro tese islemi uygulanicak oda 4700. Yumurtalardan dondurulcak olan olursa 5 yillik 1500 aliyorlar. Bi kac hormon testleri ultrsonlar kan tahlilleri filan istediler esim ve benden ikimizinkiler toplam 3800 tutuyor, ama direk burda biraz tuzlu disarda yaptirin diyorlar hemsireler:)

bahçeci kliniklerinde ön görüşme ücretsiz istediğin doktordan randevu alabiliyorsun gidip bence görüş canım çok iyi bir merkez

valla ben pozitif sonuç aldım doktorum ebru hanımın ilgisindende bilgisinden de çok memnun kaldım. hasta ilişkilerinden hemşiresine, embriyologuna herkes her konuda beni çok güzel bilgilendirdi çok yardımcı oldu. pozitif sonuç almasaydımda tavsiye ederdim

Bahceci fulya burcak erzik canim on gorusemeye git ne demek istedigimi anlicaksinn naifligi kibarligi psikolojik olarak rahatlatior ikinci tup bebegim ve ikiside tuttu ilkinde kaybettim kalpleri durdu ücuzlerimin ama simdi dun tekrar transfer sonucumun tuttugunu ogrendim merkezde cok iyi ama dr daha onemllio burcak erzik bayiliorum kadina

Back
X