Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler Buraya
doktorun kim canım....
ben 4. denememi orda yaptırmıştım....![]()
İstanbul Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler Buraya
Merhaba,
ben orada tedavi gördüm. Benim doktorum da Aret Kamar'dı.
Bir kez denedik zaten o da pozitif cıktı. Gebelik takibimi de orada Aret Bey'e yaptırdım.
benim doktorumda aret bey 2 kere aşılama oldum olumsuz tüp yapıcaz dedi 8 ay önce bıraktım tedaviyi tekrar başlamaya cesaretim yok henüz toparlandığım vakit aret beye gidicem
aret bey canım senin kimdi sonucu ne oldu
benim suzan hanımdı canım....sonuç negtifti...
bize olan ilgileri iyidi ama ben doktoru hatalı gördüm çünkü her muayen ettiğinde rahime bakıyolar dolayısı ile bilmeleri gerke rahim tabakasının durumunu ve ona göre ilaç vermeli doktorumuz son anda söyledi rahim tabaka sının ince olduğunu ve transferi erteledi
embriyoları dondurdu ve dondurunca embriyolar sağlam çıkmadı veeeeeeeeeeeee sonuç negatif......
mart nisan ayı gibi başlamayı düşünüyorum aret beyle iyi bir doktor ama çok yoğun...
canım meraba yazın yazdıın bi yazıyı gördüm de eşin varikosel ameliyatı olup vemax kullanmıs heralde bnm de eşim 21 ocakda ameliyat oldu ve dr vemax verdi braz pahalı ilaç alsak mı sence tavsiye eder misin.bzde spem hareketi az ...sanırım tüp bebeğe basladın senec bzmde mi tüp bebek le olurmerhaba arkadaşlar,ben de emre karatekelioğlu ile tedaviye başladım. bugün 7.günüm ilaçları kullanmaya başlayalı. kendisi çok dikkatli,anlayışlı ve kibar bir doktor. tavsiye ederim..
canım meraba yazın yazdıın bi yazıyı gördüm de eşin varikosel ameliyatı olup vemax kullanmıs heralde bnm de eşim 21 ocakda ameliyat oldu ve dr vemax verdi braz pahalı ilaç alsak mı sence tavsiye eder misin.bzde spem hareketi az ...sanırım tüp bebeğe basladın senec bzmde mi tüp bebek le olur
selamlar herkese hayırlı pazarlar merak ettım tup bebek yaptıran arkadaslar tedavınızın sonucunu ınş... gebelık olmustur bıde merak ettım acaba aret bey hangı ılacları verdı nasıl kullandınız kac gun surdu ıgnelerınız kac gunde bır muayaneye gıttınız
bende aret beyde tedavi oldum 1.denememdi tek yumurtayla hamile kaldım 2. kalite 2.gün embriyosu kondu zaten tek yumurtam olmuştu bana ilaç olarak sadece klomen verildi yani ilaçsız tüp bebek yapıldı sorun bendeydi yumurt REZERVİM AZDI