İstanbul Tüp Bebek Merkezi

benim doktorumda aret bey 2 kere aşılama oldum olumsuz tüp yapıcaz dedi 8 ay önce bıraktım tedaviyi tekrar başlamaya cesaretim yok henüz toparlandığım vakit aret beye gidicem

Merhaba,
ben orada tedavi gördüm. Benim doktorum da Aret Kamar'dı.
Bir kez denedik zaten o da pozitif cıktı. Gebelik takibimi de orada Aret Bey'e yaptırdım.

hayırlı olsun canım darısı benim başıma sizin neden olmuyordu eşinden dolayı mı?

benim doktorumda aret bey 2 kere aşılama oldum olumsuz tüp yapıcaz dedi 8 ay önce bıraktım tedaviyi tekrar başlamaya cesaretim yok henüz toparlandığım vakit aret beye gidicem

inşallah bu sefer tutar canım bu konuda moral çok önemli bırakma kendini allahın izniyle tüpte başarılı olur

cnm tedavin hayırlı olsun yeni başıycaksın sanırım bende aretbeye gidiyorum 1. denememde ilaçsız tüp bebekle 2.kalite yumurtayla hamile kaldım 6aylık hamileyim üstelik tek yumurtam oluştu ve döllendi allahtan umut kesilmez aret beye çok güveniyorum mükemml bir doktor

aret bey canım senin kimdi sonucu ne oldu

benim suzan hanımdı canım....sonuç negtifti...

bize olan ilgileri iyidi ama ben doktoru hatalı gördüm çünkü her muayen ettiğinde rahime bakıyolar dolayısı ile bilmeleri gerke rahim tabakasının durumunu ve ona göre ilaç vermeli doktorumuz son anda söyledi rahim tabaka sının ince olduğunu ve transferi erteledi
embriyoları dondurdu ve dondurunca embriyolar sağlam çıkmadı veeeeeeeeeeeee sonuç negatif......

benim suzan hanımdı canım....sonuç negtifti...

bize olan ilgileri iyidi ama ben doktoru hatalı gördüm çünkü her muayen ettiğinde rahime bakıyolar dolayısı ile bilmeleri gerke rahim tabakasının durumunu ve ona göre ilaç vermeli doktorumuz son anda söyledi rahim tabaka sının ince olduğunu ve transferi erteledi
embriyoları dondurdu ve dondurunca embriyolar sağlam çıkmadı veeeeeeeeeeeee sonuç negatif......

benim ilkinde bile rahim kalınlığına dikkat etmişti dr şimdikinde 4 gün önceden iğnelere başladı fitil verdi yarın sonucu öğrenicez inşallah bu sefer rabbim güldürür yüzümüzü allahım herkese versin inşallah

merhaba arkadaşlar,ben de emre karatekelioğlu ile tedaviye başladım. bugün 7.günüm ilaçları kullanmaya başlayalı. kendisi çok dikkatli,anlayışlı ve kibar bir doktor. tavsiye ederim..

merhaba arkadaşlar,ben de emre karatekelioğlu ile tedaviye başladım. bugün 7.günüm ilaçları kullanmaya başlayalı. kendisi çok dikkatli,anlayışlı ve kibar bir doktor. tavsiye ederim..
canım meraba yazın yazdıın bi yazıyı gördüm de eşin varikosel ameliyatı olup vemax kullanmıs heralde bnm de eşim 21 ocakda ameliyat oldu ve dr vemax verdi braz pahalı ilaç alsak mı sence tavsiye eder misin.bzde spem hareketi az ...sanırım tüp bebeğe basladın senec bzmde mi tüp bebek le olur

canım meraba yazın yazdıın bi yazıyı gördüm de eşin varikosel ameliyatı olup vemax kullanmıs heralde bnm de eşim 21 ocakda ameliyat oldu ve dr vemax verdi braz pahalı ilaç alsak mı sence tavsiye eder misin.bzde spem hareketi az ...sanırım tüp bebeğe basladın senec bzmde mi tüp bebek le olur

merhaba canım. biz ilaçlardan pek bir fayda görmedik. ama bu sizde de böyle olacak anlamına gelmez. zira vitamin kullanıp kendiliğinden hamile kalan da çok var. ben daha fazla beklemenin anlamsız olduğunu düşündüğüm için ve doktorlarımızda bizi tüpe yönlendirdiği için tüp bebeğe karar verdik. bence sende doktorunla konuş. senin yaşın,yumurta sayın,bekleyebilir misiniz, bunları iyice değerlendirip karar vermelisin.

slm herkese bende ıst tup bebek merkezıyle gorustum tedavıye orada baslıcam ınş....tahlıller ıstedı aret bey onalrı yapınca ona gore baslarız dedı tadevıye bakalım ınş... en kısa zamanda tahlılılerı yaptırırsm baslarım.. herkese bol sans

merhaba arkadaşlar, bende mart- nisan gibi istanbul tüp bebekte başlayacağım. geçen ay aret bey ile görüştük. merkezi ve doktoru beğendim.balıkesirden kalkıp oraya gidicem inşallah hepimiz için hayırlı olur.

selamlar herkese hayırlı pazarlar merak ettım tup bebek yaptıran arkadaslar tedavınızın sonucunu ınş... gebelık olmustur bıde merak ettım acaba aret bey hangı ılacları verdı nasıl kullandınız kac gun surdu ıgnelerınız kac gunde bır muayaneye gıttınız

selamlar herkese hayırlı pazarlar merak ettım tup bebek yaptıran arkadaslar tedavınızın sonucunu ınş... gebelık olmustur bıde merak ettım acaba aret bey hangı ılacları verdı nasıl kullandınız kac gun surdu ıgnelerınız kac gunde bır muayaneye gıttınız

bende aret beyde tedavi oldum 1.denememdi tek yumurtayla hamile kaldım 2. kalite 2.gün embriyosu kondu zaten tek yumurtam olmuştu bana ilaç olarak sadece klomen verildi yani ilaçsız tüp bebek yapıldı sorun bendeydi yumurt REZERVİM AZDI

bende aret beyde tedavi oldum 1.denememdi tek yumurtayla hamile kaldım 2. kalite 2.gün embriyosu kondu zaten tek yumurtam olmuştu bana ilaç olarak sadece klomen verildi yani ilaçsız tüp bebek yapıldı sorun bendeydi yumurt REZERVİM AZDI

slm canım cok sevındım senın adına darısı bızım basımıza ınş....

Back
X