Tüp Bebek Merkezleri İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR DÜŞÜNENLER ÖNERİLERİNİZ?

Olmaz olmaz diye bişey yok.
Ben doğal yolla gebe kaldım.
Kendinizi sakın ama sakın aşırı strese sokmayın.
Bunları ben yaptım siz yapmayın.
Biz eşimle kan pıhtı kromozom testi yaptırdık. O gün adet oldum.
Bir daha olmadım. Gebe kaldım.
Kanımda pıhtı sorunu çıktı.
Allah kurban olduğum Rabbim hepsini sıraya koymuş sanki.
Kontrollere giderken sonuçları aldık kan sulandırıcı ya başladık.
Ovulasyon testi alın yumurtladiginiz gün eşinizle birlikte olun 1 saat yatın. Eşinizin sperminin sıvılaşma süresi ne kadarsa atıyorum 30 dakka olsun 30 dakka sonra tüplerden geçecek sıvılığa geliyor. O süreden sonra Rabbimin izniyle inşallah sizde doğal yolla gebe kalır hiç uğraşlara gerek kalmaz.

Reactions: Cac
Ins canim cok sagol bu ay 2.asilamadan sonra doğal yolla denicez sonra tup bebek icin kosturcam

Merhaba. Asilama sonucunuz umarim pozitif olmustur. Eger negatif ise hic capada ugrasmayin direk suleymaniyeye gidin. Onceki asilamalariniz icin size bir kagit verecekler o kagidi capada onaylatacaksiniz, sonrasinda asilamalariniz oldugu icin tup bebek raporunu cok kolay alirsiniz. Ayrica suleymaniyede tup bebek deneyecekseniz cok yakin zamana gun veriyorlar.
Ben ilk asilamami ssk anlasmali ozel bir hastanede yaptirdim. Onu bile kabul etti suleymaniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…