Tüp Bebek Merkezleri İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR DÜŞÜNENLER ÖNERİLERİNİZ?

Bende orada çıkarmıştım o yüzden sordum canım çok zorlamıyorlar oraya git diyecektim hayırlısı olsun hakkından

yok cnm değerlerimiz normal çıktıgı ıcın sebepsiz inf dediler ve devlet ıkı aşılama yaptırmadan rapor vermez dediler. 1 haftaya regl olucam ve aşılamaya başlayacagım
hadi yaa aynı durumdayız valla prosedür nasıl işliyo acaba devlette aşılama için.Bende çalışıyorum izin sıkıntı git gel sırada vardır şimdi.2tüp denedim tekrar al başa ne zor iş.

hadi yaa aynı durumdayız valla prosedür nasıl işliyo acaba devlette aşılama için.Bende çalışıyorum izin sıkıntı git gel sırada vardır şimdi.2tüp denedim tekrar al başa ne zor iş.
hangi şehirdeydin cnm ben süleymanıye eğitim araştırma hastanesine başvurdum , birkaç kere gitmek gerekiyor adetli adetsiz muayene dosya teslimi fln. evrakları verdiğim gbi aşılama olacaksnz dediler adet olunca gel dediler. sperm testı randevusunu bir ay gibi bir süre snraya veriyorlar. onu beklıyorsun. bızımde kac tup bebek deneyecegmz belırsız olunca artık raporla deneyelım dedık

istanbuldayım canım bizde aynı fikirdeyiz aret hocada denicektik rapor alınca da baya indirim oluyor şimdi rapor işini zorlucaz bakalım.hemen almaları güzelmiş tüp bebekte baya sıra olduğunu duymuştum.

istanbuldayım canım bizde aynı fikirdeyiz aret hocada denicektik rapor alınca da baya indirim oluyor şimdi rapor işini zorlucaz bakalım.hemen almaları güzelmiş tüp bebekte baya sıra olduğunu duymuştum.
süleymanıyede işler hızlı ilerlıyor cnm yakınsa size gideblrsnz adet olunca ılk 3 gun ıcınde gıt hatta muayenenı ol kanını ver eşine sperm testi için gün al sana bırde evrak lıstesı vereckler onları tamamlarsn snra. bı ıkı aya evraklar hazr olur basvurursun

dışarda yapılan testleri kabul etmiyorlarmı eşim yeni spermiyogram yaptırmıştı mesela bende amh fsh yaptırdım yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…