- 17 Ocak 2018
- 108
- 35
- 48
- Konu Sahibi Kartelice0101
-
Suleymaniye kadin dogumdan cikarticam ins cnm zeytinburnunda
Bahcecide yada bulent tiransda ne kadar acaba fiyatlar doktorum baya masrafli dedi oralarda.
Bahcecide 6750 telefonla gorusmustum yilbasindan sonra arttimi bikmiyorumBahcecide yada bulent tiransda ne kadar acaba fiyatlar doktorum baya masrafli dedi oralarda.
Bahcecide 6750 telefonla gorusmustum yilbasindan sonra arttimi bikmiyorum
Yas 30 cnmokalıptus yaş kaçtı senın
Yas 30 cnm
Ins cnm hepimziin hakkinda hayrlisi olsnıyı olur inş hakkımızda
Ins asilama yapmazlar cnm. Sen asilamasiz mi rapor aldin ? Ben evrak teslimi yapacagm birkac gun snra bakalim nezmna sinuc cikacak. 2 tup bebek denedm ama bunun bi onemi yokmus galiba yinede degerler normalse asilama diyorlarmis. Esimin sperm testi normalden cok daha yuksek cikti burda. Bnmde amh 1.59 cikti. Bakalim bahtimiza ne cikacak
Bende orada çıkarmıştım o yüzden sordum canım çok zorlamıyorlar oraya git diyecektim hayırlısı olsun hakkından
23 ile 39 yaş arasinda olma şartı var.Merhaba rapor çıkartmak için yaş sınırı varmı biliyormusunuz
23 ile 39 yaş arasinda olma şartı var.
Bir yıllık evli olmak yeterli.
Çok sağolun ben sınırı geçmişim ama
canım rapor alabildinmi aşılama olmadanHadi ins bu sefer yuzun guler cnm. Bende ins asilamaya gerek olmadan rapor alablrm. Hakkimzda hayirlisi olsn
yok cnm değerlerimiz normal çıktıgı ıcın sebepsiz inf dediler ve devlet ıkı aşılama yaptırmadan rapor vermez dediler. 1 haftaya regl olucam ve aşılamaya başlayacagımcanım rapor alabildinmi aşılama olmadan
hadi yaa aynı durumdayız valla prosedür nasıl işliyo acaba devlette aşılama için.Bende çalışıyorum izin sıkıntı git gel sırada vardır şimdi.2tüp denedim tekrar al başa ne zor iş.yok cnm değerlerimiz normal çıktıgı ıcın sebepsiz inf dediler ve devlet ıkı aşılama yaptırmadan rapor vermez dediler. 1 haftaya regl olucam ve aşılamaya başlayacagım
hangi şehirdeydin cnm ben süleymanıye eğitim araştırma hastanesine başvurdum , birkaç kere gitmek gerekiyor adetli adetsiz muayene dosya teslimi fln. evrakları verdiğim gbi aşılama olacaksnz dediler adet olunca gel dediler. sperm testı randevusunu bir ay gibi bir süre snraya veriyorlar. onu beklıyorsun. bızımde kac tup bebek deneyecegmz belırsız olunca artık raporla deneyelım dedıkhadi yaa aynı durumdayız valla prosedür nasıl işliyo acaba devlette aşılama için.Bende çalışıyorum izin sıkıntı git gel sırada vardır şimdi.2tüp denedim tekrar al başa ne zor iş.
istanbuldayım canım bizde aynı fikirdeyiz aret hocada denicektik rapor alınca da baya indirim oluyor şimdi rapor işini zorlucaz bakalım.hemen almaları güzelmiş tüp bebekte baya sıra olduğunu duymuştum.hangi şehirdeydin cnm ben süleymanıye eğitim araştırma hastanesine başvurdum , birkaç kere gitmek gerekiyor adetli adetsiz muayene dosya teslimi fln. evrakları verdiğim gbi aşılama olacaksnz dediler adet olunca gel dediler. sperm testı randevusunu bir ay gibi bir süre snraya veriyorlar. onu beklıyorsun. bızımde kac tup bebek deneyecegmz belırsız olunca artık raporla deneyelım dedık
süleymanıyede işler hızlı ilerlıyor cnm yakınsa size gideblrsnz adet olunca ılk 3 gun ıcınde gıt hatta muayenenı ol kanını ver eşine sperm testi için gün al sana bırde evrak lıstesı vereckler onları tamamlarsn snra. bı ıkı aya evraklar hazr olur basvurursunistanbuldayım canım bizde aynı fikirdeyiz aret hocada denicektik rapor alınca da baya indirim oluyor şimdi rapor işini zorlucaz bakalım.hemen almaları güzelmiş tüp bebekte baya sıra olduğunu duymuştum.
dışarda yapılan testleri kabul etmiyorlarmı eşim yeni spermiyogram yaptırmıştı mesela bende amh fsh yaptırdım yeni.süleymanıyede işler hızlı ilerlıyor cnm yakınsa size gideblrsnz adet olunca ılk 3 gun ıcınde gıt hatta muayenenı ol kanını ver eşine sperm testi için gün al sana bırde evrak lıstesı vereckler onları tamamlarsn snra. bı ıkı aya evraklar hazr olur basvurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?