Tüp Bebek Merkezleri İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR DÜŞÜNENLER ÖNERİLERİNİZ?

Ayrica ikinci denemede insan bi ekstra bisey yapar ne bileyim bi serum tedavisi tutsun diye histeroskopi vs.... gitmisim transfer gunu ben senin rahim filmini gormusmuydum diyorr adamm ya.tavsiye etmiyorum.iyi bi yer bulmak gercekten cok zor heryer ticarethaneye donmusss

Nerede ve hangi doktorda yaptınız denemeleri acaba? Seçicez ama o iyi merkezler neresi bir türlü onu bilemiyoruz o kadar stresli bir durum ki

Sizin neresiydi merkez ve doktor? Yazalım ki hepimizin fikri olsun aynı hatalara düşmeyelim. Şu para dersine düşenlerde beni benden alıyor gerçekten . Halimizi anlayan yok hepsi soyguncu merkezlerin

Merhaba arkadaşlar ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarda tedavi görüyorum bi kadın doğum doktoru tavsiye etmişti polikistik overliyim ve fazla yumurta toplandı daha önceki merkezlerde üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti ve 16 tane blastokistim oldu maşallah :) geçenki adetimin takibine görede transfer edilecekti fakat rahim kalınlaşmadı ve iptal oldu şimdi söktürücü verdi onu kullandım adetimi bekliyorum tekrar rahim hazırlamaya başlıcaz genel olarak merkezden memnunum ilk defa bukadar güzel blastokistlerim olduğu içinde labaratuarlarınında kaliteli olduğuna eminim fakat fiyat olarak çok fazla yıprandım ve hiç bi indirimde yapmadılar tüp bebek raporlu 5.500
Histeroskopi 3.000
Mikroçip 1.000
Embriyoskop 1.000
Muayene ücreti 400
Ilaçlar 2.000
Kan tahlilleri 600 tuttu ve benim bütçe resmen bitti transfer sonrası kalan embriyolar içinde 2000 tl ödiycem fiyat olarak çok uygun bi hastane değil Allah yardımcımız olsun hele kan tahlilleri beni benden aldı her gitmemde 80 lira toplamda 600 tl ödedim bukadar para ödüyoruz bari tahlilleri kendileri karşılasın değilmi bide il dışından geliyorum gel git 20.000 e yakın tuttu dahada tutacağı geride tek tesellim 16 tane blastokistlerim rabbim onlara can versin dayanma gücü versin

Eğer bu şekilde ise çok mutlu oldum gercekten. Beklemek istemiyorum hic
İçiniz rahat olsun.
Devlet kaldırdı 3 yıl şartını.
O konuşan kişi yönetmeliği iyi okusun.
Biz yaptık rapor çıkardık kullandık da siz mi çıkaramayacaksiniz. Hatta ben ilk tüp bebek denememi devlette, ikinciyi özelde yaptım.

Devlette tüp icin bir yil sonraya randevu veriyorlar. Yani çapada öyle. Siz nerede yaptirdiniz? Ne kadar beklediniz? Ben capaya 1 yildir gidiyorum yaptiklari sadece 3 tane asilama. Suan 3. Asilamamin sonucunu bekliyorum. Olmazsa ne olacak dedim 2 asilama daha yapcaz dedi. Zaten 3 yillik evli degilsin ki tüp bebek randevusu verelim dedi. Sinirlerim altüst. 2bucuk yillik evliyim bu arada.

Süleymaniye devlet Hastanesinde yaptım bi yıl beklenmiyor.
İki ay bekleme süresi var.
Benim tek tüpümde sorun olduğu için aşılama yapılmadan tüp bebek onayı verildi.
İkinci denememi özelde yaptım.
Anlamadığım konu 3. aşılamadan sonra tüp bebek devreye giriyor. Tekrar neden aşılama yapiyorlar. 3. Aşılama yapmışsınız zaten.
3 yıl şartı kalkalı 2 yıl oldu nerdeyse, hala size neden 3 yıl diyorlar. Çok enteresan.

Yani raporunuz ciktiktan 2 ay sonra tüp bebek mi oldunuz süleymaniyede? Ben de bilmiyorum inanin. Ilk iki asilamam klomenle oldu. Bu gonal f ile oldu. Gonal f ile iki tane daha yapacagiz diyorlar. Ve orda gercekten rapor ciktiktan tam 1 yil sonraya tüp bebek randevusu veriyorlar. Ne yapacagimi sasirdim. Sizde benim çapada yaptirdigim 3 asilamayi kabul ederler mi orada? Artik direk tüp bebek istiyorum

Hayır 3 yıl şartı kalktı.
1 yıl evli olmak yeterli.
Ben 3 yıl evli değildim 2 tüp bebek denedim.
Baya oluyor 3 yıl şartının kalkması.
Bende kanunide tedavi gordum sonra tup bölümüne yonlendirdim bana 3 yillik evlilik esinin sperm sayisi 5 mlyon alti birde amh degerim düşükse tup olir dedi sizde bunların hepsi normal degerdemi idi

Bende kanunide tedavi gordum sonra tup bölümüne yonlendirdim bana 3 yillik evlilik esinin sperm sayisi 5 mlyon alti birde amh degerim düşükse tup olir dedi sizde bunların hepsi normal degerdemi idi
Sizin sorununuz eşiniz de mi, sizde mi?

Esimde vardi varikosel sayi ve hiz morfoloji sorunu vardi sayi hiz duzeldi morfoloji kaldi
Morfoloji yüzde kaç, Kruger testi yaptırdınız mı?

Ayrıca tüp bebekte iki tarafta sorun olmasa da gebe kalamayanlara "sebepsiz infertilite" onayı ile tüp raporu alıyor insanlar size nasıl onay vermiyorlar anlamadım.

Benim esimde tüp bebek onayı verilecek sorun olmadığı için, bana onay verildi tek tüpüm açık biri problemli geçiş yok kapalı, amh 1. ben her şekilde tüp bebek onayı alıyordum. Tek tüpten dolayı, hatta bana heyet onayı ile aşılama dahi yapilmadi direk tüp bebek onayı verildi.

Morfoloji 1 2 cikiyo sebepsiz ama 1.5 yillik evliyiz sebepsizde acaba 3 yillik sarti varmi evlilik banktaki kiz devlettr sende parali olur dedi sende sorun yok este degerler normal amh normal cikti suan sebepsiz icin 3 yillik evlilik sartmi bi ara gider arastirma hastanesine sorarim dis rapor icin ordaki kızlarda tam bilgi vermiyormi amh dusik ciksa tup olur bile demedi 3 yillik evlilik esin normal dedi sizde olmaz parali dedi basindan savdi bende amh testi istedim oyle

Morfolojiniz %1 ise sebepsiz infertilite deyimezsiniz, sebep morfolojinin düşük olmasi.
Kruger testi yaptırdınız mı? Kruger testinde mi %1 çıkıyor morfoloji.
3 yıl evli olmak şartı kalktı.
Kanunu inceleyebilirsiniz.
Ben üç yıllık evli değilken iki kere tüp bebek denedim. Kaç yıl oldu 3 yıl şartının kalkmasının.
Siz Kanuniyi bırakın Süleymaniye devlet hastanesine geçin. Prosedürleri çok iyi biliyor bankoda ve arşivde çalışanlar.

Tamam cok sagol iyice arastircam hasekide ayin 12 de randevum var oraya sorarim bi sonra suleymaniye direk tup bebek bolumu demi randevuya gerek yoktur bilgi alcam sade sanirim ilk testlerde kruger yapildi esime bi bakarım esimjn testlerine .bi sperm dna hasari bide kanda kromozom hasarina baktircaz benimde kanda pihtilasma bide kromozm hasari testim kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…