Tüp Bebek Merkezleri istanbul tüp bebek merkezini öneren yada bilen varmı

evet lakecim sonucum pozitif :)
ilk günlerde degerlerim düsük çikti ama bugünkü degerim çok sükür iyiydi.kismet olursa allahin izni ile cumartesi keseyi görmeye gidicez.sende durumlar nasil arkadasim..

evet lakecim sonucum pozitif :)
ilk günlerde degerlerim düsük çikti ama bugünkü degerim çok sükür iyiydi.kismet olursa allahin izni ile cumartesi keseyi görmeye gidicez.sende durumlar nasil arkadasim..

cnm çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv: bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum gelecek ay nasip olursa rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inş.cnm senin problemin neydi?? bende pkos varr bende aret beyde olmayı düşünüyorum merkez nasıl yaklaşımları nasıl?? cvplarsan çok sevinirim tekrar tebriklerrhihoyyytalkisalkisalkis

tesekkür ederim arkadasim.rabbim sanada nasip etsin insallah.canim bizde problem bilinmeyen inferteliteydi.yani bi sorun bulunamiyodu.ilk denememdi ve tuttu.yaklasimlari güzel.aret beyde iyi bi doktordur.bende tavsiye üzerine gittim memnun kaldim.sanada simdiden hayirli olsun canim.gelismelerden benide haberdar edersin..

angelcim birkaç gün giremedim kanamam var evdeyim izin aldım işe gitmiyorum birkaç günlüğüne kanama durdu bir daha başladı bugün biraz daha azaldı inşallah bir sorun olmaz geçer diye ümit ediyorum sen nasılsın canım umarım ii geçiyordur

canim ya sikma canini.kanama için aret bey mutlaka igne vermistir.sürekli dinlen.bende geçen cumartesi keseyi görmeye gittim.çok sükür gördüm keseyi.20 sindede insallah kalp atislarini duycaz.bende sürekli dinleniyorum.hiç is yapmiyorum.gelismelerden haberdar edersin.rabbim bebegini ve seni korusun.

Amin canım kanama devam ediyor korkmamaya çalışıyorum sanırın benim böyle devam edecek ek ilaç verilmedi hayırlısı artık 3. ayıma bir girseydim Rabbim korusun bebeğimi de beni de duam sürekli bu oldu inşallah kimse böyle sorunlarla karşılaşmaz ben de en kısa zamanda atlatırım umudum bu inşallah canım sen de duyarsın kalp atışlarını çok güzel bir duygu var ya çakmk çakmak yanıp sönüyor sesi zaten çok etkiliyor ağlamak istiyorsun hele bir dinle bana hak vereceksin canım kocaman öpüyorum grşrz

canim benim yaa.bol bol dua edicem senin ve bebisin için.ama içini ferah tut.rabbim koruyacaktir bebegini ve seni.çarsamba insallah duycaz bizde.az kaldi.hiç zaman gecmiyo.hamile kalmak degilmis sadece is:)
rabbim hepimizin yardimcsi olsun.

amin canım inşllah senden de çook iyi haberler alacağız dün duydun kalp atışlarını :) Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. neler hissettin bana en kısa zamanda yaz olur mu koccaman öpüyorum canım

evet canim gittik kontrole bebegimizi gördük ama aret bey dinletmedi kalp atislarini.muayneden sonra yanina gittigimde sordum.kalp atislari var dedi.15 gün sonra tekrar gidicem.insallah ikimizde hayirlisiyla bebislerimizi aliriz kucagimiza.dikkat et kendine.bende öpüyorum.....

aet bey e gidenler transfer sonrası progesteron iğne mi hap mı verildi? estrofem kullandınız mı?

aet bey e gidenler transfer sonrası progesteron iğne mi hap mı verildi? estrofem kullandınız mı?

denizcim ben transfer gününe kadar iğne kullanmıştım sonra cironene jel kullandım, estrofemi de test günüme kadar kullandım, test sonucum olumlu çıkınca bıraktım.

teşekkürler. acaba bu merkezin başarı oranları nasıl? benim derdim ileri yaş. merkezde 38-40 yaş ve üstü hasta var mı ki tedavi ediln? internette de pek bilgi yok

teşekkürler. acaba bu merkezin başarı oranları nasıl? benim derdim ileri yaş. merkezde 38-40 yaş ve üstü hasta var mı ki tedavi ediln? internette de pek bilgi yok

denizcim açıkçası bu konuda bi standart olmadığı için merkezlerin açıkladığı oranlara da inanmıyorum, açıklanan nedir, klinik oranlar mı kucağına bebeğini alanlar mı? Başarı oranlarını boşver, bir de o merkez zor hasta grubunu kabul etmeyip sorun olmayanları alıyorlaresa vs.. yani bunları bilemiyoruz, bence doktor ve laboratuvar çok önemli sen bunları iyice araştır, ben doktoruma güvendiğim için gitmiştim ve bana abartmadan embriyoloğunun ve labaratuvarının iyi olduğunu söylemişti, nasip kısmet işi, benim yaşım 35, iyice araştır içine sinen yerde dene canım.

pognex iğn progesteron iğn oluyor. estrofem de östrojen hapı oluyormuş. kızlar bir de tedavi ücreti ne kadardı onu yazar mısınız? ben almanda yaptırdım ilkini. labaratuarı çok iyi diye. bilmiyorum dr ne kadar fark ediyor. 2. ve 3. deneme için ücreti çok geliyor. herkes aynı dr ile devam et diyor. kararsızım CADIARZU

merkezin fiyatı 3000 diye biliyorum, ben o kadar ödedim, alman hastanesi de iyi bildiğim kadarıyla, orada doktorunla bir uyum yakaladıysan seni tanıyan doktorla devam etmen daha iyidir herhalde ama istersen istanbul tüp bebek merkezi ile de görüş, hangisi içine sinerse...

progynex igne kullandim bende.göbekten bantlarim ve ignem vardi.birde crinone jel kullandim.sonucum çok sükür pozitif...darisi basina insallah...

denizbulut merkez 3000 aldı bizden yeni yaptırdık 1500 e akın daa ilaçlar tuttu iyi düşün ne hissediyorsan onu yap bu merkez iyi doktorum aret bey ilgili güven veriyor akılda soru işaretleri bırakmıyor herşeyi çok güzel açıklıyor ben de daha önceden başka yerde yaptırmıştım tutmadı güvenim kalmadı istemeyerek yine aynı yere devam ettim aile ısrarı ile yine tutmadı sonra araştırmalar sonrası istanbul tüpbebek mrk negitme kararı aldık iyi de yapmışız inan hiç stres yaşamadım öncekinde sürekli ağlıyordum yeterince açıklamalar yapılmıyordu çok şükür çok memnunuz inşallah senin için de hayırlısı olur ve en kısa zmanda bebeğine kavuşursun

lake tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı tüm isteyenlere. benim yaşım ileri olduğu için güvenebileceğim bir dr ve iyi bir labaratuar istiyorum. karar verdim yine almana da gitsem kesin eski doktoruma gitmeyeceğim. bu hafta brüksel tüp merkezi ila haftaya aret bey ile görüşmem var. zaten önüme de en az 2 ay daha var. hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…