İSTANBUL TÜP BEBEK SGK HEYET RAPORU NEREDEN ALINABİLİR ?

moringen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
171
153
53
Merhaba,

geçen hafta bahçeci tüp bebek merkezine gittim. ancak bana sgk raporu ile ilgili hiç bilgi veremediler. internetten de bulamadım ..bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? 81 doğumluyum , yaşım 39..alabilir miyim? ve nereden alabilirim?

39 yaş zaten alabiliyor canım eğitim ve araştırma hatsanesjnden alınıyor diye biliyorum en az 3 yıllık evli olman gerekliymiş canım

39 yaş zaten alabiliyor canım eğitim ve araştırma hatsanesjnden alınıyor diye biliyorum en az 3 yıllık evli olman gerekliymiş canım

merhaba,

dün medeniyet üni.has. aradım biz veremiyoruz dedi. yeditepe de veremiyormuş..zeynep kamil harici bu raporu veren yok mu ? yani google'd da a böyle bir liste çıkmalı bence ama çıkmadı ,anlamadım :(.

merhaba,

dün medeniyet üni.has. aradım biz veremiyoruz dedi. yeditepe de veremiyormuş..zeynep kamil harici bu raporu veren yok mu ? yani google'd da a böyle bir liste çıkmalı bence ama çıkmadı ,anlamadım :KK43:.
kanuni sultan süleyman veriyor birde maltepe üniversite hastanesini arayın sanırım orasıda veriyor

Arkadaslar..ben mart ayında raporu aldım ama sorun şu ki, corona virüs var tedavi yapamıyoruz ki..ve bu rapor 6 ay geçerli zaten 6 ay sonra ben 40 olurum..yani bu raporu dondurmak zorunda değillrr mi..bu pandemi varken, bu rapor nasıl biter ki..çok sinir bozucu...imdaaat..vallahi uzatsınlar..kime diyebiliriz acaba..

Zaten ha deyince çıkmıyor canım evrak topla heyet toplansın bekle 2 ayı bulur alman. Bu yüzden bütün evrakları topla öyle git sıra gelir bir ay içinde.

Merhaba mevcut raporun süresini uzatıyorlar ben geçen yıl zeynep kamil hastanesi neden almıştım 2 kere denedik zeynep kamil de olmadı 3 rapor hakkı veriyor devlet ben 1.raporu denemiştim 1.denemde döllenme olmadığı için rapor hakkım kullanılmadı 2.denemede aynı raporun süresi uzatıldı sadece ilaçları ücretli aldım 2.rapor hakkım ölmesin diye sizde sorun rapor süresi uzuyordur nutlaka

Back
X