İstanbul tüp bebek

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.270
465
73
25
Volkan turan İstanbul tema hastanesi bilen ve yeni güncel fiyat bilgisi olanlar varmı doktoru tanıyan varmı teşekürler

Bende ona görüşmeye gidicem bu hafta içinde inşallah bizim tanıdınız bi doktor önerdi çok iyi olduğunu söyledi ama hayırlısı fiyati öğrenirsem söylerim inşallah sen öğrendiysem soylermisin post acali bata geçmiş çünkü

Tedavimi tamamladım ben trasfer kaldı doktor iyi ve güler yüzlü para olarak 20 bin hastaneye ödedik 15 bin ilaçlar tütü ben de polikistik var 24 yumurta çıktı 10 embriydan 3 tanesi 6 .gün embriyo donduruldu binada şükür çünkü yumurtalarim baya kötüymüş öyle dediler önemli olan sayı değil hamile kalıp kucağımiza almak Şubat'ta gidecem trasfer için öyle

Aynı sorun sanırım ikimizinde benimde senin tarif ettiğinin aynısı 5 tane donmus embriyom var 5ab kaliteli transfer sağlandı 2 ay önce olmadı maleset transfer için doktor arayışındaydim o doktoruda tanıdık bi doktor var aile dostumuz o önerdi rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah hayırlısıyla mutlu güzel haberler alırız Allahın izniyle

He yok ben basından bu doktora gittim ilk tüp bebek deneyim amin

He yok ben basından bu doktora gittim ilk tüp bebek deneyim amin
Bende başladım orda inşallah embriyolar taşındı 1 haftalık süre sonrasi bu ay perşembe gününe benimde transferim var Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayirlisiyla evlatlarimizi kucağımıza almayı

Hakkın da hayırlısi olsun bende adet olmayı bekliyorum trasfer için

Bu doktor ve hastanede sgk raporu geçiyor mu bilginiz var mı?

selam, embrıyo nasıl tasındı baska hastaneye ?
ucret vs ne verıdnız ?

Volkan turan İstanbul tema hastanesi bilen ve yeni güncel fiyat bilgisi olanlar varmı doktoru tanıyan varmı teşekürler
Merhaba tüp bebek tedavi sonucunuz ne oldu acaba bu doktoru tesadüfen instagramda gördüm yumurtaları falan mikroskopta yorumlamış anlatımı güzel geldi gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…