Ben de kiptaştayımmemnun değilim cnm fabrikalardan çok koku geliyor akşamları pencere açamıyoruz. aidat siteye göre fazla bence çünkü siteye yaptıkları hiçbir düzenleme yok. burası köy gibi her yere çok uzak. kiralar uygun diye tuttuk, şuan 2+1 95 m2 evlerin kiraları en az 500 artı 80 tl aidat. Vallahi durumun varsa daha merkezi bir yer tercih et cnm.
iyiki sana sormusum :)göründüğü gibi degl demekki...sessiz sakin olması güzel aslında da mesela acil bi durum olsa hastane eczane vs.çok mu uzak?sosyal aktivite fala?bi de sen şifa da mısn mimar sinanda mı?şifa mh sanırm daha merkezi???tesekkr ederm arkadsm...
hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
peki siz Fatma YAZICI ile ilgili bişey duydunuz mu ?
ikisi de birbirine çok yakın. şifanın evleri daha eski, mimar sinandakiler daha yeni. eczane var ama yanımızda bir poliklinik var doktorlar suratına bile bakmıyorçevrede hırsızlık falan çok. otobüsler taşlanıyor arada sitenin yanında mezarlık biz izmirden netten sadece fiyat için işte tuttuk evi. böyle olduğunu bilseydim hayatta uğramazdım buraya. 100 tl daha var merkezde bir yerlerde tut. burdan 500t ve 130ş geçiyor. zaten 500t'yi araştır nette anlarsın otobüsün durumunu falan
Tatlım Fatma Yazıcı ile ilgili bir bilgim yok. O hangi hastanede görev yapıyormuş?
ikisi de birbirine çok yakın. şifanın evleri daha eski, mimar sinandakiler daha yeni. eczane var ama yanımızda bir poliklinik var doktorlar suratına bile bakmıyorçevrede hırsızlık falan çok. otobüsler taşlanıyor arada sitenin yanında mezarlık biz izmirden netten sadece fiyat için işte tuttuk evi. böyle olduğunu bilseydim hayatta uğramazdım buraya. 100 tl daha var merkezde bir yerlerde tut. burdan 500t ve 130ş geçiyor. zaten 500t'yi araştır nette anlarsın otobüsün durumunu falan
Tatlım Fatma Yazıcı ile ilgili bir bilgim yok. O hangi hastanede görev yapıyormuş?
bende tuzla şifada oturuyorum ve çok memnunum hiç hırsızlık duymadım zaten karakola çok yakınım :)) ulaşımı sessizliği bence güzel tavsiye ederim
ayrıca sen de hamilesin ben gibi..dogumu nerde yapmayı düşünüyosun???
canım ben kiptaşta oturmuyorum oraya çok yakınım ama yazın kiralık daire bulabilirsin orda mutlaka vardır ..bende hamileyim evet ben pendikte özel şifa hastanesine gidiyorum çokta memnunum doktorumda 10 numara :))
canım doktorun kim peki?hastane ücretleri faln nasıl?dogum ücretleri hakkında bilgn var mı?şimdiden tesekkr edrm canım...
bide doğumu doktorun kendisi yaptırıyo bazı özellerde bu mümkün olmuyo bayramda olsa doktor geliyomuş
paki canım bayan doktr var mı?ben erkek tercih etmiyorum çünkü...fiyatlar da uygun sayılır..bi de fotodaki yavrukuşlar senin mi?okula gidiyolar mı?ordaki okulları da merak ediyorum..iyi okul hangisi diye?çok soru sordum hakkını helal et şekerim
helal olsun canım ne demek :)) bayan doktor var evet oda hastanede yeni ama onuda iyi diyolar azize adı yanlış hatırlamıyosam fotodakiler benim evet büyğü 2. sınıfa geçti küçüğü seneye başlıcak nasip olursa
maşallah..hangi okula gidiyor büyüğü..okullarda egtm durumu nasıl orda...benim kızm 5e gecti..iyi bi okul olsun istiyorum..sen oranın yerlisisin bilirsin
yerlisi değilim bende buraya geleli 1 yıl oldu önceden zonguldakta oturyoduk burda babamlar oturyo eşimin işi gereği bizde buraya geldik okul iyi canım mimarsinan okuluna gidiyo oturduğun mahalleye göre değişiyo okul
çok saol canım cevapların için...tasınınca belki komsu oluruz ...hoşçakal
Ben de kiptaştayımmemnun değilim cnm fabrikalardan çok koku geliyor akşamları pencere açamıyoruz. aidat siteye göre fazla bence çünkü siteye yaptıkları hiçbir düzenleme yok. burası köy gibi her yere çok uzak. kiralar uygun diye tuttuk, şuan 2+1 95 m2 evlerin kiraları en az 500 artı 80 tl aidat. Vallahi durumun varsa daha merkezi bir yer tercih et cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?