İstanbul Tuzla'ya yakın ÖZEL kadın doğum hastanesi

iyiki sana sormusum :)göründüğü gibi degl demekki...sessiz sakin olması güzel aslında da mesela acil bi durum olsa hastane eczane vs.çok mu uzak?sosyal aktivite fala?bi de sen şifa da mısn mimar sinanda mı?şifa mh sanırm daha merkezi???tesekkr ederm arkadsm...

ikisi de birbirine çok yakın. şifanın evleri daha eski, mimar sinandakiler daha yeni. eczane var ama yanımızda bir poliklinik var doktorlar suratına bile bakmıyor çevrede hırsızlık falan çok. otobüsler taşlanıyor arada sitenin yanında mezarlık biz izmirden netten sadece fiyat için işte tuttuk evi. böyle olduğunu bilseydim hayatta uğramazdım buraya. 100 tl daha var merkezde bir yerlerde tut. burdan 500t ve 130ş geçiyor. zaten 500t'yi araştır nette anlarsın otobüsün durumunu falan

hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
peki siz Fatma YAZICI ile ilgili bişey duydunuz mu ?

Tatlım Fatma Yazıcı ile ilgili bir bilgim yok. O hangi hastanede görev yapıyormuş?

canım çok saol..baya fikirlerim değşti şimdi..biz 4. levent gibi yerde oturuyoruz hersey ayagmzn altında...ben sessiz sakin huzurlu diye evimi satıp o sitelerden ev almayı düşünüodum..çocuklar için sakin ortam rahat ederler diye...malum hamileym de...sık sık hastaneye ihtiyacım olack...eşim de o bahsettgn otobüsleri kullanacaktıadamla hergün kavga ederdik herhalde...saol cevaplarn içn baya fikrim değişti canım...mezarlık hele

canım özel tuzla hastanesinde görev yapıyo belediye başkanının eşi

bende tuzla şifada oturuyorum ve çok memnunum hiç hırsızlık duymadım zaten karakola çok yakınım :)) ulaşımı sessizliği bence güzel tavsiye ederim

bende tuzla şifada oturuyorum ve çok memnunum hiç hırsızlık duymadım zaten karakola çok yakınım :)) ulaşımı sessizliği bence güzel tavsiye ederim

o tarafa tasınmayı yine gündeme aldık ama internettn bakıyorum pek kir.daire ilanı göremiyorum.kkiptaşta oturuyorsan bloklarda kiralık daire ilanları varsa bana yardımcı olablrmsn?mesaj atablrmsn telefnlarını?yüksek katta güneş alan 95 m2lerden?şimdiden teskkr edrm

ayrıca sen de hamilesin ben gibi..dogumu nerde yapmayı düşünüyosun???

canım ben kiptaşta oturmuyorum oraya çok yakınım ama yazın kiralık daire bulabilirsin orda mutlaka vardır ..bende hamileyim evet ben pendikte özel şifa hastanesine gidiyorum çokta memnunum doktorumda 10 numara :))

canım ben kiptaşta oturmuyorum oraya çok yakınım ama yazın kiralık daire bulabilirsin orda mutlaka vardır ..bende hamileyim evet ben pendikte özel şifa hastanesine gidiyorum çokta memnunum doktorumda 10 numara :))

canım doktorun kim peki?hastane ücretleri faln nasıl?dogum ücretleri hakkında bilgn var mı?şimdiden tesekkr edrm canım...

canım doktorun kim peki?hastane ücretleri faln nasıl?dogum ücretleri hakkında bilgn var mı?şimdiden tesekkr edrm canım...

doktorum SONER SEZER SEZGİ hastane ücretleride muayene sgklıya 37 tl doğum ücretleri tek kişilik oda 320 tl ama %20 indirim yapıyolarmış bide özel oda var 370 tl tercihe göre suit oda ise 700 tl bu biraz uçuk fiyatlar paket halindeymiş bebeğin muayeneleri bakımları işitme testi herşey içinde bu fiyatlar hastanede tanıdık olduğu için odaları gezdim çok güzel çok ilgililer canım

bide doğumu doktorun kendisi yaptırıyo bazı özellerde bu mümkün olmuyo bayramda olsa doktor geliyomuş

bide doğumu doktorun kendisi yaptırıyo bazı özellerde bu mümkün olmuyo bayramda olsa doktor geliyomuş

paki canım bayan doktr var mı?ben erkek tercih etmiyorum çünkü...fiyatlar da uygun sayılır..bi de fotodaki yavrukuşlar senin mi?okula gidiyolar mı?ordaki okulları da merak ediyorum..iyi okul hangisi diye?çok soru sordum hakkını helal et şekerim

helal olsun canım ne demek :)) bayan doktor var evet oda hastanede yeni ama onuda iyi diyolar azize adı yanlış hatırlamıyosam fotodakiler benim evet büyğü 2. sınıfa geçti küçüğü seneye başlıcak nasip olursa

maşallah..hangi okula gidiyor büyüğü..okullarda egtm durumu nasıl orda...benim kızm 5e gecti..iyi bi okul olsun istiyorum..sen oranın yerlisisin bilirsin

maşallah..hangi okula gidiyor büyüğü..okullarda egtm durumu nasıl orda...benim kızm 5e gecti..iyi bi okul olsun istiyorum..sen oranın yerlisisin bilirsin

yerlisi değilim bende buraya geleli 1 yıl oldu önceden zonguldakta oturyoduk burda babamlar oturyo eşimin işi gereği bizde buraya geldik okul iyi canım mimarsinan okuluna gidiyo oturduğun mahalleye göre değişiyo okul

yerlisi değilim bende buraya geleli 1 yıl oldu önceden zonguldakta oturyoduk burda babamlar oturyo eşimin işi gereği bizde buraya geldik okul iyi canım mimarsinan okuluna gidiyo oturduğun mahalleye göre değişiyo okul

çok saol canım cevapların için...tasınınca belki komsu oluruz ...hoşçakal

arkadasım sana işim düştübiz yine senin oturdgn siteden ev bakmaya basladık ama bu sfer kiralık...sana zahmet olmazsa gözüne carpan sahbnden kiralık ilanı olursa üst katlardan bana bi mesaj yollarmısn 95 m2lerden?çoook makbule gecer canım...ben emlakcılarla da görüşüyorum ama senin de yardımlarını beklerm ..şimdiden teskkr ederm canım...hakkını helal et...

yazdıklarınızı okuduktan sonra 20 senedir tuzla da oturan biri söylenecek çok söz var diyebilirim.ben merkeze yakın oturuyorum.fabrikanın koku olayından bahsetmişsiniz,bu koku artık kalıcı oldu,çözüm bir türlü bulunamıyor maalesef.deri sanayinin kokusu.önceleri merkezde bu kadar fazla hissedilmiyordu,pazar yolu daha da beter diyebilirim.kiptaş konutları merkezi biryer isteyenlere uzak kalıyor bence.aynı fiyata yayla civarlarından ,hatta çınar -yayla arası kiralık evler var.yalnız bu kentleşme projelerinden dolayı bazı siteleri tutarken dikkat edin .çünkü 6ay-1sene sonra başka yere taşınmak zorunda kalabilirsiniz?şifa mh.konusunda da çok dedikodular var,ama her duyduğunuza da inanmayın derim.kimi iyi der,kimi kötü ...

okul olarak merkezde çağrıbey vardır,öğretmenleri falan iyi diyebilirm.ben ve kardeşim de oradan mezunuz.bir yanında lise,bir yanında da sağlık ocağımız var.burası da yürüyerek merkeze 5-7 dk uzaklıkta.bana göre herşey elimin altında .yada artık çok iyi bildiğim biryer olduğu için bana öyle geliyor :)))buna siz karar verin zaten ben de merkezde esnaflık yapıyorum.

hastanelere gelince ;isim değiştiren hastanelerden oldum olası hep uzak dururum nedense,boşu boşuna isim değişikliği yapmazlar zaten.(burada altını çizerim bunlar benim şahsi fikirlerimdir,kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yoktur)tuzla tıp merkezi eve yakın olduğu için acil durumlarda başvurabileceğim bir yer,fakat hernekadar acil olursa olsun pendik bölge ye girmeyi tercih ediyorum.migren ağrılarımdan dolayı hiçbir teşhiş koymayı teklif etmeyen ,her ağrımda bana tedavi olarak serum uygulayan biryer malesef.şimdi de veremediğim kilolarımın belası.gisbir hastanesi de var.bence herkezin hastaneler konusunda başından gecenlere göre iyi kötü bir yorumu vardır,doktoruna gidersin beğenmezsen başka hastaneye...ben senelerdir eve yakın diye gidiyordum ama artık arabayla gidilen yolu gözüm görmüyor valla.yaklaşık 3 senedir de bölge hastanesinin birsürü doktoruyla da görüşmüşümdür.ben kendim ve ailem adına memnunum,en azından memnun olmadığım konularda başhekime çıkıp şikayetimi iletiyor,dinleniyor,bu konuda tarafıma da yardımcı olunuyor,doğumumu da orda yaptım çok şükür.

tuzlayla ilgili merak edilenler varsa memnuniyetle cevaplayabilirim ,yardımcı da olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…