yazdıklarınızı okuduktan sonra 20 senedir tuzla da oturan biri söylenecek çok söz var diyebilirim.ben merkeze yakın oturuyorum.fabrikanın koku olayından bahsetmişsiniz,bu koku artık kalıcı oldu,çözüm bir türlü bulunamıyor maalesef.deri sanayinin kokusu.önceleri merkezde bu kadar fazla hissedilmiyordu,pazar yolu daha da beter diyebilirim.kiptaş konutları merkezi biryer isteyenlere uzak kalıyor bence.aynı fiyata yayla civarlarından ,hatta çınar -yayla arası kiralık evler var.yalnız bu kentleşme projelerinden dolayı bazı siteleri tutarken dikkat edin .çünkü 6ay-1sene sonra başka yere taşınmak zorunda kalabilirsiniz?şifa mh.konusunda da çok dedikodular var,ama her duyduğunuza da inanmayın derim.kimi iyi der,kimi kötü ...
okul olarak merkezde çağrıbey vardır,öğretmenleri falan iyi diyebilirm.ben ve kardeşim de oradan mezunuz.bir yanında lise,bir yanında da sağlık ocağımız var.burası da yürüyerek merkeze 5-7 dk uzaklıkta.bana göre herşey elimin altında .yada artık çok iyi bildiğim biryer olduğu için bana öyle geliyor :)))buna siz karar verinzaten ben de merkezde esnaflık yapıyorum.
hastanelere gelince ;isim değiştiren hastanelerden oldum olası hep uzak dururum nedense,boşu boşuna isim değişikliği yapmazlar zaten.(burada altını çizerim bunlar benim şahsi fikirlerimdir,kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yoktur)tuzla tıp merkezi eve yakın olduğu için acil durumlarda başvurabileceğim bir yer,fakat hernekadar acil olursa olsun pendik bölge ye girmeyi tercih ediyorum.migren ağrılarımdan dolayı hiçbir teşhiş koymayı teklif etmeyen ,her ağrımda bana tedavi olarak serum uygulayan biryer malesef.şimdi de veremediğim kilolarımın belası.gisbir hastanesi de var.bence herkezin hastaneler konusunda başından gecenlere göre iyi kötü bir yorumu vardır,doktoruna gidersin beğenmezsen başka hastaneye...ben senelerdir eve yakın diye gidiyordum ama artık arabayla gidilen yolu gözüm görmüyor valla.yaklaşık 3 senedir de bölge hastanesinin birsürü doktoruyla da görüşmüşümdür.ben kendim ve ailem adına memnunum,en azından memnun olmadığım konularda başhekime çıkıp şikayetimi iletiyor,dinleniyor,bu konuda tarafıma da yardımcı olunuyor,doğumumu da orda yaptım çok şükür.
tuzlayla ilgili merak edilenler varsa memnuniyetle cevaplayabilirim ,yardımcı da olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla.
canım bebegini güle güle saglıkla büyüt...http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/637253-mucizemin-gelis-oykusu.html#post31308906
Rabbime sukurler olsun evladima kavustum. Darisi tum isteyenlerin basina insallah.
Ben kartal avicenna umut hastanesinde fatih birola yaptirdim dogumumu cok memnun kaldim ayrica kendisi kisirlik tedavisinde de uzman. Benim gibi pkolu hanimlara tavsiye ederim. Dualarim sizlerle.
arkadasım tesekkr ederm...biz evi mimar sinan mah.den kiptas konutlarından tuttuk ..yakıonda da tasınacagz..site gördgm kadaryla güzel cevresi de sakin...ben avrupa yakasından tasınacagm ..inş.pişman olmam
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/637253-mucizemin-gelis-oykusu.html#post31308906
Rabbime sukurler olsun evladima kavustum. Darisi tum isteyenlerin basina insallah.
Ben kartal avicenna umut hastanesinde fatih birola yaptirdim dogumumu cok memnun kaldim ayrica kendisi kisirlik tedavisinde de uzman. Benim gibi pkolu hanimlara tavsiye ederim. Dualarim sizlerle.
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşallah. Ben de hamileliğimin başından beri Fatih Bey'e gidiyorum genel olarak da memnunum fakat hastane ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum , kafam karıştı doğumuma 1-1,5 ay var kafam allak bullak oldu senin yazını görünce biraz rahatladım rica etsem hastane ile ilgili ayrıntı verebilirmisin hijyen konusu, bebeğin sağlık kontrolleri nasıl yapılıyor benim doğumum sezeryan olacak eğer bilgilendirebilirsen çok sevinirim .
doktorum SONER SEZER SEZGİ hastane ücretleride muayene sgklıya 37 tl doğum ücretleri tek kişilik oda 320 tl ama %20 indirim yapıyolarmış bide özel oda var 370 tl tercihe göre suit oda ise 700 tlbu biraz uçuk fiyatlar paket halindeymiş bebeğin muayeneleri bakımları işitme testi herşey içinde bu fiyatlar hastanede tanıdık olduğu için odaları gezdim çok güzel çok ilgililer canım
Doğumhanede ebeler çok ilgileniyorlar. Ortam da gayet temiz. Doğumdan sonra hemşire hanımlar gereken tüm yardımı yapıyorlar. Sağlık kontrollerinin bir kısmı hastanede yapılıyor. Kalan kısmı için de tarih veriyorlar Örneğin kalça kontrolü, göz muayenesi, aşı tarihleri vb. Odalar da çok güzel, yeni tadilat yapılmış zaten. Memnun kalacağına inanıyorum. Ayrıca çok ta ucuz ben normal doğum yaptım 380 Tl ödedim :) Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine. Allah yardımcın olsun cnm.
selam canım. bende iki hastane arasında kaldım biri pendik şifa soner bey diğeri kartal umut ümmügülsüm hanım. yukarıda da diğer arkadaşa yazdım pendik şifa için. bana yardım edin çok kararsızım
selam canım şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum :) benimde bir arkadaşım soner beye gidiyor. ben florence nightingale gidiyorum ve hem muayene hem doğum uçuk. doktor başka hastaneye de gidiyor doğuma ama oda 3.500 tl. bende araştırmaya girdim soner beyin adını duydum. arkadaşımın kuzenide orda doğum yapmış kendide oraya gidiyor sende memnun olduğunu söylüyorsun :) peki hastane nasıl. bakıldığında fiyatlar makul duruyor
konuya bir süredir yazılmamış ben pendik bölge de oya hanıma gidiyorum ama tuzla(merkez) ya yakın bir doktora daha görünmek istiyorum geçen gün görümcemle tuzla tıp ta ilkay arzu kayışlıgil e gittik görümcemin vajinal kaşıntısı vardı regl döneminde olduğundan muayene edemedi dr aöa buna rağmen 2 tane ağır antibiyotik verdi hatta birini çift doz verdi güvenemedik aile hekimini aradık sorduk sakın kullanma muayene etmeden nasıl böyle ilaçlar yazabiliyor dedi,ben de tuzla tıpta kadındoğuma görünmekten vazgeçtim, hala dr arayışındayım
Canım bende Kurtköyde oturuyorum ve Pendik şifa hastanesine Soner Sezgi ye gidiyorum. şimdilik memnunum.
seninle Mayıs annelerine topiğindeyiz biliyorsun değil mi?
evet canım biliyorum aklımda bulunsun senin drun da belki karşılaşırız :) muayene ücretleri ne kadar canım
yazdıklarınızı okuduktan sonra 20 senedir tuzla da oturan biri söylenecek çok söz var diyebilirim.ben merkeze yakın oturuyorum.fabrikanın koku olayından bahsetmişsiniz,bu koku artık kalıcı oldu,çözüm bir türlü bulunamıyor maalesef.deri sanayinin kokusu.önceleri merkezde bu kadar fazla hissedilmiyordu,pazar yolu daha da beter diyebilirim.kiptaş konutları merkezi biryer isteyenlere uzak kalıyor bence.aynı fiyata yayla civarlarından ,hatta çınar -yayla arası kiralık evler var.yalnız bu kentleşme projelerinden dolayı bazı siteleri tutarken dikkat edin .çünkü 6ay-1sene sonra başka yere taşınmak zorunda kalabilirsiniz?şifa mh.konusunda da çok dedikodular var,ama her duyduğunuza da inanmayın derim.kimi iyi der,kimi kötü ...
okul olarak merkezde çağrıbey vardır,öğretmenleri falan iyi diyebilirm.ben ve kardeşim de oradan mezunuz.bir yanında lise,bir yanında da sağlık ocağımız var.burası da yürüyerek merkeze 5-7 dk uzaklıkta.bana göre herşey elimin altında .yada artık çok iyi bildiğim biryer olduğu için bana öyle geliyor :)))buna siz karar verinzaten ben de merkezde esnaflık yapıyorum.
hastanelere gelince ;isim değiştiren hastanelerden oldum olası hep uzak dururum nedense,boşu boşuna isim değişikliği yapmazlar zaten.(burada altını çizerim bunlar benim şahsi fikirlerimdir,kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yoktur)tuzla tıp merkezi eve yakın olduğu için acil durumlarda başvurabileceğim bir yer,fakat hernekadar acil olursa olsun pendik bölge ye girmeyi tercih ediyorum.migren ağrılarımdan dolayı hiçbir teşhiş koymayı teklif etmeyen ,her ağrımda bana tedavi olarak serum uygulayan biryer malesef.şimdi de veremediğim kilolarımın belası.gisbir hastanesi de var.bence herkezin hastaneler konusunda başından gecenlere göre iyi kötü bir yorumu vardır,doktoruna gidersin beğenmezsen başka hastaneye...ben senelerdir eve yakın diye gidiyordum ama artık arabayla gidilen yolu gözüm görmüyor valla.yaklaşık 3 senedir de bölge hastanesinin birsürü doktoruyla da görüşmüşümdür.ben kendim ve ailem adına memnunum,en azından memnun olmadığım konularda başhekime çıkıp şikayetimi iletiyor,dinleniyor,bu konuda tarafıma da yardımcı olunuyor,doğumumu da orda yaptım çok şükür.
tuzlayla ilgili merak edilenler varsa memnuniyetle cevaplayabilirim ,yardımcı da olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla.
konuyu belki hortlatmış oldum lakın bende bır tuzlalı olarak size katılıyorum
Canim kesinlikle katılıyorum. Bu kadar cahil bir doktor gormedim ben. Şuan ordan geliyorum sınırden oturup aglitcam nerdeyse.konuya bir süredir yazılmamış ben pendik bölge de oya hanıma gidiyorum ama tuzla(merkez) ya yakın bir doktora daha görünmek istiyorum geçen gün görümcemle tuzla tıp ta ilkay arzu kayışlıgil e gittik görümcemin vajinal kaşıntısı vardı regl döneminde olduğundan muayene edemedi dr aöa buna rağmen 2 tane ağır antibiyotik verdi hatta birini çift doz verdi güvenemedik aile hekimini aradık sorduk sakın kullanma muayene etmeden nasıl böyle ilaçlar yazabiliyor dedi,ben de tuzla tıpta kadındoğuma görünmekten vazgeçtim, hala dr arayışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?