İstanbul Tuzla'ya yakın ÖZEL kadın doğum hastanesi

arkadasım tesekkr ederm...biz evi mimar sinan mah.den kiptas konutlarından tuttuk ..yakıonda da tasınacagz..site gördgm kadaryla güzel cevresi de sakin...ben avrupa yakasından tasınacagm ..inş.pişman olmam

arkadasım tesekkr ederm...biz evi mimar sinan mah.den kiptas konutlarından tuttuk ..yakıonda da tasınacagz..site gördgm kadaryla güzel cevresi de sakin...ben avrupa yakasından tasınacagm ..inş.pişman olmam

merak ettim taşındınmı mimar sinan banada çok yakın

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşallah. Ben de hamileliğimin başından beri Fatih Bey'e gidiyorum genel olarak da memnunum fakat hastane ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum , kafam karıştı doğumuma 1-1,5 ay var kafam allak bullak oldu senin yazını görünce biraz rahatladım rica etsem hastane ile ilgili ayrıntı verebilirmisin hijyen konusu, bebeğin sağlık kontrolleri nasıl yapılıyor benim doğumum sezeryan olacak eğer bilgilendirebilirsen çok sevinirim .

Doğumhanede ebeler çok ilgileniyorlar. Ortam da gayet temiz. Doğumdan sonra hemşire hanımlar gereken tüm yardımı yapıyorlar. Sağlık kontrollerinin bir kısmı hastanede yapılıyor. Kalan kısmı için de tarih veriyorlar Örneğin kalça kontrolü, göz muayenesi, aşı tarihleri vb. Odalar da çok güzel, yeni tadilat yapılmış zaten. Memnun kalacağına inanıyorum. Ayrıca çok ta ucuz ben normal doğum yaptım 380 Tl ödedim :) Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine. Allah yardımcın olsun cnm.

selam canım şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum :) benimde bir arkadaşım soner beye gidiyor. ben florence nightingale gidiyorum ve hem muayene hem doğum uçuk. doktor başka hastaneye de gidiyor doğuma ama oda 3.500 tl. bende araştırmaya girdim soner beyin adını duydum. arkadaşımın kuzenide orda doğum yapmış kendide oraya gidiyor sende memnun olduğunu söylüyorsun :) peki hastane nasıl. bakıldığında fiyatlar makul duruyor

selam canım. bende iki hastane arasında kaldım biri pendik şifa soner bey diğeri kartal umut ümmügülsüm hanım. yukarıda da diğer arkadaşa yazdım pendik şifa için. bana yardım edin çok kararsızım

Ümmügülsüm hanım iyidir, umut hastanesini tavsiye ederim cnm.

ben doktorumdanda hastanedende çok çok memnunum malesef normal doğum yapamıcam tıbbi olarak sezeryan yapmak zorundayım sezeryan fiyatlarıda sgk anlaşmalı 940 tl eğer isteğe bağlı olursa 1.900 tl

konuya bir süredir yazılmamış ben pendik bölge de oya hanıma gidiyorum ama tuzla(merkez) ya yakın bir doktora daha görünmek istiyorum geçen gün görümcemle tuzla tıp ta ilkay arzu kayışlıgil e gittik görümcemin vajinal kaşıntısı vardı regl döneminde olduğundan muayene edemedi dr aöa buna rağmen 2 tane ağır antibiyotik verdi hatta birini çift doz verdi güvenemedik aile hekimini aradık sorduk sakın kullanma muayene etmeden nasıl böyle ilaçlar yazabiliyor dedi,ben de tuzla tıpta kadındoğuma görünmekten vazgeçtim, hala dr arayışındayım

Canım bende Kurtköyde oturuyorum ve Pendik şifa hastanesine Soner Sezgi ye gidiyorum. şimdilik memnunum.
seninle Mayıs annelerine topiğindeyiz biliyorsun değil mi?

Canım bende Kurtköyde oturuyorum ve Pendik şifa hastanesine Soner Sezgi ye gidiyorum. şimdilik memnunum.
seninle Mayıs annelerine topiğindeyiz biliyorsun değil mi?

evet canım biliyorum aklımda bulunsun senin drun da belki karşılaşırız :) muayene ücretleri ne kadar canım

konuyu belki hortlatmış oldum lakın bende bır tuzlalı olarak size katılıyorum

Kızlar özel tuzla hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum!!! Gidin 3-5 kuruş fazla verin ama adam gibi bir hastaneye gidin! 1 kaç kez mecburen gittim her defasında fiyasko ile sonuçlandı bir daha da tövbe diyorum ve gerekli heryere şikayetlerimi de yaptim yapıcam da. Sanki özel hastane degil de devlete gitmiş gibi ilgisiz bilgisiz bir sürü insan var hastanede. Daha danismada bile ilgisizlik suratsizlik diz boyu. Soru soruyorsun cevap yok. İnsan kayit için bile 45 dakika bekler mi bu kadar cahil insanlar calistiryorlar. Kayıt için de makineden numara alıp bekliyorsunuz. Banka sırası gibi. Doktorların hepsini bilemem ama kadın doğumu ozellikle ILKAY HANIMI ASLAAA TAVSİYE ETMİYORUM. Bu kadar insanı tersleyen suratsiz bircdoktor görmedim. Kaldı ki kadın doğum sizin en mahreminiz ve özel hastane?!! Neyin suratına yapıyorsun??? Muayene odası cok Pis! Elin kanlı kağıdını temizlemeye beni muayeneye aldı ben uyarmak zorunda kaldım. Soru soryorum tersliyor kaldı ki cahil biri hiç değilim neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Kadinin yuzu gulmuyor ya!Bitmedi!!! Alti ustu yumueta takibi istedim.Beni muayeneden tam 10 gün sonra kontrole çağırdı.ara kontrol hiç yapmadı ilaç fln da vermedi. 10.gün gittiğimde danismada aaa bu ay 31 çekiyorMuş bugün 11.gün oluyor deyip tekrar muayene ücreti istediler. 10gun içinde yapılan kontroller ücretsiz. Bana bikere 11 günü verip para istemekti maksatlari. Yahu her doktor bilir yum. Takibinde 10 gün ara verilmez! 2 gün arayla kontrol edilir! Doktorla görüşmek istiyorum dedim yerinde yok deyip sekreterine bağladılar. Ayy Bu ay 31 cekiiomusss gibi saçma bir cevap verdi. Soylenip çıktım hastaneden. Sokaktan mi topluyoruz. Hem işini iyi yapama hemde para al.
Ayrıca! Faturanızi kesinlikle isteyin. Ilk muayene gududimde Faturamı istedim. Sanki fatura değil de canlarını istemiştim gibi bir tavır sergilediler. Inat ettim 2 saat faturamin gelmesini bekledim ısrarla. Faturaya ise alınan ücretin yarısını yansitmislar.!!! Soruyorum cevap yok!!
Paranizla rezil olmak istemiyorsanız asla OZEL TUZLA HASTANESİNE gitmeyin

Canim kesinlikle katılıyorum. Bu kadar cahil bir doktor gormedim ben. Şuan ordan geliyorum sınırden oturup aglitcam nerdeyse.

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…