istanbul yada İzmir de ssvd yaptıran doktorlar

matematik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
519
10
96
42
Aydın
Arkadaşlar 18 haftalık hamileyim...sezeryanla ilk bebeğimi kucağıma aldımalamadım desem daha doğru olur,(çok canım yanıyordu) Neyse süper rahat da olsa sezeryan olmak istemiyorum.Resmen yana yakıla dr. ve hastane arıyorum.Aydın da hiç bi dr. yanaşmıyor...bende İzmir yada İstanbulda doğurmayı planlıyorum.Maddi durumum iii,Allahın izniyle yeterki normal doğum yapayım,para hiç mesele değil...
Ne olur bu şehirlerde ssvd yaptıran,bildiğiniz dr. ları bana bildirin..Lütfen...sezeryan korkularım başladı...

özelden yazmak istedim ama özel mesajlarını silmen gerekiyomuş buraya yazayım .

canım mesajını tesadüfen gördüm.doğuma 1 ay kala doktor değiştirdim.istanbul medipol hastanesiHAKAN APAYDIN ı tavsiye ederim. kendisi perinatoloji uzmanı zaten yani anne karnında hasta bebeklerede bakıyor. çok yoğun randevu almak zor bunun için diğer doktorların hastalarının detaylı ultrasonlarınada da o baktığı için. ben çok memnunum .7 sene oldu ben doğum yapalı.hiç yatmadım sezeryandan sonra hep ayaktaydım. çok ilgili insanı rahatlatan bir insan.diğer doktorum suratsızdı.
neyse çok uzattım. arkadaşımda 10 ay önce onda doğum yaptı sezeryan . çok dua ediyor bana tavsiye ettiğim için.bidaha doğursam o doktora giderim diyor. ALLAH nasip ederse bende 2. ciye tek tercihim HAKAN APAYDIN.

merhaba ,

yahoo da 4 senedir faal olan ssvd grubu ( sezeryan sonrasi normal dogum gerubu ) var. Burada istanbul izmir ve ankarada başari ile ssvd yaptiran doktorlarin listesi mevcut.

google a ssvd yaz ve groupsyahoo adi altinda goreceksin uye ol derim ben

Back
X