Valla ben anlamam hicte bilmem İstanbul'u eşim söyledi öyle neresi uygun olur pekiBayrampaşa Beylikdüzü arası sabah-akşam yol yapmayı göze alabiliyor musunuz gerçekten?
Valla evlerde ucuz değil açıkçası işin şartları çok iyi olduğu için gitmeyi düşünüyoruz zaten yoksa asla İstanbul'u düşünmem hakkımızda hayırlısı artık22 senedir burdayım. Bayrampaşa-Beylikdüzü 1 saat falan. Ne alaka orası? Büyük ihtimal evler ucuz diye dedi ama artık çokta ucuz değil. Beylikdüzü çok kalabalık değil avm falan var metrobüs var sadece sanırım
Orası doğru zaten buraya yazmamın sebebi de tam olarak böyle net yorumlar inanın şartlar gerçekten cazip ve ilerisi için garantili görmesek asla düşünmem hayırlısı bakacaz artıkGüzergahı düşününce içim daraldı
Trafik çekmezse bile toplu taşıma en az 2 araç belki 3, 4 bile olabilir. Servis ve özel araç varsa saatlerini yollarda harcar.
Şahsen ben 2,3 bin tl fark olmadan asla İstabul'a gelmem.
Metro ile ulaşım sağlanabilecek yerlerde ev tercih ederim.
Akraba falan hikaye... Onlara göre iş yaparsanız çok başınız ağrır.
Bunu araştırcam teşekkür ederim yorumunuz için hakkımızda hayırlısı artıkBeylikdüzü ve bayrampaşa arasında mesafe çok fazla. Beylikdüzü hakkında bilgim yok ama bayrampaşayı biliyorum, ben de orda çalıştım senelerce. Gaziosmanpaşa'yı araştırabilirsiniz, yakındır. Avrupa konutları var orda, toki avrupa konutları ilkokulu da var, bize ordan gelen öğrenciler oluyordu (özel okula) gayet güzel temelleri vardı. Özel okul seçeneği de çok fazla oralarda.
Ek bilgi: Gop ve bayrampaşa depreme nispeten daha dayanıklı yerleşim alanlarıdır, kayalıkların üzerindedir, semt seçerken lütfen bu kıstasa da çok dikkat edin. Beylikdüzünü bu anlamda da tavsiye etmiyorum, heyelan riski olduğunu okumuştum.
Herhalde öyle yapcaz muhtemelen Beylikdüzünden vazgecicezBayrampaşanın yıldırım ve cevatpaşa gibi semtlerinde oturabilirsiniz oralar güzeldir. Beylikdüzü ve Bayrampaşa arasındaki yolu çekmek yerine bunu düşünebilirsiniz.
Muhtemelen öyle yaparız ben çalışmıyorum büyük oğlum lisede kucugumun okulu önemli ilk etapta.Sizin çalışmadığınizi varsayiyorum o yüzden Bayrampaşa üzerinden konuşmak lazım . İşyerinize yakın tutmanızı öneririm .Önce okullari araştırın eğer devlet okulu olucaksa ikamet sorunu yaşarsınız.İyi bir okulun olduğu mahalle oturmak için de iyi olur genelde .Eğer Bayrampasayi begenmezseniz hemen yanındaki ilçeye bakın ama Beylikdüzü çok yorar sizi .Kendimden örnek vereyim ailemle Anadolu yakasında güzel bir semtte oturuyorduk evlenince eşimin işyerine yakın yere Avrupa yakasinda bir semte taşındık çünkü gerçekten yol biktirici oluyor . Avantajını da çok yaşadık çünkü 40 dkda evde oluyor ,( tercihen yürüyor )daha az yorgun olduğu için daha fazla aktivite yapma imkanımız oluyor .
Merhaba, Beylikdüzü'nde Adnan Kahveci Bulvarı ve civarı güzel fakat çok pahalı. Bütçeniz müsaitse oralardan bakabilirsiniz.
Uygun yerler ise gerçekten kötü, merkeze uzak. Beylikdüzü yazılan ilanların yarısı Esenyurt.
Üstelik yazıldığı gibi Bayrampaşa'ya uzak.
Güngören, Bağcılar gibi ilçelerde oturmanız işe yakınlık açısından daha mantıklı.
[/QUOTE
Bununda değerlendircem teşekkür ederim
Evet okul mevzusu çok önemli kesinlikle .Hayırlısı olsun sizin için umarım mutlu olursunuz .Muhtemelen öyle yaparız ben çalışmıyorum büyük oğlum lisede kucugumun okulu önemli ilk etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?