• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul...

İstanbul'da yaşamak isteyen biri iyi biri iyi bir gelire sahip olursa ancak rahat eder. İş ve ev arası mesafede bir çok şeyden önemli.
Zaten normal şartlarda asla dusunmedigim bir sehirdi hatta ama gelirimiz gerçekten çok iyi olacak yoksa düzen bozmaya hiç gerek yok macera olurdu açıkçası onun farkındayım

Uzun yıllar Beylikdüzünde otururum. Çok sevdiğim bir ilçedir ama İstanbul’un içine dolayısıyla Bayrampaşa’ya gerçekten uzak. Her gün o yolu o trafikte, o kalabalıkta gide gele çıldırır eşiniz
Onu anladım 😄 muhtemelen iyi bir okul bulup esiminde işine yakın bir ev bulmaya çalışacaz artık

Beylikdüzü demek e 5 trafiği demek. Metro+metrobüs yapacaksa olabilir. Özel araçla sıkıntı. İlla şehirden nispeten uzak yaşayacaksanız ve araç kullanacaksanız bahçeşehir daha makul olabilir. Yine çok uzak ama temdi, o3tü derken alternatifi var.

Beylikdüzü diye esenyurt haramilere falan ittirip duruyorlar zaten.

İstanbul için evet trafik sıkıntı ama ben de daha uzun yolu göze aldım ev arıyorum, şehir içi de trafik olarak yeterince sıkıntılı zaten. Biraz daha çekerim ama en azından haftasonum mis gibi geçer.

Zaten normal şartlarda asla dusunmedigim bir sehirdi hatta ama gelirimiz gerçekten çok iyi olacak yoksa düzen bozmaya hiç gerek yok macera olurdu açıkçası onun farkındayım

Geliriniz cok iyi olacaksa yolu mesafeyi filan dusunmezdim uzakta olsa daha iyi bir semtte yasardim. Onerilen yerler "esenyurt, bagcilar gaziosmanpasa" 🙄
Oralarda oturmaya gelmezdim ben olsam. Millet istanbulda hergun kopru geciyor ise gitmek için illa iş ev dipdibe olmak zorunda degil aslinda. Beylikduzu zaten riskli bolge deprem icin de ve istanbulun dışı neredeyse.

Arkadaşlar direk konuya gircem şimdi benim eşime geçen yıl Ankara'dan iş teklifi gelmişti şartları bize uymadığı için gitmedik şimdi konuda İstanbul var özel sektörde çalışıyor iş yeri Bayrampaşadaymis Beylikdüzünde otururuz dedi orayı secmemizin sebebi çok sevdiğimiz vi akrabamız var benim için farketmez heryerde kolay uyum sağlayan bir insanım şimdi hali hazırda borcunu ödediğimiz bir evimiz var burayi satıp ordan evmi almak mantıklı yoksa ilk zamanlar kirada oturmak mi ve Beylikdüzü hakkında da biraz bilgi alabilirmiyim küçük oğlum ilkokulda mesela hangi okul iyidir mahalle olarak nerede rahat yaşarız biraz bilgi verirseniz seviniriz ona göre değerlendirme yapabilelim teşekkür ediyorum
Aman yarabbi İstanbul’u tanımadığınız Beylikdüzü/Bayrampaşa işe gidip gelmeyi düşünmenizden belli olmuş.Çılgınlık diyorum.
İstanbul’da 15-20 dakikalık yakın mesafeler bile en az 40 dk sürüyor.
Kaldı ki Bayrampaşa bi ucu Beylikdüzü diğer ucu gibi düşünün.Beylikdüzü Uranüse komşu zaten

ayy yazarken bile trafiğin stresi bastı

Geliriniz cok iyi olacaksa yolu mesafeyi filan dusunmezdim uzakta olsa daha iyi bir semtte yasardim. Onerilen yerler "esenyurt, bagcilar gaziosmanpasa" 🙄
Oralarda oturmaya gelmezdim ben olsam. Millet istanbulda hergun kopru geciyor ise gitmek için illa iş ev dipdibe olmak zorunda degil aslinda. Beylikduzu zaten riskli bolge deprem icin de ve istanbulun dışı neredeyse.
Varya kafam çorba oldu benim şimdi aslına bakarsanız benim şu an oturduğum yerde çok hareketli bir mahalle değil büyük sehirdeyim ama evden çocuğumu okula götürmek için cikiyorum desem yalan olmaz alacağım herşeyi siparişle getirtiyorum aslına bakarsanız benim çokta hayatım değişmeyecek zaten gezmiyordum şimdi birde pandemi çıktığından beri sadece hastaneye gitmek için çıktım evden açıkçası sorunlu bir mahalle olmadığı sürece benim öyle bı düşüncem yok ama cocuklarim olduğu için düşünmem gerekiyor daha iyi yer derken mesela nerelerden bahsediyosunuz

İstanbul’u hiç bilmiyorsanız bence önce bir seyahat edin, sonra karar verin.

Gelirinizde ne kadar bir artış bekliyorsunuz bilmiyorum ama bu şehirde yaşam maliyetini de hesaba katmışsınızdır umarım. Ayrıca haftasonu aktiviteleri trafik yüzünden zehir olur, günün 4 saati trafikte geçer. 7 göbek buralıyım, ben bile dayanamıyorum artık, hiçbir cazibesi olmadığı gibi sürekli göç aldığı için nüfusun kalitesi yerlerde, trafikte katil olmamak için sabır gerekiyor.

Beylikduzunde oturup bayrampasada calisilmaz valla kocanizin yuzunu goremezsiniz iki uc saat surer gidip gelmesi is saatinde

Bayrampaşa’da Yorum İstanbul konutları var. Gayet güzel bir site. Forum İstanbul Avm olduğu için sirkülasyonun olduğu bir yerdir. Tek olumsuz yanı sebze meyve hali olduğu için kamyon çok oluyor. Jet Fadıl Bayrampaşa’da devre mülk projesi yapmıştı. Elinde patladı. Oranın son durumunu bilmiyorum.

Gaziosmanpaşa’da Avrupa Konutları, serenity, Gop Plevne var iyi, nezih siteler.

Beylikdüzü uzak kalır. Yoksa yerleşim olarak güzeldir. Çok seçenek mevcuttur. Ben 1 sene kadar Gürpınar’da oturmuştum.

Esenyurt’tan uzak durulması gerekir. istanbul’un nüfusu en kalabalık ilçesidir, 1 milyona yakın. Türkten çok göçmen görürsünüz.

Bayrampaşa’da Yorum İstanbul konutları var. Gayet güzel bir site. Forum İstanbul Avm olduğu için sirkülasyonun olduğu bir yerdir. Tek olumsuz yanı sebze meyve hali olduğu için kamyon çok oluyor. Jet Fadıl Bayrampaşa’da devre mülk projesi yapmıştı. Elinde patladı. Oranın son durumunu bilmiyorum.

Gaziosmanpaşa’da Avrupa Konutları, serenity, Gop Plevne var iyi, nezih siteler.

Beylikdüzü uzak kalır. Yoksa yerleşim olarak güzeldir. Çok seçenek mevcuttur. Ben 1 sene kadar Gürpınar’da oturmuştum.

Esenyurt’tan uzak durulması gerekir. istanbul’un nüfusu en kalabalık ilçesidir, 1 milyona yakın. Türkten çok göçmen görürsünüz.
Bu durumda Beylikdüzünden vazgeçtik büyük ihtimalle işyerine yakınlıkta nezih bı yerde ev bulmaya caiscaz teşekkür ederim çok işimize yarayacak bu bilgiler

Bayrampaşa yıldırım çok güzel bir semt, bakabilirsiniz. Onun dışında bahsedilen nezih denen yerler de kiralar 4-6 bin arası haberiniz olsun ki sadece site içleri nezih.. Beylikdüzü de hem uzak hem trafikli. Hayat yorar.

Bayrampaşa yıldırım çok güzel bir semt, bakabilirsiniz. Onun dışında bahsedilen nezih denen yerler de kiralar 4-6 bin arası haberiniz olsun ki sadece site içleri nezih.. Beylikdüzü de hem uzak hem trafikli. Hayat yorar.
Teşekkür ederim Bayrampaşa ilk tercihimiz oldu yildirim başka hangi mahalle olabilir bizim için okulda önemli ayrıca

doğma büyüme İstanbulluyum Bayrampaşa Beylikdüzü arasını düşündüm de:KK57::KK57:
arkadaşların dediği yerlerden ev tutmakla işe başlayın satın almaya sonra bakarsınız inşallah
İstanbul da ev fiyatları fena uçuk çünkü

Teşekkür ederim Bayrampaşa ilk tercihimiz oldu yildirim başka hangi mahalle olabilir bizim için okulda önemli ayrıca
Hangi şehirden geleceksiniz? Yıldırım, beşyüzevler güzel. Yakında çok büyük güzel avmler var. Metro tramvay her şey var. Yıldırımın hemen karşısında İstanbulda pek rastlanamayacak büyük bir park var :D 1000 tl fazla kira verip oturursunuz. Zaten aksi durumda da 1000 tlniz yola gider aylık düşününce.

Beylikdüzü bayrampaşa arası baya var . Şimdi bütçenizi bilmiyorum ev alma konusunda . Ama mesela ben beylikdüzünü severim kalabalıktan biraz uzak insanları daha iyi eğer Adnan kahveci tarafında oturacaksınız tamwm bayrampaşa esenler gaziosmanpaşa ya gelin diyeceğim ama aşırı kalabalık ve Suriyelilerin bol bol oldufu yer kesim farklılığı var küçümsemiyorum bende onlardan birinde oturuyorum çunku.. Bu yuzden istdan taşınmayı düşünüyorum.. siz çalışmayacaksınız beylikdüzü sizin ve çocuğunuz için iyi ama eşinizin işe gidip gelme biraz sıkıntı olur araba ile trafiği falan ama metrobüs var ..

Bayrampaşa gayet güzel bir semt. Varoş diye bilinir istanbulda. Ama çok nezih insanları düzgün bence. Genelde boşnak ve arnavut göçmenleri yaşar. Kocatepe yıldırım mahalleleri güzeldir. Toplu ulaşım kolay. Gaziosmanpaşaya bakabilirsiniz. Fatih olabilir. Yine de ben bayrampaşayı tercih ederim.
Ama istanbulu bilmediğiniz için beylikdüzüne baktığınızı düşünüyorum. O güzergah insanı hayattan soğutur.

Hangi şehirden geleceksiniz? Yıldırım, beşyüzevler güzel. Yakında çok büyük güzel avmler var. Metro tramvay her şey var. Yıldırımın hemen karşısında İstanbulda pek rastlanamayacak büyük bir park var :D 1000 tl fazla kira verip oturursunuz. Zaten aksi durumda da 1000 tlniz yola gider aylık düşününce.
Adana'dan gelcez kısmet olursa değerlendircem hepsini alışmam zaman alirmi bilmem

Bayrampaşa gayet güzel bir semt. Varoş diye bilinir istanbulda. Ama çok nezih insanları düzgün bence. Genelde boşnak ve arnavut göçmenleri yaşar. Kocatepe yıldırım mahalleleri güzeldir. Toplu ulaşım kolay. Gaziosmanpaşaya bakabilirsiniz. Fatih olabilir. Yine de ben bayrampaşayı tercih ederim.
Ama istanbulu bilmediğiniz için beylikdüzüne baktığınızı düşünüyorum. O güzergah insanı hayattan soğutur.
Yok vazgeçtik Beylikdüzünden zaten Bayrampaşa büyük ihtimalle ilk tercihimiz oldu şu an 😄😄

Back
X