Canım İstanbul

ben seviyorum vallahi cok. Şişli, Beyoğlu, fatih,uskudar gibi eski İstanbul'u içine alan yerleri daha çok seviyorum ama. Beylikdüzü'nde nezih, yürüyüş parkurlu,bisiklet yollu, yeni yapim site mi yoksa kurtuluş'ta yokuşu bol Rum sokağında eski bina mi dersen ben gözüm kapalı kurtuluş'u seçerim...
Sizin önceliğiniz ne? Eğer şehre yakin-uzak farketmez, zaten ayda yılda bir boğaz görür vapura bineriz. Nezih olsun, çocukla gezilecek parkı bol olsun, asansörlü -yeni binalar olsun derseniz eğer avcılar, Beylikdüzü - Kuyumcukent, Ataşehir gibi yerlerde güzel siteler var. Üstelik genel olarak aşırı bir pahalliligi yok. Yeni yapılan yerler olduğu için sokakları falan daha bir geniş, planlı programlı.
Ama tabii ki önce eşinizin nereye atandigini öğrenmeniz lazim. Çünkü bazen ilçe degistirmek il değiştirmek kadar uzun sürüyor. Hatta soyle söyleyeyim, bir gün Avrupa yakasindaki evimizden sabiah Gökçen havalimanına ananemi yolculadik, döndük, o iğrenç sabah trafiğine girdik. Biz tekrar kendi ilçemize gelmeden ananem aradı 'vardim ben , aldılar beni,arabadayim şimdi' diye

boyle diyim sen anla yani:)