- 14 Temmuz 2020
- 45
- 41
- 18
- Konu Sahibi eceteacher
-
Çok teşekkür ederim :) Bakırköy, Bostancı, Halkalı, Pendik, Söğütlü Çeşme durakları varTebriklerDurakları yazarsan daha rahat yardımcı oluruz. Bir de eskiden bazı firmaların servisi vardı. Servis otogara kadar bırakıyordu. Başakşehirdeki sana yakın yazahanelere sorabilirsin.
Hayirli olsun öncelikle. Trenle halkalı durağından daha yakın olur. Oraya minibüs yada otobüs olabilir yom ise metro ile Bakırköy'e geçip bilebilirsiniz oda bir seçenek. Trenle ankara suana 197 tl. Otobüsten daha ucuz. Ben bugun bilet aldım.Herkese merhaba, öğretmenim ve İstanbul Başakşehir’e atandım. Ailem Ankara’da. İlk kez evden ayrılıyorum ve mutluyum aslında ama gerginim de. Ankara’ya gidip gelmek konusunda sizden yardım istiyorum. Otobüs, hızlı tren ve uçak seçeneğim var. Otobüs için hangi gar yakın olur? Hızlı tren için 5 tane durak görünüyor, hangisi başakşehire yakın olur? Eşyalarımı almak için hafta sonu gelmem lazım, şimdiden bilet almalıyım, bilenler lütfen bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Hızlı tren ile sögütlüçeşme de iniyorsunuz.Çok teşekkür ederim :) Bakırköy, Bostancı, Halkalı, Pendik, Söğütlü Çeşme durakları var
Öncelikle hayırlı olsun. “İstanbul’a atandım, yardım” deyince kiralardan dertlenmiş olabileceğinizi düşündüm.Herkese merhaba, öğretmenim ve İstanbul Başakşehir’e atandım. Ailem Ankara’da. İlk kez evden ayrılıyorum ve mutluyum aslında ama gerginim de. Ankara’ya gidip gelmek konusunda sizden yardım istiyorum. Otobüs, hızlı tren ve uçak seçeneğim var. Otobüs için hangi gar yakın olur? Hızlı tren için 5 tane durak görünüyor, hangisi başakşehire yakın olur? Eşyalarımı almak için hafta sonu gelmem lazım, şimdiden bilet almalıyım, bilenler lütfen bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Halkalida inecek çok yanlis tarif etmissiniz.Hızlı tren ile sögütlüçeşme de iniyorsunuz.
Daha sonra bir alt kata inip Eminönüne giden normal trene biniyorsunuz.
Sirkeci garında inip sorarsınız otobüs duraklarını bir iki seferden sonra alışırsınız. Belediyenin 78 nolu otobüsü başakşehir görünüyor.
Yolu çok uzatır. Ayrıca Kayaşehir'de oturacak belki. O otobüs Merrokent'e gidiyor. Başak Mahallesi için daha çok işe yarar.Hızlı tren ile sögütlüçeşme de iniyorsunuz.
Daha sonra bir alt kata inip Eminönüne giden normal trene biniyorsunuz.
Sirkeci garında inip sorarsınız otobüs duraklarını bir iki seferden sonra alışırsınız. Belediyenin 78 nolu otobüsü başakşehir görünüyor.
Çok teşekkür ederimkonu hakkında bilgim yok.sadece tebrik etmek istedim genç hocam.
Çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun. Eviniz de mi Başakşehir'de olacak? Otogar Esenler'de. Kirazlı metrosunun durağı var. Kirazlı metrosundan Başakşehir'e giden metroya aktarma yapabilirsiniz. YHT ile gelirseniz de Bakırköy'den Başakşehir'e otobüsler var. Hat noları 98, 98H ve 79B. Tabii asıl sorun Başakşehir'in neresi? Bahçeşehir de olabilir, Kayaşehir de. Oralar biraz farklı. Başakşehir genelde zengin muhiti. Orada yapılar siteler şeklinde. Bölgeler veya etap şeklinde adlandırılıyor bazı yerleri. Her Başakşehir arabası aynı güzergahı kullanmıyor. Bana kalırsa maddi durumunuz yoksa çevre semtlerde oturun derim.
İstanbul'da bir yere gideceğim zaman Google haritalardan güzergah bakıyorum. Otobüslerin nerede olduğuna ve yakınımdaki duraklara da İETT'nin uygulamasından bakıyorum. 2 dkda 1 konum da güncelleniyor. Can yoldaşım bu uygulama benim.
Ayrıca yazanlar da olmuş. Esenler otogarından çevre ilçelere servisler gidiyor. O şekilde de geçiş yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?