İstanbula atandım, yardım :(

Teşekkürler

Çok teşekkür ederim evet ev başakşehirde olacak inşallah. Detaylıca yazmışsınız çok sağolun Allah razı olsun
Amin, ne demek. Yakında merkezi bir park, cami veya meydan varsa hangi hatların işinizi göreceğini söyleyebiliriz. Özelden de yardımcı olmaya çalışırım.

Öncelikle hayırlı olsun tercih edermisiniz bilmem ama İstanbul havalimanıda yakın taksiyle bile geçebilirsiniz trafiksiz vs sürekli kullandığımız yol İkitelli ye gidiyoruz aynı güzergahtan

en yakın gar otobüs veya metro ile Esenler-Bayrampaşa Otobüs Garı

Hayırlı olsun. İstanbul maddi açıdan zorlar ama artık yapıcak bişey yok kardeşim otobüs kullanıyor en mantıklı seçenek o sanırım

Sormayın bu da en büyük dertlerimden Neyse ki arkadaşım var onunla ortak tutacağız evi
sevindim adınıza yoksa kiralar uçurum
hayırlı uğurlu olsun genç hocam başarılar tebrikler :)

bende en yakın durak Halkalı diyecektim de otobüs firmasına sorun servis vardır
tek mi geleceksiniz annenizle falan mı?

Halkalı Marmaray'dan da Halkalı-Bahçeşehir banliyöye aktarma varmış. Bu hattın açıldığını yeni duydum. Bahçeşehir'e geçecekseniz Halkalı YHT daha mantıklı olur.

Biz trenle gidip geliyoruz. Otobüs fiyatları uçtu ve 7-8 saat içimi kıyıyor o fiyata. Trende 190 küsürdü sanırım öyle bi fiyata gidiyoruz. Biletler çok önceden doluyor, en son geçen çarşamba günü annem için baktım İstanbul - Ankara. Pazartesiye kadar yoktu bilet. O yüzden önceden planlamak daha iyi oluyor.

Başakşehir'i hiç bilmiyorum ama avcılara yakın sanırım. Biz Söğütlüçeşmede inip metrobüsle (hemen zaten tren istasyonunun yanı) Avcılara geçiyorduk. Siz de öyle yapıp oradan başka bi araca geçebilirsiniz başka kolay yol varsa bilmiyorum

hayırlı olsun çok büyük bir gurur mutluluk

Asla da avcılara yakın değilmiş görmezden gelin son paragrafı

Güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler İlk korkum ve şaşkınlığım geçmeye başladı biraz ama hala ne nasıl olcak diye stres yapıyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…