Istanbul'a kacamak :))

tabikide var .biz öğrenciyken kız kıza sabahlardık beyoğlunda başımızada birşey gelmedi yani .burdan sizde yapın demiyorum ama kalıcak güzel bir yer ayarlayın ne var ki yani?21 yaşındasın çocuk musun illa aileyle yada kocayla gezmek gerek değil mi ne saçma .zaten sürekli böyle yapıldığı için insanlar istediği hiçbirşeyi yaşamadan yaşlanıp gidiyorlar .

İstanbul öyle şahane ölünesi bir yer mi ki sahiden?
Ben de mi cinslik var arkadaş hiç sevmiyorum bu şehri kalabalık insanlıktan çıkmış erkekler...
Konu sahibi arkadaşım yaşımız aynı seninle sana İstanbul'u nasıl anlattılar bilmiyorum ama ben sabahları erkenden çıkıp kursa gidiyorum, gün içinde yolda ne çok öküzle karşılaşıyorum nasıl daralıyorum bir bilsen, metrobüs, otobüs sırasında arkandan itekleyen bütün hayvanlığını ortaya koyanlar yüzünden düştüğünde çekil önümden diye bağıranlar var... Ki ben tesettürlüyüm buna rağmen sayısız sapık denk geliyor, açık bayanlara neler ettiklerini de görüyorum yine ben kapalıyım diye arada yer veren falan denk geliyor, burada nereye gelip ne yapmayı düşündüğünü bilemiyorum ama sahiden İstanbul çoğu zaman gözümde çok sevimsiz. Sanıyorum ki İstanbul sokaklarında dolaşan sapıklar bölünerek çoğalıyor, annesini, kız kardeşini düşünenler böyle davranamaz çünkü.

Arkadaslar dogru yerde miyim bilmiyorum ama baska uygun bir bölüm bulamadim ondan buraya aciyorum konumu.
Kiz arkadasimla kacamak yapmayi düsünüyoruz 1 günlügüne Istanbul kacamagi :)
Ailemin haberi olmayacak tabi. Biliyorum basima bisey gelebilir, kiy basimiza nolur nolmaz aileme yalan söylememem gerek vs. vs. ama kac defa sordum tatile gidebilirmiyim diye ama izin vermiyorlar iste bir türlü ikna edemedim. Hayatimda hic istanbula gitmedim ve cok istiyorum o güzel sehri kendi gözlerimle görmek. Yarin öbür gün basima bisey gelirse gözüm acik gidecem vallah :D Tam bir istanbul manyagi oldum ve biran önce gidip görmek istiyorum :52:

Galiba kesin gidicem kafama koydum bikere ve cok heyecanliyim su an :52: aranizda hic kacamak yapan oldu mu arkadaslar ve hangi bahaneyle gittiniz?

il dışında okudugum için kaçamak yapmam zor olmadı ama ...izin istesem vermezlerdi..aileler eğer bir şeye izin vermiyorlarsa emin ol bir bildikleri vardır ki o kadar kötü bir devirde yaşıyoruz ki insanlardan herşey beklenir olmuş ben bile o hataları yapmama rağmen cocugum böyle birşey yapsın istemem....

istanbul yerinde duruyor bir gün gidersin kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgun bir yaşa geldiğin vakit altını üstüne getir istanbulun ama o zaman bu zaman değil diye düşünüyorum

Son düzenleme:
tabikide var .biz öğrenciyken kız kıza sabahlardık beyoğlunda başımızada birşey gelmedi yani .burdan sizde yapın demiyorum ama kalıcak güzel bir yer ayarlayın ne var ki yani?21 yaşındasın çocuk musun illa aileyle yada kocayla gezmek gerek değil mi ne saçma .zaten sürekli böyle yapıldığı için insanlar istediği hiçbirşeyi yaşamadan yaşlanıp gidiyorlar .

Sen de benim kafadanmışsın,aynen beyoğlunda kızkıza sabahladığım zamanlarda benim de başıma bişey gelmedi.Bazı insanlar hayatı Türk filmlerinden falan öğreniyolar galiba hala gazozuna ilaç katıp kötü yola düşürüleceklerinden korkuyorlar.Ama durum böyle değil.Sonuçta herkes bilmediğinden korkar.Kendi adıma söylemem gerekirse sabaha karşı istiklalde yürürken duymadığım laf atmaya tacize,gündüz vakti çapada hastaneye giderken maruz kaldım.

Yine de bu konuda konu sahibi dönünce annesinin onun deyim yerindeyse burnundan getireceğini hesaba katması lazım.HA annem hiçbir zaman öğrenmeyecekki derse de bu tatilin resimleri falan olmayacak yani tam anlamıyla bir tatil olmayacak onun için.Öncelikle annesinin bunu kabullenmesini sağlamalı.Sorun orada çünkü.

Türk filmleri de zaten senaristlerin yaratıcı(?) beyinlerinin ürünü değil mi? Başınıza birşey gelmemiş olması tamamen tesadüf. Gelebilirdi de. Ailenin bilgisi dahilinde isteyen beyoğlunda sabahlar isteyen ulusta. Yeterki birileri bilsin, kötü birşey olduğunda aileyi sakin sakin yönlendirsin.

Magazin eklerinin yanında, 3. sayfa haberlerini bir okuyun. Kimin hayatı nereden öğrendiğini de boşverin; insanlara, genç kızlarımıza içi boş gaz vermeyin....

İnsan ailesinden gizli iş nasıl çevirebilir ki ? Hiç mantıklı değil.Sizin de ileride çocuğunuz sizden gizli şeyler yaparsa ona kızmaya hakkınız yok!

ne zaman ailemden izinsiz bi iş yapmaya kalksam hep zarar gördüm. bence duygularını bastır. bişey olsa hem sen üzüleceksin hem ailen, sarsılan güvende cabası

Az önce annemle tartistik bu konuyu. Bu yaz hep birlikte arabayla türkiyeye gidecegiz ama ben 1 hafta erken gitmek istiyorum teyzemlere, anneme de defalarca söyledim bunu onaylamisti da. bugün gelmis diyor bana "n*h gidersin görüsürüz senle, bizimle gidip bizimle döneceksin, istanbulu gezmek icinde vaktimiz yok bu sene napalim sende gitmeyi ver" fln bu tür cümleler, neredeyse aglayacaktim ya cocuk gibi karsisinda "görürsün gidicem biletimi alip gidicem" dedim, bende o bileti alir parcalarim dedi ya. Bukadari da fazla degil mi sizce? "Bizim zamanimizda bukadar özgürlük yoktu, ben kapinin önüne bile cikamiyordum biz bunlarimi analarimizdan babalarimizdan görmedik" fln diyip duruyor. "E sen görmediyse bize de mi göstermiceksin? o sizin zamaninizdi burasi almanya sizin köy degil bunu kafana sok" diyorum kadin hala anlamiyor :47:

Simdi ben iyice inatlasiyorum ve kesinlikle gidicem. Elinden gelse eve hapis edecek beni kadin, kendi görmedi etmedi bilmiyor diye bizim de köy usulü yetismemizi istiyor, hersey yerine adetine usulüne göre, ayyyyyyyyyy cildirmak üzereyim :47:

boyle gizli saklı islerde insan ha simdi birsey olucak ha ogrenicekler diye dusunup gezdiginden de birsey anlamaz..21 yasda cok buyuk degil bence insan bir iki sene sonra bile keske bunu yapmasaydım diyebiliyor 21 yasında yaptıklarımdan suan pismanlık duyabiliyorum insande bir heves olurtabi gitmek ister gormek ister ama bu almanya ici biryer degilki ta istanbul buna en modern en rahat aileler bile bile izin vermeyebilir

görmediğin şehirin nesinin manyağı oldun güzelim....
bilmen gereken bi başka tarafıda istanbul öyle diğer şehirlere benzemez ham yapar adamı....
gereksiz bi risk alıyorsun..
ailenin bütün güvenini kaybetmekte var sonunda...

İstanbul öyle şahane ölünesi bir yer mi ki sahiden?
Ben de mi cinslik var arkadaş hiç sevmiyorum bu şehri kalabalık insanlıktan çıkmış erkekler...
Konu sahibi arkadaşım yaşımız aynı seninle sana İstanbul'u nasıl anlattılar bilmiyorum ama ben sabahları erkenden çıkıp kursa gidiyorum, gün içinde yolda ne çok öküzle karşılaşıyorum nasıl daralıyorum bir bilsen, metrobüs, otobüs sırasında arkandan itekleyen bütün hayvanlığını ortaya koyanlar yüzünden düştüğünde çekil önümden diye bağıranlar var... Ki ben tesettürlüyüm buna rağmen sayısız sapık denk geliyor, açık bayanlara neler ettiklerini de görüyorum yine ben kapalıyım diye arada yer veren falan denk geliyor, burada nereye gelip ne yapmayı düşündüğünü bilemiyorum ama sahiden İstanbul çoğu zaman gözümde çok sevimsiz. Sanıyorum ki İstanbul sokaklarında dolaşan sapıklar bölünerek çoğalıyor, annesini, kız kardeşini düşünenler böyle davranamaz çünkü.

benim için evet mesela
İstanbul o kadar ölünesi bir yer.
İstanbul'dan başka bir yerde yaşayabileceğime inanmıyorum.
Boğaz'ı, Caddesi, Sahili, sahil kasabaları, Tarihi değerleri, Sarayları, Müzeleri
her biri apayrı benim için.
Çilesi yokmu? var elbette.
Trafiği de çile, kozmopolitliği de çarpık kentleşmesi de
Ancak gene de gülü seven dikenine katlanır.

Ben asla bu şehirden başka bir yerde yaşayamazdım...

Az önce annemle tartistik bu konuyu. Bu yaz hep birlikte arabayla türkiyeye gidecegiz ama ben 1 hafta erken gitmek istiyorum teyzemlere, anneme de defalarca söyledim bunu onaylamisti da. bugün gelmis diyor bana "n*h gidersin görüsürüz senle, bizimle gidip bizimle döneceksin, istanbulu gezmek icinde vaktimiz yok bu sene napalim sende gitmeyi ver" fln bu tür cümleler, neredeyse aglayacaktim ya cocuk gibi karsisinda "görürsün gidicem biletimi alip gidicem" dedim, bende o bileti alir parcalarim dedi ya. Bukadari da fazla degil mi sizce? "Bizim zamanimizda bukadar özgürlük yoktu, ben kapinin önüne bile cikamiyordum biz bunlarimi analarimizdan babalarimizdan görmedik" fln diyip duruyor. "E sen görmediyse bize de mi göstermiceksin? o sizin zamaninizdi burasi almanya sizin köy degil bunu kafana sok" diyorum kadin hala anlamiyor :47:

Simdi ben iyice inatlasiyorum ve kesinlikle gidicem. Elinden gelse eve hapis edecek beni kadin, kendi görmedi etmedi bilmiyor diye bizim de köy usulü yetismemizi istiyor, hersey yerine adetine usulüne göre, ayyyyyyyyyy cildirmak üzereyim :47:

annenizle fazla sert konusuyorsunuz vallahi rahat degilim diyorsunuzda ben boyle bir cumleyi kursam yerin dibine sokardı beni biraz daha yumusak tonlarla konussanız daha iyi olur bence

yapmayın bunu
ailenizi ya da onların değer yargılarını asla bu şekilde aşağılamayın
anneniz babanız kendi doğruları ile sizleri korumaya, doğru bildikleri şekilde sizleri büyütmeye çalışıyorlar
bu şekilde diklenerek değil, güzel güzel konuşarak anlaşabilirsiniz.
yapmayın...

annenizle fazla sert konusuyorsunuz vallahi rahat degilim diyorsunuzda ben boyle bir cumleyi kursam yerin dibine sokardı beni biraz daha yumusak tonlarla konussanız daha iyi olur bence

Anlamiyorsa napiyim baska ??? "ben görmedim ben bilmiyorum sizde görmeyin bilmeyin" bu mu herseyin dogrusu ?? bir bildigi var eveeeet...tek bildigi hicbir sey bilmemesi !!!!

Şu cümleyi kızım bana söylese varya onun canına okurum...

Bir anneye bunlar söylenmez çok ayıp...:20::20:

yapmayın bunu
ailenizi ya da onların değer yargılarını asla bu şekilde aşağılamayın
anneniz babanız kendi doğruları ile sizleri korumaya, doğru bildikleri şekilde sizleri büyütmeye çalışıyorlar
bu şekilde diklenerek değil, güzel güzel konuşarak anlaşabilirsiniz.
yapmayın...

Babam anneme bakarak yine cook cook rahat sabaha kadar gezsem bisey demiyor...evde tek gerginlik yaratan annem iste. yaw bazen arkadasima gitmek istiyorum 5 dakika uzagimda oturuyor, ona bile hayir diyor isin yok istemiyorum gitmeni otur evinde :D hadi söyleyin bunda da mi bir bildigi var ???

Anlamiyorsa napiyim baska ??? "ben görmedim ben bilmiyorum sizde görmeyin bilmeyin" bu mu herseyin dogrusu ?? bir bildigi var eveeeet...tek bildigi hicbir sey bilmemesi !!!!

annenin yaptıgıda dogru degil evet ama yinede annendir cnm napıcan tartısıcakmısın surekli

amanın hemde yurtdışındasın..
bak ben bunu bilmiyodum....
annenin bi bildiği var kesinlikle...

Back
X