Istanbul'a kacamak :))

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Arkadaslar dogru yerde miyim bilmiyorum ama baska uygun bir bölüm bulamadim ondan buraya aciyorum konumu.
Kiz arkadasimla kacamak yapmayi düsünüyoruz 1 günlügüne Istanbul kacamagi :)
Ailemin haberi olmayacak tabi. Biliyorum basima bisey gelebilir, kiy basimiza nolur nolmaz aileme yalan söylememem gerek vs. vs. ama kac defa sordum tatile gidebilirmiyim diye ama izin vermiyorlar iste bir türlü ikna edemedim. Hayatimda hic istanbula gitmedim ve cok istiyorum o güzel sehri kendi gözlerimle görmek. Yarin öbür gün basima bisey gelirse gözüm acik gidecem vallah :D Tam bir istanbul manyagi oldum ve biran önce gidip görmek istiyorum :52:

Galiba kesin gidicem kafama koydum bikere ve cok heyecanliyim su an :52: aranizda hic kacamak yapan oldu mu arkadaslar ve hangi bahaneyle gittiniz?

Son düzenleme:
Lise son sınıftayken arkadaşımla Antalya'ya gitmiştik. Yılbaşı akşamı... (İstanbul'da yaşıyorum.) Aileme de okul gezisi demiştim. Ama babam okula gidip öğrenmişti ben Antalya'da iken ve babamla uzun süre konuşmamıştık. Birçok ceza da beraberinde gelmişti. Şimdi ki aklım olsa yapmazdım. Seni anlıyorum tam deli dolu zamanların ama güzelim inan üniversiteye gittikten sonra her yere gidersin takma o kadar. Ve ertelemeye çalış. İstanbul inan tehlikeli şehir ailenle annenle falan gel derim.

kaçamak yapmak için yaşınız bir hayli büyük ... eğer ailenizin sorumluluğunda yaşıyorsanız onların dediklerini yapmak zorundasınız eğer özgür olmak istiyorsanız çalışıp kendi paranızı kazanın ve ailenize ben çalışıyorum ve kendim karar verebilirim deme hakkına sahip olun

21 ama gitmeyi planladigim gün 22 olucam :D arkadasim da 24 olucak onun dogum gününde gitmek istiyoruz hafta sonuna denk geliyoo.

E cocuk degilsin canım :1: Ailelerin fazla sıkması bazen bu noktaya getiriyor.Bende yapmıstım vakti zamanında tek basıma.Ailenin rızası olsa daha iyi ama sen kafana koymussun (:

Lise son sınıftayken arkadaşımla Antalya'ya gitmiştik. Yılbaşı akşamı... (İstanbul'da yaşıyorum.) Aileme de okul gezisi demiştim. Ama babam okula gidip öğrenmişti ben Antalya'da iken ve babamla uzun süre konuşmamıştık. Birçok ceza da beraberinde gelmişti. Şimdi ki aklım olsa yapmazdım. Seni anlıyorum tam deli dolu zamanların ama güzelim inan üniversiteye gittikten sonra her yere gidersin takma o kadar. Ve ertelemeye çalış. İstanbul inan tehlikeli şehir ailenle annenle falan gel derim.

Ben almanya'da yasiyorum ve üni zamanim bitti bile :-) biraktim daha dogrusu. Gecen hafta sonu baska bir arkadasim da gitmis ve bisey olmamis kimse de anlamamis gittigini. sabah gidip aksam/gece dönmüs :D
1 kez geliyoruz bu hayata ufak tefek riskler almadan hayatin tadi cikmiyor iste hem basimiza biseyin gelme ihtimali coook da büyük degil fikrimce. arkadasimin tanidiklari var birsürü akrabalari kuzenleri fln tamamen yalniz olmicaz hem.

istanbul buyuk bir sehir vede bir okdrda tehlikeli sahsen ailemle gitsem bile gezerken tedirgin oluyorum ben oralarda heran basıma birsey gelicek gibi dusunuyorum :26:

E cocuk degilsin canım :1: Ailelerin fazla sıkması bazen bu noktaya getiriyor.Bende yapmıstım vakti zamanında tek basıma.Ailenin rızası olsa daha iyi ama sen kafana koymussun (:
evet dogru diyorsun. ben istermiyim böyle olmasini bazen mecbur birakiyorlar baska care birakmiyorlar iste. sormadim degil 1 hafta gidebilirmiyim nolcak fln. yok anam ne yaptiysam ne dediysem hayir. nasil bir inattir bu birsürü kiz arkadaslariyla gidiyo tatil yapiyo, her birinin basina birsey mi geliyor illa ki? yoo ama anlamiyorlar.

Ben almanya'da yasiyorum ve üni zamanim bitti bile :-) biraktim daha dogrusu. Gecen hafta sonu baska bir arkadasim da gitmis ve bisey olmamis kimse de anlamamis gittigini. sabah gidip aksam/gece dönmüs :D
1 kez geliyoruz bu hayata ufak tefek riskler almadan hayatin tadi cikmiyor iste hem basimiza biseyin gelme ihtimali coook da büyük degil fikrimce. arkadasimin tanidiklari var birsürü akrabalari kuzenleri fln tamamen yalniz olmicaz hem.

Hayat senin hayatın tabi :42: Ama gene de ertele derim. Ailenle gidemez misin? Yada balayına falan gelirsin hem anlamı da çok büyük olur senin için

ben parise bile gittim, gizli gizli..Istanbul ne ki ??? Git git.Biraz adranalin sart...

kaçamak yapmak için yaşınız bir hayli büyük ... eğer ailenizin sorumluluğunda yaşıyorsanız onların dediklerini yapmak zorundasınız eğer özgür olmak istiyorsanız çalışıp kendi paranızı kazanın ve ailenize ben çalışıyorum ve kendim karar verebilirim deme hakkına sahip olun

güzel güzel okudum bitirdim okulumu ve calisiyorum da ama bu bana asla söz hakki vermez :D benim evimde yasadigin süre istedigini yapamazsin diyorlar..ya$in ve paranin önemi yok bu konularda onlar icin..

Bu İstanbul'da ne var anlamadım gitti :1: Bir arkadaşım üniversitede birinin kendisine İstiklal'de yürümek bile yeter dediğini söylemişti. Amma gülmüştüm :1:

Son düzenleme:
evet dogru diyorsun. ben istermiyim böyle olmasini bazen mecbur birakiyorlar baska care birakmiyorlar iste. sormadim degil 1 hafta gidebilirmiyim nolcak fln. yok anam ne yaptiysam ne dediysem hayir. nasil bir inattir bu birsürü kiz arkadaslariyla gidiyo tatil yapiyo, her birinin basina birsey mi geliyor illa ki? yoo ama anlamiyorlar.

Bazı ailelerde ne kadar büyürsek büyüyelim evlensekte anne olsakta arkadasın dedigi gibi kendi paramızı kazanıp maddi bakımdan özgür olsakta hep cocuguz..Umarım pisman olmazsın (:

Hayat senin hayatın tabi :42: Ama gene de ertele derim. Ailenle gidemez misin? Yada balayına falan gelirsin hem anlamı da çok büyük olur senin için

Balayi icin baska bir ülkeyi sectim zaten türkiyeyi degil oralari herzaman gezebilirim evlendikten sonra ama baska ülkeye öyle rahatca gidemem iste her sene. Ailemle gidebilirim gitmesine ama hersey kisitli olucak istedigim yerleri gezemicem arkadas yok bisey yok her yere annemle ge gidemem ki. annem biraz geri kafali yani tam köylü kafa yapisi var :52: kapinin önüne bile cikamam o varken

ben parise bile gittim, gizli gizli..Istanbul ne ki ??? Git git.Biraz adranalin sart...

:9: ben de 2 hafta tatil yapmıştım, bence de git bi hava al gel, 1 gün ardı önü, ama sizin dışınızda bilen bi arkadaşlarınız olsun mutlaka nereye gittiğinizi.
Allah korusun, bi kaza olur bişe olur nerde olduğunuzu bilen birileri olsun illaki.

Son düzenleme:
ben istanbulda yaşıyorum çok güzel bi o kadarda tehlikleli bir şehir. istanbulda yaşayan bi tanıdığın akraban vs. olsa tamam ama bilmediğin bi yere gitmek için istanbul fazla tehliklei bi şehir. bi arkadaşınıza istiklalde yürümek yeter demişler evet istiklalde yürümek çok keyifli ama istiklalin tüm sokakları çok tehlikeli. bence hiç bir tanıdığın yoksa ve bilmiyorsun bu şehri gelmeeee :)) evlenince eşinle gelir doya doya gezersinz

ben istanbulda yaşıyorum çok güzel bi o kadarda tehlikleli bir şehir. istanbulda yaşayan bi tanıdığın akraban vs. olsa tamam ama bilmediğin bi yere gitmek için istanbul fazla tehliklei bi şehir. bi arkadaşınıza istiklalde yürümek yeter demişler evet istiklalde yürümek çok keyifli ama istiklalin tüm sokakları çok tehlikeli. bence hiç bir tanıdığın yoksa ve bilmiyorsun bu şehri gelmeeee :)) evlenince eşinle gelir doya doya gezersinz

Arkadasimin akrabalari var teyzeleri kuzenleri fln canim :)

Back
X