- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Evi kredi ile mi alacaksınız borçsuz mu
Eve girmesi para kredi olup olmamasına göre değişir de
Esentepe'yi bilmiyorum fikrim yok
Esentepe'yi hiç bilmiyorum ev fiyatlarını bilen arkadaşlar yazarsa size faydası dokunurhayır kredi değil Ankara'daki evimizi satıp alacağız inş.
Şişli çok güzel bir yer ama kiralar falan pahalı olabilir.hayır şişli
Esentepe sanırım Avrupa yakasında.Avrupa yakasında o fiyata ev hayal.Kira bile en az 1000 lira.
Eger sislideki esentepeden sozediyorsaniz orda 300 bine ev bulmaniz imkansiz ama merkezi bir yer oldugu icin biraz uzak semtlerden ev alip yola katlanabilirsiniz. Gideriniz de yasam standartlarinza bagli olarak degisir.
Evinizi satıp hemen ev bakmayın bence, sonuçta bilmediğiniz bir yere geleceksiniz.
işler umduğunuz gibi gitmeyede bilir.
orada ki evi kiraya verip istanbul daki evin kirasını karsılamasa bile bir kısmını öder çok zorlanmazsınız.
yasadıkça semtler hakkında da fikir sahibi olursunuz, o zaman yerleşim kararınız kesinleşirse satıp istediğiniz gibi evinizi alırsınız.
Esentepe'yi hiç bilmiyorum ev fiyatlarını bilen arkadaşlar yazarsa size faydası dokunur
Çocuk var mı bi de onu da bilmiyorum ama trafik konusunda pişman olabilirsiniz buralardan
Herkesin yaşam standardı bir değil ama kira - kredi yoksa ortalama 2000 olabilir bence, gezmem tozmam çok dersin 3000 olur bu rakam filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?