romantik akşamlar için: canlı müziği yok ama istanbul manzarasına aşık olursunuzzz istanbul'da yaşayıp gitmeyenler %100 bir kere gitmeli: taksim'deki leb-i derya cafe.. arkadaşlar pahalı biraz ama gece veya gündüz gidin ne demek istediğimi anlayacaksınız..şafak'ın müzik programı orada çekiliyordu sanırım..yalnız iki yerleri var ben otelin içindekini değil otelin solundaki sokakta olanı tavsiye ederim,cts pazar rezervasyonsuz gidip kapıda kaldığımız çok olmuştur..360'ı da önerirler ama ben hiç gitmedim..
özel günlerde öğle yemekleri: silivri'de garden(yemekleri ve hizmeti süper),beylikdüzü migrosun karşısındaki köşebaşı(kebapları güzel),inegöl'de orhan inegöl köftecisi,bursa'da heykelde cadde üstündeki iskender, yine bursa'da ptt'nin yanındaki sokakta pideli köfteci,floryadaki beyti,ataköy'deki gelik
salaş mekanlar:büyükçekmece'de buket pide(karadenizliler,pideleri muh-te-şem!atirusun yanındaki sokakta),mimarobadaki e-5 üzerinde benzin istasyonunun içindeki balıkçı,hadımköydeki çayeli kurufasülyecisi(mıhlama ve kahvaltısı da güzeldir),taksim'deki zübeyir ocakbaşı,cağaloğlu'ndaki namlı köftecisi,sultanahmet'teki sultanahmet köftecisi,
ciğer-kokoreç mekanları:beşiktaş'ta can ciğer,kırkpınar ciğercisi,büyükçekmece'de kokoreççi şükrü usta,taksim'deki şampiyon kokoreç
zincir mekanlar: starbuck's(kahve için),bilakis-green salads(salata ve makarna için),domino's(pizza için),kfc(tavuk için),özsüt-saray muhallebicisi(tatlı için)
mekan 1: bakırköyde Gelik Restaurant, mekan şık yemekler leziz, fiyatlar uygun ama içkili
mekan 2: güneşli'de Kübban Restaurant (Gaziantep mutfağı), mekan şık, yemekler leziz. fiyatlar uygun, içkisiz
mekan 3: Güneşli'de Mekreme Restaurant hoş bir yer uygun da.. içkisiz
mekan 4: Esenler'de Ramazan Bingöl Restauran diğerlerine göre biraz pahalı ama çok nezih bir yer, içkisiz
mekan 5: B.Çekmece'de Ovalı Restaurant (Konya mutfağı), güzel bir yer, içkisiz
aklıma gelenler şimdilik bunlar.......a.s.
tuzla sahilde filizler köfte,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?