İstanbul'da beğendiğimiz restaurantlar /cafeler

Arkadaşlar kartal devlet hastanesinin arka tarafında bahtiyar usta akçaabat köftesi fındık sarması ve hamsi köyü sütlacıyla meşhur muhteşem yapıyor köfte yemeye oraya gideriz tavsiye ederim..dönerdede maltepe cevizlide ali ustayı tek geçerim çok leziz döneri...porsiyonlarını afiyetle yiyip bitirdiğim 2 yer ben çok zayıfım pek yiyemem yemek ama bunlar muhteşem...fiyatlarıda her keseye uygun...

romantik akşamlar için: canlı müziği yok ama istanbul manzarasına aşık olursunuzzz istanbul'da yaşayıp gitmeyenler %100 bir kere gitmeli: taksim'deki leb-i derya cafe.. arkadaşlar pahalı biraz ama gece veya gündüz gidin ne demek istediğimi anlayacaksınız..şafak'ın müzik programı orada çekiliyordu sanırım..yalnız iki yerleri var ben otelin içindekini değil otelin solundaki sokakta olanı tavsiye ederim,cts pazar rezervasyonsuz gidip kapıda kaldığımız çok olmuştur..360'ı da önerirler ama ben hiç gitmedim..
özel günlerde öğle yemekleri: silivri'de garden(yemekleri ve hizmeti süper),beylikdüzü migrosun karşısındaki köşebaşı(kebapları güzel),inegöl'de orhan inegöl köftecisi,bursa'da heykelde cadde üstündeki iskender, yine bursa'da ptt'nin yanındaki sokakta pideli köfteci,floryadaki beyti,ataköy'deki gelik
salaş mekanlar:büyükçekmece'de buket pide(karadenizliler,pideleri muh-te-şem!atirusun yanındaki sokakta),mimarobadaki e-5 üzerinde benzin istasyonunun içindeki balıkçı,hadımköydeki çayeli kurufasülyecisi(mıhlama ve kahvaltısı da güzeldir),taksim'deki zübeyir ocakbaşı,cağaloğlu'ndaki namlı köftecisi,sultanahmet'teki sultanahmet köftecisi,
ciğer-kokoreç mekanları:beşiktaş'ta can ciğer,kırkpınar ciğercisi,büyükçekmece'de kokoreççi şükrü usta,taksim'deki şampiyon kokoreç
zincir mekanlar: starbuck's(kahve için),bilakis-green salads(salata ve makarna için),domino's(pizza için),kfc(tavuk için),özsüt-saray muhallebicisi(tatlı için)

-İstiklal'de ara sokaklara,Nevizade dolaylarına dalıp bi ufak mekanlardan biri göze kestirilip bira yudumlanabilir

- Şampiyon kokoreç artık zincir oldu, midye ve kokoreçte güvenilir ancak Mercan'ın lezzeti de (kadıköy'de de) unutulmamalı!

- Bakırköy Capacity'de Midpoint'te kahvaltı

ya da

-Moda İskelesi'nde deniz ortasındaymış hissiyle Türk kahvaltısı!

-İstiklal'in girişinde solda Kebap Dünyası'nın kebapları, çiğ köftesi ve lahmacunu!

Ciğer şiş için Taksim Asmalmescit'te Canım Ciğerim, kebap vs için Samatya Develi (yazın terasının manzarası ve keyfi çok güzeldir), Kadıköy çarşıdaki Çiya Kebap ve Et Yemekleri (aynı sokakta 3 ayrı mekanı var), evde yemek yok hadi pideciye gidelim derseniz Bakırköy Kırçiçeği

merhaba kızlar, bunlarda benim önereceğim yerlerden bazıları

Süleymaniye Ağa Kapısı Cafe ; iş çıkışlarında gidilebilicek , özellikle yağmurlu havalarda orada oturmanın tadı bir başka olan harika Haliç manzarası eşliğinde mükemmel bir mekan.. tavsiyem " melengiç kahvesi " içilmesidir .. Fiyatlar ucuz değil ama pahalı hiç değil

http://www.agakapisi.net/galeri/buyuk/7.jpg

Yeşilköy Taps : Haftasonu arkadaşlarla bira-patates keyfi yapabiliceğiniz , soğuk kış günlerinde dışarıda oturanlar için harika bir ısıtma sistemi olan bir cafe. kendi imalatı Körsh bira yapıyolar , tadı mükemmel. Fiyatları orta :97:

http://images.grupfoni.com/communipons/detail/Deal_26102010_Tapsyesilkoy.jpg

Yeşilköy Rönepark Cafe-Çaybahçesi : evden piknik sepetinizi hazırlayarak pazar kahvaltısı yapmaya gidebilirsiniz. oturduğunuz masada sadece çay söyleyip , evden getirdiklerinizi afiyetle yiyebilirsiniz.. ayrıca mekana ait çok güzel kahvaltı seçenekleride var. fiyatlatrı uygun

http://www.sihirlitur.com/gezi/istanbul/yesilkoy/images/y14.jpg

Kumkapı Kalamar Restaurant : RAKI-BALIK-MEZE-DANSÖZ bunlar nerede ben oradayım diyenler için mezelerii , balıkları, karidesi -kalamarı -eğlencesi- gırlatacası- darbukacısı- dansözüyle süper eğlenceli bi mekan.. kaliteside mükemmel.. fiyatlar gece piyasasına göre haliyle biraz tuzlu

http://www.kumkapirestaurantlari.com/wp-content/uploads/Ba%C5%9Fl%C4%B1ks%C4%B1z-21.jpg

Nev-i Cafe : Kahve severmisiniz ya deniz manzarası ? salaş küçük mekanlara bayılırmısınız ?? o zaman Haliç manzaralı , sıcak bir mekan olan "Közde Türk Kahvesi" içebiliceğiniz harika bir mekan.. fiyatları uygun ..

http://www.nevicafe.com/resim/kahvalti9.jpg

Hayrola Cafe : tüm ünlülerin genelde paparazzilere basıldığı yer olarakda bilinir. en son bombasını aliye ve yönetmeninin basılması olayıy patlatmıştır. Tarabyada denize 0'dır. arabayla girilebilir , arabay çay kahve servisi alınabilir. istenirse oturmak için cafeside var.. fiyatları uygun

http://www.mekanist.net/img/places/500w/Hayrola_Cafe25136432010.jpg

Arkadaslar etilerde spagetiler cafe dıye bır yer acılmıs salata ve makarna uzerıne harıka sık ve guzel bır mekan burada salata makarna ve hellım kekıklı pılıc yemenızı tavsıye ederım fiyatlarıda uygunnnnnn musterının yuzde doksanı bayan

Merhaba kızlar esınızle veya sevgılınızle gıdebılecegınız sık bır mekan etılerde köfte melanzene diye bır köftelerı var harıkaaaaaaa

Beylikdüzü Kanatçı Ağa: Abartmıyorum hayatımda yediğim ( Edirne -Meriç Polis evi dışında ) en güzel kuzu şiş buraya ait. nasıl lezzetli bir et yapıyorlar anlatamam adı kanatçı ama tavuğunu denemedim :26: haftasonu akşamları gidildiğinde bir türkü bar havasıda oluyor içerde halay çekenler falan, ben o ortama yanaşmadan sadece etimi yedim çıktım, kesinlikle tavsiye ediyorum.. fiyatını bilmiyorum yanlız, sevgilim çekmişti hesabı ama çok tuzlu olduğunu sanmıyorum içerisi müşteri kaynıyo

http://www.sagliklitavuk.org/images/restoranlar/beylikduzu/kanatciaga4.jpg

Son düzenleme:
avcılar e5 yol uzerınde , bıget restaurant
nısanlımın dogum gunu ıcın rezervasyon yaptırmıstım
mekan gorsellık hızmet yemekler ortam herseyıyle o kadar guzeldıkı
bıde gordugumuz ılgıde cabası
fıyatlarıda tuzlu degıl ustelık
ben bayıldım valla
herkese tavsıye ederım

florya ziya şark sofrası

florya emmim et&balık lokantası

beylikdüzü BİGET güzel diye duydum bu haftasonu keşfedicem orayıda

daha biçok yer var cafe ama şuan aklıma gelmiyo

Kızlar yeni açıldı mekan çok güzel pideler, köfteler, salad bar:)hepsi çok lezzetliydi tavsiye ederim mutalaka deneyin temiz ve fiyatları uygun şaşkınbakkalda mc donaldsın yanında sizinde tavsiye ettiğiniz yerleri deneyeceğim:)afiet olsun:)

daha önce de tavsiye etmişim fakat bunu mutlaka yazmam gerekli..
bugün beykent'teki perla vista'ya gittik,tesadüfen green salads'da yiyelim dedik eşim-oğlum ve ben..
köri soslu tavuk söyledik eşimle.. önce işletmecisi olduğunu sandığım adam,birer kase çorba ikram etti,çorba söylemedik dediysek de ikramımızdır dedi..devamlı da memnuniyetimizi sordu..
ardından tam 4 garson ve komi ilgilendi bizimle, pervane oldular etrafımızda,garsonlardan biri "siz yerken ben oğlunuza yemeğini yedirebilirim,siz rahat yiyin" dedi hayret ettik,teşekkür ettik teklifine nazikçe..
köri soslu tavuk nefisti..açıkçası biz toriumdaki şubelerinde de yemiştik ama körili makarnaları lapalaşmış olduğundan pek beğenmemiştik ama perla vistadaki şubelerinde aynı malzemeden aynı yemeği baştan savma olmadan ne kadar özenle hazırladıkları belli..
kalkmadan da çay ve porsiyon meyve (kiraz) ikramlarında bulundular..
niye yazdım tüm bunları? ala carte restoranlarda bile bu kadar ihtimam gösterilmezken, fast food olarak iş yapan markalarda böyle bir hizmet-ilgi-güleryüz görünce şaşırıyor insan..en son silivri garden ve beylikdüzü köşebaşı'nda görmüştüm bu kadar ilgiyi ama onlarla klasman farkları olsa da burası da aynı hizmet anlayışında..fast food restoranı üstelik.. yakında olanlara tavsiye ediyorum içtenlikle,biz memnun kaldık perla vista green salads' tan..

tuzla sahilde filizler köfte,

ovalı restaurantı kara listeye aldık.hizmet ve hijyen sıfırrrrrrrrrrrrrrr.2 saat bekliyorsun..

-cağ kebabı -darıcad harika yerler var.geneli erzurumlular..süperdi..

-idael tepe sahil yolu kolcuoğlu restaurant(muazzez ersoyun yeri)ortaya karışık ızgara ve sayılamayacak kadar

meze meyve ve tatlı geliyor.(oyun odası ve bakıcı var)

kadıköy'de çiya var.. güneydoğu yöresine has farklı kültürlerden yemekler var + kebaplar.. yine o yöreye has salata barı var, çorbaları, pilavları, yemekleri, tatlıları tek kelimeyle muhteşem.. özellikle farklı ve özenli tatlar arayanlara kesinlikle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…