istanbulda burun estetiği

monarosaeaea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
248
123
103
Merhabalar. kızlar benim burnumda kemik eğriliği var ameliyat olmam gerektiğini kbb bölümünden doktor 2 sene önce söyledi fakat önemsemedim pek korkuyordum da. şuan burnumu çok takıyorum yüz ifadesini değiştiriyor insanı kemerli burun daha yaşlı gösteriyor malesef... İstanbulda önerebileceğiniz fiyatları uçuk olmayan doktor önerebilir misiniz.

Artık ben de tecrübelerimi yazabileceğim için mutlulukla yazıyorum bu satırları.
Bugün 24 gün oldu burun estetiği ameliyatı olalı.
Aslında biraz sıkıntımı anlatayım, 31 yaşındayım küçükken yapılan bir darbe sonucu burun kıkırdağım kırıldı ve buna bağlı olarak bu yaşa kadar ilerleyen kemik eğriliği sorunu yaşıyordum.
Resim çekilirken bile sol profilden gayet iyiken sağ profilden kemikli ve yamuk çıkıyordum. Bu yüzden hep soldan resim çekilen biriydim
Yıllardır pek çok doktor araştırdım buralarda sizlerin yorumlarıyla takip etmeye çalıştım.
Gerçekten ismi çok ünlenmiş doktorların verdiği ücretler öncelikle bana çok pahalı geldiği için sürekli ameliyatı erteleme sürecine gittim. Ama sonra anladımki ünlü olmadığı halde estetikçi olmadığı halde kbb uzmanlığı olduğu halde iyi iş yapan doktorlarda varmış. Emre bey tabiki herkesin tercıhıdır ama ateş pahası. Onun dışında pek çok kişiden daha fiyat aldım 10bin tl'nin üstünde fiyat verenler bile oldu.
Ben İstanbul Kartal'da oturuyorum, bana yakın olarak Kozyatağındaki bir hastanede Şahruz bey var onun burunlarını inceledim sosyal medyada. Yaptığı işleri beğendim tabi ulaşım açısından yakın olması da tercih sebebim oldu sonuçta kontollere gitmek gerekiyor.
Görüşmeye gittiğimde muayene etti ve sorunlarımı pat pat söyledi.
İranlı bir doktor olmasına rağmen bizden iyi Turkce konusuyor insan şaşıp kalıyor
Fiyat konusunda eğer kapalı ameliyat olacaksa 5000 tl dedi, açık ameliyatsa 7500 tl. Eğer ssk varsa kapalı ameliyat 2200 tl açık ameliyat 5500 tl dedi.
Bana önerdiği ise açık ameliyat. Çünkü kapalı ameliyata burunu açmadıkları için içerdeki hasarları tam düzeltemiyorlarmış ilerde sıkıntı yinede nüksedebilirmiş. Bende açık ameliyatı seçtim. ssk olduğu içinde 5500 tlye ameliyat için anlaştık.
13 Ekim tarihi için ameliyat gunu belırldık. 2 gün öncesınde gıdıp fotoğraflama çalışması yapıldı.
Resimlerim çekildi. burun eğriliğinden dolayı yüzüm bile orantısızlaşmıştı artık.
Nasıl bir burun ıstedıgımı sordu, dedimki 'kaydırak gibi olmasın' doğal bana uygun olsun.
bir çizim yaptı gösterdi tamam dedim bu olur. 'ne kadar kolay hastasın sen öyle' dedi
ameliyat gunu gıttık yatış yapıldı muhasebeye gıttık ödeme esnasında eğer ödeme trink nakıtse 5000 olur dedi 500 tl orada avantaj oldu ;-)
testlerım yapıldı hazırlandım ameliyat oldum. sorunsuz geçti ogun hastanede kaldım. buz maskesı taktılar 8-9 saat kaldı hiç şişmem morarmam olmadı benim. ertesı gun taburcu olurken benden sonra amelıyat olan bayanı gordum onun morarması vardı benı gorunce cok sasırdı 'sizde hıc bırsey yok' dıye
tabı ben cok fazla ıyı olunca havaya gırdım sanırım ertesı gün evdekı ılk sabahımda uyanında bıraz gozlerım şişmiş ve goz kapaklarımda morarma olmuştu ama şunu söyleyebilirimki hiç ağrım acım olmadı.
silikon tampon koydukları ıcın burun tamamen tıkalıda olmuyor gayet ıyıdı. zaten cuma amelıyat oldum p.tesı tampon cıkarılmasına gıttım. yanı 15 ekimde.
tampon çıkarılırken canım acıdı çünkü ben yıkama sularını pek kullanamadığım için burun içi kurumuştu kan pıhtılarıyla halıyle sıkıntı oldu. 10 gun sonra alçıyı cıkarmak ıcın gıtmem gerekıyordu.
10 gun oldu alcı cıkarılmasına korka korka gıttım ama en kolay işlem oymuş hıc bırsey anlamadan şapka gıbı çıkardı.
masaj yapmam gerektıgını soyledı hergun yarım saat (gercı pek yapamadım dokununca acıdıgı ıcın yapmak ıstememıştım son gunlerde krem ıle bıraz bıraz yapmaya başladım) 1 hafta sonra kontrole gıdıcem bakalım ne dıyecek.
ama ben kendımı ıyı hıssedıyorum bır burun düzeltme işlemi ınsanı nasıl ozguvenlı yapar anlıyorum.
meğr ben bugune kadar burnum yamuk dıye kendımı kapatıyormusum haberım yokmuş.
eğer sağlık anlamında sorun yaşıyorsanız çekmeye değmez amelıyat olun derdım ama sırf göruntu olsun dıye bıçak altına yatıyorsanız değermi bilemiyorum. sonucta ıster ıstemez hayatınız 2 hafta kısıtlanıyor. başlarda yemek yıyemıyordum, pipetle beslendım. hatta bırkaç gundur diş fırçasını agzıma sıgdırabılıyorum. merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarım. gerçi serpil portakal burun yazdın görebilirsiniz önceki halimi ve şimdiki halimi.

Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğince masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığı ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım, fakat acabalarım oluşmuştu o anki ruh haliyle düzelmişmidir acaba diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.

Eklentiler

• 1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 1.398
  • 2.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 391
  • 3.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 580
  • 4.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 388
  • 5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 628
  • 6.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.006
  • 7.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 1.424
  • 8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 412
  • 9.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 511
  • 10.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 608
Benden sana abla tavsiyesi benim doktor dediki eger köyünüz veyaut yasadiginiz ilce erzincan yada sivasa kesisyosa o burun güzel olmazmış 2. Ameliyata güzel olurmus yani anliyacagin suki beni iyice kandırdılar!! eger o tarafdan geliyosaniz burnunuza dokunmayin benim dedemler karsdan erzuruma göc etmis erzincan nerde kars nerde pskoligim öyle bozuki sen bu haline sükret bi yaparsan burnunu üstesinden gelemesin!!!

canım senin doktor kimse seninke kafa bulmuş kötü yaptığının kendi de farkında demekki öyle bir yalana başvurmuş hiç olur mu öyle şey nice sorunlu burunlar nasıl düzeltiliyor hatta zorbve büyük birini yapmak daha kolay demişti bir doktor iyi burın yapmak daha zormuş

sizin konusmanizda hic birsey anlamadim..

vallahi.. benim o büyük burnumdan tuhaf asagada kavis olan birsey cikti.. hatta ucuda düsük... resimleride koycam... bari okadar para almasaydi... muhammed dilber meselah parasini artmiyor.. tek sucun yurtdisindan gelmekmis demek..

Ne ilgisi var ya.böyle yazıp insanları korkutma.kötü örnek oluyorsun.hele memleketleri hiç karıştırma kurban olun erzuruma karsa erzincana .burun ameliyatını yapmayi başaramayıp sorumluluğu şehirlere yüklemek nedir???daha neler okuyacağım.bence sen biraz tek başına kal ve düşün.diğer yorumlarinada denk geliyorum ve hep ameliyatı kötüleyip duruyorsun.senin bu yorumlarını doktor okusa zaten ameliyatını kabul etmezdi.ayrıca senin burnun gayet iyi olmuş.derdin yok dert arıyorsun gercekten kötü olsaydı konuşacak derman bulamazdın kendinde.konu sahibi arkadaşa tavsiyem şu; bu arkadaşın yorumlarini ciddiye alma.iyi bi doktorun elinde burnun cok iyi olur doktor secimine dikkat et emin ol başarılı bir ameliyatla istediğin burna kavuşursun.

Sennbenim simdiki burnumu görmedin 6 ay sonra oyuk olmus resimlerde tabi hersey güligülüstanlık senin benim ne cektimi zerre kadar haberin varmi!?? sen kimsin hakkımda böyle birsey yaziyon diger doktorlarada gösterdim em kötüsü ise göz altında kemik cıkması "doktorun bunu düzeltsin dediler" buna nediyon sen resimde görmüs karar veriyosun ben insanları korkutmuyom tmmi uyarıyom herseye hazırlıklı olun benim göz altında kemik yoktu nasil kemik cıktı sence?! Zaten cukurlu dahada cukur oldu?

Bi aciıklık getir!?? Hadi??? piskolaga bile gittim bana dedi keske yaptırmasaydım dedi onca para vermesydin dedi önden daratılmamıs yandan kaldırılmamis bi burnum var ve inan onu 2000 tl devlet hastanesi bile yapardi ,üstelik baska doktordan kavisin asagada baslanmis ondan oyuk duruyo kaburga lazım demesi neydi ozaman?? Heleki baska kisilerdrn güzel degil burnun demesi ne ozm ?? doktoruma bile demisim cok oyuk olmasin oyuk niye yapmis ben doktoruma güvenmekten baska birsey yapmadım ! uykularıma bile giriyor O anda uyanıyom gece yarısı ! Uzaktan davulun sesi tabi hos...

Psikologa gitmeye devam et bence.revizyon olacaklar içinde en kötü burunlardan biri bende ama çok şükür senin gibi davranmıyorum.psikolog ne yapsın bekleyip 1 yıl dolunca ameliyat olacaksın. Yaşında küçük degilki ergendir yapar diyelim.'burnum oyuk psikolojim bozuldu diyorsun 'söylemesi bile komik.doktor senden parayı zorla almadı olmasaydın o zaman.gercekten çok tuhaf birisin.yazdıklarında mantik,anlam yok.ameliyatı yapan doktorada allah sabir versin senin gibi hastalarla uğraşmak zor olsa gerek.

Sen nekadar fesat dolu bi kizsin ya bikere benim cevabima cevap acip burda bana hasta kelimesini yazman bile cok itici , sen onca para veripte ve üstelik en iyi doktorda ameliyat oldunmu allahin seversen ve dedinmi bu doktor bu kadar para aliyosa isini iyi biliyodur , allahin askina ben burda hem verdigim paraya ve istemedigim buruna dert yaniyorum sen gelmis burda beni yerin dibine sokuyon bu ne ya hadi doktor tam aksine istemedigim burnu yapti peki gözümün kemigini niye kurcaladi ondan ziyade ameliyatdsn sonra sol tarafim tikali ve eminnol benim sol burnum tikali olmazdi!! kemige kafayi takipta diger sorunlarida unutuyorum ,Ama senin icin hava hos tabi! Allah bilir ucuza oldun bukadar fesat iceriklisin!! benim cevrem cok sükür bana diyor senin doktor tercübeli biri olsaYdi göz etrafini elemezdi !! Doktorum elemeseydi eger ona hergün minatar kalirdim vallah!!

Son düzenleme:

Hem birde gelmis yazmisinki burnum oyuk sorun yapiyomus benim asil sorunum hafif kalkik burun hayal etmkstim, ucu düsük olan bir burunla karsi karsilasmam anlatadabildinmi yani o doktora bizat uclari feminin yapiyor diye giriyom o ameliyatda ciktikan sonra ucu niye böyle tablosuyla cikiyorun ve kim gördüyse bu burnu kaldirsaydi yüzüne daha iyi gider Demeler daha gösterisli olurdu demeler beni yiyor anladinmi !??? Ve kikirdak kaldimi kaldirmak icin oda ayri bi dert! Cünkü sirtini almak basit bi is onu almanyadaki doktorda yapardi ! Sende kimbilir göz kemigide yoktur

Böyle iğrenç şeyler yazan birine daha fazla cevap yazamayacağım sen beni bulsan ne olur.gerçekten yazık bir de kız olacaksın kufretmekten daha iğrenç bir şey mi var???konuşmayı gerçekten bilmiyorsun acizsin.

Sen resmen reklamcisin allah korkusu olmayan bir varlıksın insanlari atese atmayıda cok iyi bilirsin hem kendin mutsuzum diyosun hemde insanları bile bile ameliyata sürüklüyosun gercekten o insanlara aciyom riskli degil diyosun 2. Ameliyat daha riskli bunuda bilmis ol :)

Utanmadan hala mesaj yaziyorsun ya daha söyleyecek birşey bulamıyorum.yazdigin mesajtan belli allahtan korkun olmadığı.allahtan korkmaz kuldan utanmaz olan sensin.küfredecek kadar acizsin.ben mutsuzum demedim.insanlara akıl mantık sınırları icinde tavsiyede bulunuyorum.ben ne zaman 2.ameliyat riskli değil dedim nerde o yorum ispatlasana.ben öyle birsey söylemedim kafanda senaryo yazma valla korkmaya başladım senden.ayrica varlik degil insanim.sana türkçe sözlük hediye edicem önce kelimelerin anlamını öğren.reklamcı olmadığım kesin saçmalama yeter artık.benim söylediğimi herkes okuyor nerede yazdım 2.riskli değil diye.
OZELDEN BU KADAR KUFUR ICERIKLI MESAJ YAZIP HALA ALLAH KORKUSUNDAN MI BAHSEDIYORSUN????ALLAHTAN KORKUN KULDAN UTANMAN OLSA BOYLE IGRENC MESAJ YAZMAZSIN.SÖYLEYECEK LAFIN OLMAYINCA HEMEN KÜFRE BASVUR NE YAZIKKI BOYLE HEMCINSIM OLDUĞUNU KABUL ETMIYORUM.UTANNNNN

Kızlar merhabalar öncelikle ameliyattan sonraki 6. Günümdeyim suan hersey iyi gidiyo gibi doktor cuma günü öndeki bez tamponları aldı silikon tamponlarıda salı alırız dedi fakat eve geldiğimde hissettim sol taraftaki silikon tamponum yukarıya kaçmış gibi adeta diğerini aynaya bakınca görebiliyorum fakat sol tampon beynime batıyo resmen sıkıntı olurmu sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…