- 12 Temmuz 2006
- 58.732
- 224.309
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi monarosaeaea
-
Beynime batıyor derken anlamadım. Göz arasına kadar uzanan alandada kırma işlemi yapıldı sanırım size. ve silikon tamponu bende 4. günde aldı. burun alçısınıda 10 gün sonra aldı. ama burun alçısını alacağım süreyi beklerken burun şişliğim artık inmeye başladığı için alçım kenarları göz çukuruma degebılıyordu bazen rahatsız edıyordu ama bir zararlı durum yaşamadım ben.Kızlar merhabalar öncelikle ameliyattan sonraki 6. Günümdeyim suan hersey iyi gidiyo gibi doktor cuma günü öndeki bez tamponları aldı silikon tamponlarıda salı alırız dedi fakat eve geldiğimde hissettim sol taraftaki silikon tamponum yukarıya kaçmış gibi adeta diğerini aynaya bakınca görebiliyorum fakat sol tampon beynime batıyo resmen sıkıntı olurmu sizce ???
Yani sağdaki tamponu görebiliyorum ama soldaki görünmüyor bile batıyo sadeceBeynime batıyor derken anlamadım. Göz arasına kadar uzanan alandada kırma işlemi yapıldı sanırım size. ve silikon tamponu bende 4. günde aldı. burun alçısınıda 10 gün sonra aldı. ama burun alçısını alacağım süreyi beklerken burun şişliğim artık inmeye başladığı için alçım kenarları göz çukuruma degebılıyordu bazen rahatsız edıyordu ama bir zararlı durum yaşamadım ben.
Burnun güzel olmuş canım güle güle kullan :) kolay bir burnum yokmus o yğzden süleyman beyi tercih etme sebebplerim çok. Geliştirdiği teknik ilgimi çekmişti bakalım 19 ocakTa ameliyat olacağımKendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğince masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığı ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım, fakat acabalarım oluşmuştu o anki ruh haliyle düzelmişmidir acaba diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyoryavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.
Merhabalar. kızlar benim burnumda kemik eğriliği var ameliyat olmam gerektiğini kbb bölümünden doktor 2 sene önce söyledi fakat önemsemedim pek korkuyordum da. şuan burnumu çok takıyorum yüz ifadesini değiştiriyor insanı kemerli burun daha yaşlı gösteriyor malesef... İstanbulda önerebileceğiniz fiyatları uçuk olmayan doktor önerebilir misiniz.
Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sankiMerhabalar. kızlar benim burnumda kemik eğriliği var ameliyat olmam gerektiğini kbb bölümünden doktor 2 sene önce söyledi fakat önemsemedim pek korkuyordum da. şuan burnumu çok takıyorum yüz ifadesini değiştiriyor insanı kemerli burun daha yaşlı gösteriyor malesef... İstanbulda önerebileceğiniz fiyatları uçuk olmayan doktor önerebilir misiniz.
Merhaba ben Alpaslan Yıldırıma ameliyat oldum 10.ayımdayım ve memnunumMerhabalar. kızlar benim burnumda kemik eğriliği var ameliyat olmam gerektiğini kbb bölümünden doktor 2 sene önce söyledi fakat önemsemedim pek korkuyordum da. şuan burnumu çok takıyorum yüz ifadesini değiştiriyor insanı kemerli burun daha yaşlı gösteriyor malesef... İstanbulda önerebileceğiniz fiyatları uçuk olmayan doktor önerebilir misiniz.
çok güzel olmuşKendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğince masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığı ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım, fakat acabalarım oluşmuştu o anki ruh haliyle düzelmişmidir acaba diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyoryavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?