• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda denize girmek :/

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
1 yasındaki oğlumu denize gtürmek istiyorum. suyu çok seviyor bide deniz grsün istiyorum. beylikdüzü taraflarındayım. kumburgaz, silivri falan oralara gidelim dedim ama denizi kotü diyorlar. baska neresi olabilir ki. aracımız yok. toplu tasımayla gitcezd

1 yasındaki oğlumu denize gtürmek istiyorum. suyu çok seviyor bide deniz grsün istiyorum. beylikdüzü taraflarındayım. kumburgaz, silivri falan oralara gidelim dedim ama denizi kotü diyorlar. baska neresi olabilir ki. aracımız yok. toplu tasımayla gitcezd

İstanbulda temiz deniz yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

deniz yerine dolphinde olabilir cocuk eglenir de hem..ya da ist a yakin olarak kefken,agva,buyukada vs olabilir

Kilyos a gelebilirsiniz. Bogazici univ. kampusu hemen nonude burc beach var deniz cok güzel tertemiz, alabildigince plaj zaten. Ulasım sorunu da yok otobüs gidiyor plaja kadar.

deniz yerine dolphinde olabilir cocuk eglenir de hem..ya da ist a yakin olarak kefken,agva,buyukada vs olabilir

kefkeni düsündüm ama yatılı zor olcak. günübirlik bi yere gitmek istiyorum. çalısıyorum zaten haftasonu için

yakınlarda aqua park gibi yerler var ama düsünmemistim hiç. aklıma gelmedi. bide deniz çocuk için daha sağlıklı olur diye düsündüm. küçük çünkü oğlum ama ben gene bi düsüneyim .kilyosa da bi bakim netten.

ben kınalıadada girdim bu sene,taşlı falandı ama temizdi suyu
bir de burgazadada kalpazankayayı methediyo herkes,bu hafta da ona gideceğim.
Eğer birazcık uzaklaşabilirseniz günübirlik bursa arabalı vapuruyla 22tlye mudanyaya gidebilirsiniz(110 dk).Özellikle tirilye bol dalgalı-tertemiz bir su.Yuttuğum halde içmesuyu gibi geldi-o derece ^^

yakınlarda aqua park gibi yerler var ama düsünmemistim hiç. aklıma gelmedi. bide deniz çocuk için daha sağlıklı olur diye düsündüm. küçük çünkü oğlum ama ben gene bi düsüneyim .kilyosa da bi bakim netten.

Gurpinardan ben giriyorum. Evet pis diyolar ama kumburgazdan falan daha iyi bence. Soyle biraz islansin eve getrr hemen yikarsin hicbi sey olmaz. Hem gurpinar evine yakin. Haftaici gidersen sakin olur. Benim ananem pekmezkoy tarafinda belki bilirsin. O yuzden haftasonlari gidiyorum yanina.

Bu sinekliden azıcık sonra mükemmel bir yer var masmavi deniz.. kimsecikler yok.. ama toplu taşımayla nasıl gidilir bilmiyorum.. :(

Adalara götür bence, mükemmel değil ama hiç yoktan iyidir, Avcılardan Adalar hattı var, hem vapur keyfi hem deniz keyfi yaparsınız :12:

Gürpınar sahil yeni adıyla b.düzü sahil piknik alanı ve deniz plaj.yüm gününün orda gecırebilirain denizde inanilmaz temiz:-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gürpınarı biliyorum ama sahiline inmemistim. orası yakın hem denizi de güzelse orası harika olur. diğer yerler genelde uzak kalıyor çocukla zor olacak. kumgurgaz falan o taraflar için de deniiz pis dediler.ins gürpınar güzeltir

Karaburun derim ben.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ben kınalıadada girdim bu sene,taşlı falandı ama temizdi suyubir de burgazadada kalpazankayayı methediyo herkes,bu hafta da ona gideceğim.Eğer birazcık uzaklaşabilirseniz günübirlik bursa arabalı vapuruyla 22tlye mudanyaya gidebilirsiniz(110 dk).Özellikle tirilye bol dalgalı-tertemiz bir su.Yuttuğum halde içmesuyu gibi geldi-o derece ^^
Canim trilye de plaj sakin mi kalabalik mi ben de tatile gitmek istiyorum da sakin biyer ariyorum cok kararsiz kaldim :/

Bu sinekliden azıcık sonra mükemmel bir yer var masmavi deniz.. kimsecikler yok.. ama toplu taşımayla nasıl gidilir bilmiyorum.. :(
Canim sinekliden azcik sonrasi demissiniz tam olarak neresi :1: birde pansiyon falan var mi orada ? Ya da sakinse kamp yapabilir miyim orada. Cok sakin olmasi bana cazip geliyor acikcasi...

Canim kumburgaza sakin goturme.silivride gecen ahafta pisti.havuzada sokma yavrunu o havuzlar denizden daha pis ve mikroplu.masmavi suyuna aldanmayin.

Back
X