- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Yalova açıklarında heraldeKimse hissetmemis buyukndegil demek ki nerde olmus ki
Bende bakırköyden hissettim.Kandilli nin sitesinden baktım. Büyüklük 4.1 miş.Pendikte hissettim bende.
Ayy valla kısaydı ama iyi salladı bizi.
Anadolu yakası daha çok hissetti dediler.Bende bakırköyden hissettim.Kandilli nin sitesinden baktım. Büyüklük 4.1 miş.
Eğer İstanbuldaysan bu kuruluşların ismini verebilir misin acaba?Olayin psikolojik kismini asmak icin egitim de alabilirsiniz. 99 depreminden sonra ben basladim,belirli araliklarla arama kurtarma tatbikatlarina katildim,ilkyardim dersleri aldim gonullu kuruluslardan. Simdi yas kemale erdi ben egitim veriyorum son 3 yildir. Fobi falan kalmaz insanda,egitim bazi konulari halledebiliyor,deneyin derim. Korkarsaniz panik yapabilirsiniz ve bu tuh haliniz bireysel olarak yapabileceklerinizi engeller.
Aynen çok haklısın.Eğer İstanbuldaysan bu kuruluşların ismini verebilir misin acaba?
Aslında yaşı uyan uymayan herkes katılmalı bu tür tatbikatlara, yardım eğitimlerine. Ülke olarak bu konuda biraz cahiliz deprem ya da doğal afet sırasında/sonrasında ne yapacağımızı bilmiyoruz fazla.
Maalesef ben Bursadayim. Burada 14 yas ustu icin gonullu dernekler var. Ben onlari takip ediyorum. Cok sey ogrendim 99dan bu yana. İstanbulda da mutlaka vardir. Akut bilgi veriyor bunlarla ilgili. Gonullu olmak istemek yeterlidir. Mutlaka arayip gorusmek lazim.Eğer İstanbuldaysan bu kuruluşların ismini verebilir misin acaba?
Aslında yaşı uyan uymayan herkes katılmalı bu tür tatbikatlara, yardım eğitimlerine. Ülke olarak bu konuda biraz cahiliz deprem ya da doğal afet sırasında/sonrasında ne yapacağımızı bilmiyoruz fazla.
Eğitim alacak maddi durumum yok, korkumu başka nasıl aşabilirim?Olayin psikolojik kismini asmak icin egitim de alabilirsiniz. 99 depreminden sonra ben basladim,belirli araliklarla arama kurtarma tatbikatlarina katildim,ilkyardim dersleri aldim gonullu kuruluslardan. Simdi yas kemale erdi ben egitim veriyorum son 3 yildir. Fobi falan kalmaz insanda,egitim bazi konulari halledebiliyor,deneyin derim. Korkarsaniz panik yapabilirsiniz ve bu tuh haliniz bireysel olarak yapabileceklerinizi engeller.
Yarın Avrupa yakasına geçecektim, orada bir araştırayım bi. Çok teşekkür ederim bilgi için.Maalesef ben Bursadayim. Burada 14 yas ustu icin gonullu dernekler var. Ben onlari takip ediyorum. Cok sey ogrendim 99dan bu yana. İstanbulda da mutlaka vardir. Akut bilgi veriyor bunlarla ilgili. Gonullu olmak istemek yeterlidir. Mutlaka arayip gorusmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?