İstanbulda deprem oldu yine !. Benim fobi hortladı

Yarın Avrupa yakasına geçecektim, orada bir araştırayım bi. Çok teşekkür ederim bilgi için.

Leventte daha doğrusu Gayrettepede AKUT var, birkaç sene önce eğitim veriyorlardı gitmiştim. Biliyorsunuz 99 depreminde ortaya çıkmıştı ilk, eğitmenleri harika.
Şu an eğitimler devam ediyor mu bilmiyorum, okullara filan toplu eğitim de veriliyor ama gönüllü olabilirsiniz.

Yalova aciklarinda oldu. Biz Yalovayla dip dibeyiz. Cok hissedildi. Artcilar bile baya salladi.

Yalova’da olmuş istanbulda değil. Her şeyi istanbula bağlamayın
Merkez Yalova ama biz İstanbul Pendikten hissettik hanımefendi. Nasıl 1999 depremi Sakarya da falan hissedildi bu da öyle.
Deprem sadece olduğu yerde hissedilmiyor, çevrelerde de hissediliyor.

Merkez Yalova ama biz İstanbul Pendikten hissettik hanımefendi. Nasıl 1999 depremi Sakarya da falan hissedildi bu da öyle.
Deprem sadece olduğu yerde hissedilmiyor, çevrelerde de hissediliyor.
Orası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlar

Orası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlar

Ne ilgisi var allah askina son yasanan depremlerden sonra hepimiz korkuyoruz işte, yalovasi İstanbulu mu kaldı. Bari korku, tehlike yaristirmayalim ne olur bosverin.

İstanbul metropol bir kent olduğu için bu konuyu okuyoruz. Yani Yalova İstanbul kadar kalabalık olsaydı büyük ihtimalle Yalova'da deprem diye konu okurduk.

Eğitim alacak maddi durumum yok, korkumu başka nasıl aşabilirim?
Akutun internet adresinde telefon numaralari var, bir arayin,belki verdikleri ucretsiz egitimler vardir,kendilerinin yoksa bile sizi baska sivil toplum kuruluslarina yonlendirebilirler.

Haberlerde 5 lik depremle alakası yok diyordu bunun. O nasıl oluyor gerçi bilmiyorum ama.Olcaksa çare yok zaten hep bunu hatırlatıyorum kendime

Rica ederim ne demek. Akut konuyla ilgili pek cok gonulluluk egitimleri hazirliyor. Cok verimli geciyor bunlar. Bir gorusun mutlaka yardimci olurlar.

Cidden eğitimleri çok çok iyi, gönüllülük esasına dayandığı için hepsi kendini bu konuda adamış insanlardan oluşuyor
Ben çok memnun kalmıştım.
Gönüllü olmayı bile hep erteledim şu zamana kadar ama olacağım en kısa zamanda

Ne alakasi var gecenki deprem de tekirdağ dan hissetik ve baya baya salladı, olasi deprem var ve insanlar endişe ediyor siz etmiyorsanız sizlik bir sorun yok demektir

Tek Sakaryada hissedilen bir deprem değildi ne yazık ki :/
Ben örnek verdim sadece. Yani demek istediğim A şehrinde deprem olsa da bundan belki B daha çok etkilenir ya da çevre iller. Deprem sadece olduğu yeri etkilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…