- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Yarın Avrupa yakasına geçecektim, orada bir araştırayım bi. Çok teşekkür ederim bilgi için.
Merkez Yalova ama biz İstanbul Pendikten hissettik hanımefendi. Nasıl 1999 depremi Sakarya da falan hissedildi bu da öyle.Yalova’da olmuş istanbulda değil. Her şeyi istanbula bağlamayın
Video linkini atabilir misiniz?birkaç deprem uzmanının istanbulda çok büyük deprem beklemediklerini söylediği videoyu izlemiştim biraz rahatlatmıştı.
Orası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlarMerkez Yalova ama biz İstanbul Pendikten hissettik hanımefendi. Nasıl 1999 depremi Sakarya da falan hissedildi bu da öyle.
Deprem sadece olduğu yerde hissedilmiyor, çevrelerde de hissediliyor.
Orası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlar
İstanbul metropol bir kent olduğu için bu konuyu okuyoruz. Yani Yalova İstanbul kadar kalabalık olsaydı büyük ihtimalle Yalova'da deprem diye konu okurduk.Orası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlar
Akutun internet adresinde telefon numaralari var, bir arayin,belki verdikleri ucretsiz egitimler vardir,kendilerinin yoksa bile sizi baska sivil toplum kuruluslarina yonlendirebilirler.Eğitim alacak maddi durumum yok, korkumu başka nasıl aşabilirim?
Rica ederim ne demek. Akut konuyla ilgili pek cok gonulluluk egitimleri hazirliyor. Cok verimli geciyor bunlar. Bir gorusun mutlaka yardimci olurlar.Yarın Avrupa yakasına geçecektim, orada bir araştırayım bi. Çok teşekkür ederim bilgi için.
Rica ederim ne demek. Akut konuyla ilgili pek cok gonulluluk egitimleri hazirliyor. Cok verimli geciyor bunlar. Bir gorusun mutlaka yardimci olurlar.
Ne alakasi var gecenki deprem de tekirdağ dan hissetik ve baya baya salladı, olasi deprem var ve insanlar endişe ediyor siz etmiyorsanız sizlik bir sorun yok demektirOrası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlar
Tek Sakaryada hissedilen bir deprem değildi ne yazık ki :/Nasıl 1999 depremi Sakarya da falan hissedildi bu da öyle.
Ben örnek verdim sadece. Yani demek istediğim A şehrinde deprem olsa da bundan belki B daha çok etkilenir ya da çevre iller. Deprem sadece olduğu yeri etkilemiyor.Tek Sakaryada hissedilen bir deprem değildi ne yazık ki :/
Yalovada yaşayan kaç insan var acaba şu an bu forumdaOrası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlar
Biliyoruz heralde ama İstanbul’da da hissedildiği için yazdım.Bir siz bilmiyorsunuz herşeyi.Yalova’da olmuş istanbulda değil. Her şeyi istanbula bağlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?