İstanbulda deprem oldu yine !. Benim fobi hortladı

Yalovada yaşayan kaç insan var acaba şu an bu forumda bazı şeylere muhalefet olayım derken komik duruma düşüyor bazıları

Ekşide de var böyle bir güruh, insanlar depremi nerede yaşıyorlarsa onu yazıyorlar normal olarak, merkez üssü anlaşılınca düzenlenir ne var yani bu kadar anlamak imkansız
Sanki çok güzel birşey, sanki şehirlerinin meşhur bir yemeği için bizim yemeğimiz demişiz :))

Yani hakikaten anlamıyorum bu tipleri ben rasathanemiyim tam yerine göre yazacağım.Eğer faydalı olmayacaksan hiç yazma.

Biz hissetmedik, şimdi burda okuyunca haberim oldu. Gerçi bana zaten sürekli sallanıyorum gibi geliyor iki haftadır. Rüyalarımda da görüp duruyorum. ALLAHIM korusun hepimizi.

Aynı durumdayım. Başım dönüyor hemen etrafıma bakıyorum sallanan bir şey var mı diye. İki kerede rüyamda gördüm. İlkinde şangır şungur eşyaların sesini duyuyorum. İkincisinde ev yan yatıyordu. Rüyası bile korkunç. Allahım felaket yaşatma bize diye dua ediyorum hep.

Orası öyle ama yalovadakiler bu kadar dert etmedi ya da yalovadakileri bu kadar önemsemiyor insanlar
Biz de oyle saniyorduk 99 depreminde.
Dunya bizden habersiz sanıyorduk.
Kaybolmus gibiydik,meger bizim kadar olmasa da buyuk bir bolge hissetmis,onlar da ayni korkuyu yasamis.

Kayiplarimizi anlatmayacagim,sayisini şaşırdığım arkadaslarimi, Rabbim bir daha gostermesin,fakat birbirimize destek zamani,yol gosterme,fikir verme,teskin etme...
İnanin disarilarda hic tanimadigimiz insanlarla ayni battaniyenin altinda uyuduk,ayni bidondan su ictik,hic tanimadigimiz acili insanlara teselli verdik,yarasini sardik...
Herkes onemli,her bir can,öyle düsünmeyin

Ayyy ben o sırada oturuyodum titredim
Hemen yerimden fırladım baktım avizelerde hiç oynama yok, öyle olunca bana öyle geldi sandım ama meğerse doğruymuş
merkez üssü Yalova 4.0 Allah sonumuzu hayır etsin ben bide binada yalnızım ,küçük çocuğum var Rabbim bu günahsızlar hürmetine bizleri korusun bağışlasın
Bu korkuyla yaşamak çok zor geceleri bilhassa zor uyuyorum

Kayıplarınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun

Su istanbulda hissedilen depremlerin hepsi istanbul depremi olmuyor. Yalovada olmus cevre iller ilceler her yer hissetti. Istanbulda deprem oldu istanbul depremi cart curt ne istanbulmus

Yalovada yaşayan kaç insan var acaba şu an bu forumda bazı şeylere muhalefet olayım derken komik duruma düşüyor bazıları
Ya sadece o değil ki japonya da deprem olsa büyük istanbul depremi mi yaklaşıyor diyor insanlar. Ya önlem alınsın ya da susulsun paranoyak oldu iyice herkes.

Aynen bende avizeye baktım sallanmıyor sandım sonra hemen annem aradı haberlerde duymuş.

Su istanbulda hissedilen depremlerin hepsi istanbul depremi olmuyor. Yalovada olmus cevre iller ilceler her yer hissetti. Istanbulda deprem oldu istanbul depremi cart curt ne istanbulmus

Bende onu anlatmaya çalışıyorum. Merkezüssü istanbul bile değil..

Amin inşaallah. Benim başım da vücudum da sallanıyor, ben de hemen eşyalara bakıyorum yoksa gerçekten olduğuna inanıcam yani o kadar gerçek bir sallanma. ALLAHIM ne kadar korkunç aslında, ölümü bekliyoruz resmen.

Gölcük depremini istanbul depremi zanneden insanlar var o deprem istanbulda değil gölcükte oldu deyince şaşırıyorlar. İstanbulda yıllaaaardır şiddetli deprem olmuyor. Asıl tehlike altında olan yerler yalova-kocaeli bence. Ama istanbul tantanası yüzünden oralar unutuluyor

Kayıplarınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun
Teşekkür ederim,hersey anlamsız kaliyor o yaşanılanların yaninda,o yuzden sevdiklerimin cani sağsa hic bir sey uzemez beni,yillardir yorum yazarim,burada acilmis tek bir konum bile yoktur.
Canlar sagoldukca çare her zaman vardır,hayattaki tek düsturum bu...

Yalova depremiydi o tabiki ama istanbulda'da hissedildi avcılar tarafındada yıkılan çok evler oldu. Yalova'daki fay kırıldı İstanbul tarafında kırılmayan fay hattı olduğu için uzmanların açıklaması bu elbette gaybı Allah bilir ama onlar veriler üzerine söylüyolar bunu
birkaç hafta önceki deprem İstanbul'da oldu neticede hal böyle olunca hepimiz tedirgin oluyoruz çoluğumuz çocuğumuz var

Tamam kim nerde hissetiyse yazsın o zaman. İstanbul'da hisseden o anda merkez üssü neresi bilmediği için "İstanbul'da deprem oldu" diyor tabiki. Birde şöyle birşey var, İstanbul diğer şehirlerden çok daha fazla yüksek ve riskli binaların olduğu bir yer, kalabalık ve çarpık yapılaşma keza öyle. Dolayısıyla beklenen yıkım çok çok daha fazla, endişelerin sebebi bu.

Çok haklısınız, çok dert ediyoruz bazı şeyleri

Allah korusun öyle deme. Duamızı eksik etmeyelim. Allah’ın merhameti büyüktür.

Ya sadece o değil ki japonya da deprem olsa büyük istanbul depremi mi yaklaşıyor diyor insanlar. Ya önlem alınsın ya da susulsun paranoyak oldu iyice herkes.
Doğru düzgün önlem alınmıyor o yüzden insanlar panik halinde bence. 20 yıl önceki depremi hala unutmayanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…