Merhabalar
Lekeler ve sivilcelerden dolayı bir dermatologa DERMAROLLER yaptırmayı düşünüyorum bildiginiz duydugunuz yaptırdıgınız uygulamalarda güvendiginiz istanbul avrupa yakasında iyi bir yer var mıdır teşekkürler simdiden
Evet. Avrupa Yakası'nda Bayrampaşa'da Özel Nexus Polikliniği var, ben de oraya yaptırmayı düşünüyorum. Pek fazla da bilgim yok ama yer güvenilir, ürünleri güvenilir. Dermaroller konusunda bilgin varsa paylaşır mısın?
Elesmera
ben bakırkoyde bı guzellık merkezınde yaptırıyorum cok memnunum ıstersen tavsıye edebılırım ısım vermem ne kadar dogru bılemıyorum ama bakırkoy mcyıll guzellık arastırabılırsın ıstersen fıyatları da uygun
Elesmera
ben bakırkoyde bı guzellık merkezınde yaptırıyorum cok memnunum ıstersen tavsıye edebılırım ısım vermem ne kadar dogru bılemıyorum ama bakırkoy mcyıll guzellık arastırabılırsın ıstersen fıyatları da uygun
benimde aşırı derecede sivilce izlerim var co2 fraksiyonel lazer ve prp yaptırıcam seneye ek olarak dermarollerde düşünüyorum etkinligi arttırsın diye tavsiye ettiginiz yer akne izlerindede iyimidir yani ben baya özgüvensiz bir ergenim 16 yaşındayım 9.sınıf ve 8.sınıftan kalan izlerle ugraşıyorum 9.sınıfta roaccutane tedavisi gördüm şuan yüzümde hiç sivilce yok ama malesef izleri kaldı özgüvenim yok :/ allah başka dert vermesin bana yardımcı olurlarmı ?
Merhabalar
Lekeler ve sivilcelerden dolayı bir dermatologa DERMAROLLER yaptırmayı düşünüyorum bildiginiz duydugunuz yaptırdıgınız uygulamalarda güvendiginiz istanbul avrupa yakasında iyi bir yer var mıdır teşekkürler simdiden
evde rahatlıkla yapabilirsiniz. 2 sene önce kardeşim ve ben bir salona epilasyona gidiyorduk orada duyduk internette araştırınca birkaç firma çıktı bir tanesinden sipariş ettim denemek için dermacild diye bir roller gönderdiler. siparişte satıcı ile görüşün yaş ve cild tipiniz cildinizin yenilenmesi için seçeceğiniz derma roller ebatı önemli her konuda yardım ediyorlar. evde daha sağlıklı özellikle gece yatmadan önce yaptığınızda cildinizin dinlenmesini sağlıyor cildini yenilenmiş oluyor. tavsiye ederim. yani benimki sadece tavsiye canım.
Merhaba,
Dermaroller yaptırdım, yüzümde çok kuruluk var, boyle buruşuk gibi, hafif deride pütürlenme var ?
Normal mi hala anlayamadım ? bilgisi olan var mı..
Teşekkür ederim..