İstanbulda doktor önerileri

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Canlar İstanbulda mümkünse avrupa yakasında bulunan iyi cerrah önerilerinizi yazarsanız çok güzel olur. Fiyat önemli değil zaman önemli bazı doktorlar 1 sene sonrasında sıra veriyor ama bana en geç ağustos için lazımm tecrübelerinizi bekliyorumm :KK54:

Ben Kbb doktoru Ömer Faik Sagun a ameliyat oldum canim cok da memnunum ama Anadolu yakasinda yine de aklinda olsun :KK16:

Canlar İstanbulda mümkünse avrupa yakasında bulunan iyi cerrah önerilerinizi yazarsanız çok güzel olur. Fiyat önemli değil zaman önemli bazı doktorlar 1 sene sonrasında sıra veriyor ama bana en geç ağustos için lazımm tecrübelerinizi bekliyorumm :KK54:

Dr Ahmet İslam'ı tavsiye ederim ama anadolu yakasında hoca

Canım Naci çelik. 6 yıl oldu benim. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım çok memnunum. Sana, sendeki malzeme ile en güzel hangi burun yapılabilirse yapıyor. Biraz pahalı fakat kesinlikle bir bakmanı öneririm.

Back
X