Muhtemelen allerjik rinit+astım3 senedir geniz akıntısı problemim var. Grip olunca hele daha fena balgam geliyor. Burnumdan yapış yapış beyaz sıvı şeklinde geliyor grip olduğumda. Gelmediğinde burnum genzim tıkanıyor açmaya çalışıyorum sürekli rahat nefes alamıyorum. Gripim bitse bile geniz akıntısı hafif nefes darlığı yaşıyorum arada. Dışarıdayken çok zorlanıyorum insanların yanında sürekli boğaz temizlemekten tükürmekten yoruldum moralim bozuluyor, hayat kalitem düşüyor resmen. Daha önce göğüse kbbye gittim ama fazla üstünde durmadılar alerji vs dediler. İlaç verdiler ama hiç faydası olmadı. Şu aralar çörek otu yağını kullanmaya başladım iyi geldiğini söylediler burnuma damlatıyorum yakıyor çok fena genzimi. Hadi diğer belirtileri anlarımda alerji nefes darlığıda yapıyor mu? Tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora hangi hastaneyi ve doktoru önerirsiniz yedikuleyi öneriyorlar ama doktorda çok kararsız kaldım boşa gitmek istemiyorum . Veya doğal yollarla geçer mi geniz akıntısı balgam? Daha 25 yaşındayım hayatımı hep böyle geçirmek istemiyorum çok modum düşüyor. Etrafımda kimsede böyle bir durum yaşayan yok. Tavsiyelerinizi duymak isterim .
hayır sadece burnumun içine baktılar alerjik geniz akıntısı var dedi ilaç burun spreyi verdi o kadar neye alerjim var dedim herhangi bir şey olabilir dediAlerji testi yaptılar mı
Alerji polikliğine gitmen lazım detay içinhayır sadece burnumun içine baktılar alerjik geniz akıntısı var dedi ilaç burun spreyi verdi o kadar neye alerjim var dedim herhangi bir şey olabilir dedi
evet bende öyle düşünüyorum ama önce göğüsden film çektirip ciğerlerimde balgam var mı emin olayım dedimAlerji doktoru ve kbb bunu çözer aslında
Filmle anlaşılmaz balgamevet bende öyle düşünüyorum ama önce göğüsden film çektirip ciğerlerimde balgam var mı emin olayım dedim
alerji testini nasıl yapıyorlar kandan mıAlerji polikliğine gitmen lazım detay için
Allerji testini boşver sft daha önemlialerji testini nasıl yapıyorlar kandan mı
tedavi olarak aynı ilaçları veriyorlar hiç faydası olmayanFilmle anlaşılmaz balgam
Sen göğüse git gerisini hallederler
Allerji testinin yapılıp yapılmaması da tanıyı değiştirmez
Allerjik rinit’sen öylesindir test önemli değil
Önemli olan tedavi
Sadece kandan değil, deriden de yapılanı var. Doktora git o yönlendirsinalerji testini nasıl yapıyorlar kandan mı
o yapıldı zaten hafif restriksiyon gibi bir şey çıktı sonuç ama alerji ilacı verdiAllerji testini boşver sft daha önemli
Solunum fonksiyon testi
Tavsiyem tekrar git aynı doktora astım basamaklı bir tedavidir, şikayetler geçmedikçe yeni ilaç eklenir.o yapıldı zaten hafif restriksiyon gibi bir şey çıktı sonuç ama alerji ilacı verdi
Ben de bu geniz akıntısından çok çektim yıllarca geçmedi yaz kış. Alerji testinde de anlamlı bişi çıkmadı. Sonrasında kendim araştırdım ve bazı insanların hava değişimine duyarlı olmasından kaynaklı bir geniz akıntısı türü olduğunu öğrendim. Yani hava kuruyunca veya aşırı soğukken falan durumu kompanse etmek için aşırı sıvı salgılanıyor. Belki sizin de durumunuz böyledir. Ben çözümü burun nemlendirici krem ve spreylerde buldum.hayır sadece burnumun içine baktılar alerjik geniz akıntısı var dedi ilaç burun spreyi verdi o kadar neye alerjim var dedim herhangi bir şey olabilir dedi
cidden öyle öldürmüyor ama süründüren bir şey hayat kalitem düşüyor genzim dolu dolu sürekli kaliteli nefes alamıyorum zaten grip olursam yandım demektir grip geçiyor ama 2 3 ay balgam sürüyorBen de bu geniz akıntısından çok çektim yıllarca geçmedi yaz kış. Alerji testinde de anlamlı bişi çıkmadı. Sonrasında kendim araştırdım ve bazı insanların hava değişimine duyarlı olmasından kaynaklı bir geniz akıntısı türü olduğunu öğrendim. Yani hava kuruyunca veya aşırı soğukken falan durumu kompanse etmek için aşırı sıvı salgılanıyor. Belki sizin de durumunuz böyledir. Ben çözümü burun nemlendirici krem ve spreylerde buldum.
Göğüsle alakası yok KBB'ye gideceksiniz.3 senedir geniz akıntısı problemim var. Grip olunca hele daha fena balgam geliyor. Burnumdan yapış yapış beyaz sıvı şeklinde geliyor grip olduğumda. Gelmediğinde burnum genzim tıkanıyor açmaya çalışıyorum sürekli rahat nefes alamıyorum. Gripim bitse bile geniz akıntısı hafif nefes darlığı yaşıyorum arada. Dışarıdayken çok zorlanıyorum insanların yanında sürekli boğaz temizlemekten tükürmekten yoruldum moralim bozuluyor, hayat kalitem düşüyor resmen. Daha önce göğüse kbbye gittim ama fazla üstünde durmadılar alerji vs dediler. İlaç verdiler ama hiç faydası olmadı. Şu aralar çörek otu yağını kullanmaya başladım iyi geldiğini söylediler burnuma damlatıyorum yakıyor çok fena genzimi. Hadi diğer belirtileri anlarımda alerji nefes darlığıda yapıyor mu? Tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora hangi hastaneyi ve doktoru önerirsiniz yedikuleyi öneriyorlar ama doktorda çok kararsız kaldım boşa gitmek istemiyorum . Veya doğal yollarla geçer mi geniz akıntısı balgam? Daha 25 yaşındayım hayatımı hep böyle geçirmek istemiyorum çok modum düşüyor. Etrafımda kimsede böyle bir durum yaşayan yok. Tavsiyelerinizi duymak isterim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?