eğer kendin oturmayı düşünmüyorsan beylikdüzü ya da bahçeşehirden bakabilirsin.
beylikdüzü tarafı evet metrobüs tıkış tıkış falan ama oturan oturuyor sonuçta kiracın oturacak, onun sorunu..
arkadaşım oturuyor, kiradaydı.. kendisi daha geniş bir ev istedi çıktı ve daha kendisi çıkmadan eski oturduğu ev kiraya gitti bile.. iyi bir sirkülasyon var orda. kuzenimin evi var ve kiracı sorunu yok hiç.
bahçeşehir tarafı da iyi bir seçenek olabilir. Dumankaya orda 2 büyük proje yaptı, Modern ve Modern Vadi diye. Birinin kısmi inşaatı devam ediyor, fiyatları daha uygun olabilir.
halkalı'da soyak sitesine bakmıştık bir ara.. biz oturacağımız bir ev aradığımız için biraz küçük gelmişti 2+1 bize..
oraya da bakabilirsiniz. fiyatları, diğer projelere göre daha uygun.
bir de NEF ilanları var, hiç bakmadım ama onlar oda oda mı satıyorlar değişik bir sistemleri var. Merter'de yapılıyor ama o. henüz temel aşamasında...
bunun dışında Avrupa yakasında fiyatlar uçmuş vaziyette. bu verdiğim örnekler de bütçenize uygun olabilir mi siz bakıp karar verin. elbette ki net fiyatları bilmiyorum ama gezip gördüğüm için buralardaki evleri , az çok fikrim var.
merkezi semtlerde maalesef uzun vadeli kredilere girmeden ve çok iyi bir peşinatın olmadan hayal...
hele ki -0- daire istiyorsan 2+1 daire 500.000 TL idi bir baktığımız projede, 3+1 700.000 TL.
Anadolu yakasını çok bilmiyorum ama dediğin fiyata belki Kurtköy'de bulabilirsin bir de Sancaktepe diye bir yer var ama hiç gitmedim nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. Orada da merkezi yerler uçmuş vaziyette