yazdıklarınıza aynen katılıyorum ama bazen falcılar öyle şeyler söylüyorlar ki tesadüf olmasının mümkünatı yok... bu nasıl oluyor gerçekten aklım almıyo... nasıl bir hissiyattır çok ilginçmesela ben 10 gün önce fal baktırmıştım... kadın bana dediki; gece bir yerden dönerken, o kişiyle karşılaşacaksın.. ve ben o insanı 1 senedir görmüyorum, görmem mümkün değil yani... dün akşam olan oldu... eve gece 12 gibi tam giderken, o kişiyi evimin önünde gördüm... tesadüf olamaz diye düşünüyorum... Allah bilir geleceği tabiki ama böyle şeyler gördükçe de insanın inanası geliyo...dün resmen şokları yaşadım...
Aranızda Kızılderili Mulla ya gidenler, bilgisi olanlar varmıdır???
kızlar merhaba.ben gecen sene bu sıteye uye oldum. ıkı ayda bır uc ayda bır sureklı ayrıllp barıstıgım ve her ayrılıkta falcıya kostugum bırı vardı onun ıcın uye olmustum. en son artık onunla ısım bıtınce falcılarlada ısım bıtmıstı. ama o esnada dejavu cafede duygu vardı bakırköyde onun senı persembeye kadar arıycak dedıgı ve aradıgı fal cıkmıstı ama kadın daha sonra pıyasadan yok oldu. fakat aynı kadın benım bu cocukla evlenebılıcegımıde soylemıstı ama suan o kısı aklımın ucundan bıle gecmıyor. en son gecen sene gıttıgım falcı yıne dejavu cafede yıgıttı o da bana donucegı tarıhı bılmıstı ve cıktı. sımdı baska bır ılıskım vardı ve yaklasık 3 hafta once ayrıldım. yıne yıgıte gıttım donucek dedı yakın bır zamanda bu ay ıcınde gorusuceksınız dedı. ve yine dejavu cafedekı ayse o da ayın 27sınden sonra hersey cok guzel olucak o tarıhten bı kac gun ya da bı kac gun sonra arayabılır dedı. ya da ayın 15 ıne kadar bekle ıcıme doguyo aramazsa mesaj at dedı. ama benım mesaj atmam soz konusu degıl. yiğite gore bugun donmesı gerek ya da bu aralar. ayseye gore de bu ayın sonuna kadar vaktım var. bilmiyorum. paylasmak ıstedm sıze yorumlarımı. eger ıkısındenbırının dedıgı cıkarsa. bilgi veririm. ve bakırköy cıvarında ya da taksımde bıldıgınız ıyı falcılar var mı
cafeye bi kac kez telefon acıp sormustum. hasta oldugunu falan bı kac ay ıcınde donucegını soyledıler ama donmedı:).. duygum cafeye bakıyım ben bı ara. bu arada yakın gelecegı bılmesı onemllı ve fazlasıyla bılmıstı. ne kadara bakıyor acaba dejavudakı gıbı 20 tl mı bılıyor musun canım
peki sana iyi bakmısmıydı canım. ben o kadına gıttıgımde p.tesi falandı persembeye kadar arıycak demıstı ve carsamba aramıstı. o kadar net bılen bı o cıkmıstı. ama ılerıye yonelık evlılıkle ılgılı dedıgı ve mutlu olucagıma dair dedikleri pek cıkmadı:)
bırakın da deneyenler fos deme hakkına sahip olsun ama. bende fosun da fosuydu. 75imi de aldı. flashtaki rüya yorumcusu teyze bile gününde değilse bugün git yarın gel, parana yazık diyor. neyse ki elmira defteri kapandı bu forumda. herkes olumsuzları da olumluları da okuyup öyle karar versin, 75 sokağa atılacak para değil sonuçta
Canım piyasadan kaybolduğunu düşündüğün Duygu'yu eğer arıyorsan... Hala bakırköyde... Duygum cafe diye bir yer kendisi açmış, ben severim Duygu'yu dedikleri aşırı çıkmasa bile fena değildi ve kadını sevmiştim... Bakırköyde Çetinkaya'nın arkalarında bi sokakta kalıyor...
kısa bir süre önce ben de hem burdan hem arkadaş çevremden duyduğum tüm falcılara bayaaa para döktüm..
kimi zaman çıktığına kimi zaman çıkmadığına inandım.
ama şimdi neden falımın çıktığını veya çıkmadığını bilinçli olarak biliyorum.
Ve artık fal baktırma ihtiyacım kalmadı.Nasıl mı tesadüfen aldığım THE SECRET kitabını okudum ve hayatıma geçirdim..
hepimiz falcılara 75,100 bile verdik ben de dahil
15 tl ye aldığım ve bir gece de bitirdiğim kitap ise beni çok etkiledi ve hayatıma geçirdim artık fala, başkasının ne dediğine değil kendi düşüncelerimle kendi istediklerime ulaşıyorum.....
Sadece bir öneri sunmak istedim faldan kurtulmak isteyen varsa kesinlikle deneyin derim.
ayrıca AŞK KUANTUMU da tam bizler içinhepimiz aşk için fal baktırıyoruz bence bu kitap hepimizin işine yarıyacak die düşünuorum
bırakın da derken ? gidip olumsuz yorum yapan olduda üstüne mi atladım ?
gidip deneyen bir insan olumlu/olumsuz istediği yorumu yapabilir.
ciddi misin ? 75 lira sokağa atılmaz mı ? bilmiyordum, çok sağol.
bu bilmiş edalarınızı ve negatifliğinizi başkasına yansıtın.
neden o yoruma atladınız onuda bilmem. zira orda gitmeyen bir insan dedim.
gidipte olumsuz konuşanı yermedim.
o yüzden olur olmadık herşeye atlayıp çok bilmişlik yapmayalım.
cafeye bi kac kez telefon acıp sormustum. hasta oldugunu falan bı kac ay ıcınde donucegını soyledıler ama donmedı:).. duygum cafeye bakıyım ben bı ara. bu arada yakın gelecegı bılmesı onemllı ve fazlasıyla bılmıstı. ne kadara bakıyor acaba dejavudakı gıbı 20 tl mı bılıyor musun canım
yazdıklarınıza aynen katılıyorum ama bazen falcılar öyle şeyler söylüyorlar ki tesadüf olmasının mümkünatı yok... bu nasıl oluyor gerçekten aklım almıyo... nasıl bir hissiyattır çok ilginçmesela ben 10 gün önce fal baktırmıştım... kadın bana dediki; gece bir yerden dönerken, o kişiyle karşılaşacaksın.. ve ben o insanı 1 senedir görmüyorum, görmem mümkün değil yani... dün akşam olan oldu... eve gece 12 gibi tam giderken, o kişiyi evimin önünde gördüm... tesadüf olamaz diye düşünüyorum... Allah bilir geleceği tabiki ama böyle şeyler gördükçe de insanın inanası geliyo...dün resmen şokları yaşadım...
kısa bir süre önce ben de hem burdan hem arkadaş çevremden duyduğum tüm falcılara bayaaa para döktüm..
kimi zaman çıktığına kimi zaman çıkmadığına inandım.
ama şimdi neden falımın çıktığını veya çıkmadığını bilinçli olarak biliyorum.
Ve artık fal baktırma ihtiyacım kalmadı.Nasıl mı tesadüfen aldığım THE SECRET kitabını okudum ve hayatıma geçirdim..
hepimiz falcılara 75,100 bile verdik ben de dahil
15 tl ye aldığım ve bir gece de bitirdiğim kitap ise beni çok etkiledi ve hayatıma geçirdim artık fala, başkasının ne dediğine değil kendi düşüncelerimle kendi istediklerime ulaşıyorum.....
Sadece bir öneri sunmak istedim faldan kurtulmak isteyen varsa kesinlikle deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?