İstanbul'da Fal - Falcılar

güldürdün beni
tabiiiiii gelceniz nedimemde kkdan olcak crazydaisy :)
evet acılarımızı birlikte yaşıyoruz :) özellikle benim aşk bu topicin epey zamanını aldı.
Hayırlısıyla mutlu sona ererim inşallah, sizlerde tabi ki.

Arkadaslar Elmiranin ve Elanitin soyledigi ayrintiya varana kadar cikmis durumda. Bundan sonra ne olur bilemem ama verdikleri ayrintiya varana kadar cikti. Zamanlara takilmayin ve fazla ustelemeyin diyorum.

aynen dediğin gibi, benim durumda belirsiz ne istediğini bilmeyen bir ruh hali var benim esas oğlanda bende sabır kalmadı ama baktırdığım fallara göre kesin barışıyoruz burdaki çoğu isme gittim olguya özellikle :) bir elmira ve gül kaldı onlarıda denicem bakalım umarım hepimizin durumlar düzelir kızlarr ...

ne falmis arkadas topluca ya cikmiyor yada cikiyor...=)) hadi bakalim evlilik tarihlerimizde bir cikarsa dusup bayilazaaammm

Aaaa ne güzel yeniden çıkan fal haberleri gelmeye başladı
bana da Elmira Olgu aynı söylediler
Mercan Elanit farklı şeyler söylemişlerdi
tam fallara inancım kaybolmaya başlamıştı ki yazılarınızı okuyunca biraz umut oluyor
gerçekten bi konunun üzerine çok düşüncede sanırım erteleniyor ...

Orhan eskiden iyiydi artık şımardımı karakterimi bozuldu bilmiyorum bende geçenlerde gittim 1 senedir falan gitmiyodum aynen hiçbişey bilemedi banada arkadaşımada ve 50 duyunca şaşırdım 30 du en son neyse allah biliyoya helal etmedim terapi yapıyo aklı sıra fal falan baktığı yok kendini zorlamıyo...

canım baktır ya da baktırma diyemem, cunku burdan bılıyoruz bana bılen baskasına bılemıyor ya da baskasına cok ıyı bılen bana bılemıyor.

Ama benım kendı falımdan aldıgım sonuclarla ilgili sana yorum yapabilirim; Mercan kimsenin bilmediği ve diğer falcıların da soylemedıgı birkaç detayı bilmişti. Ve dedikleri de cıktı.

penac ben elmira'ya baktırdım,sence mercan'a da baktırsam mı, yoksaa dediklerinin çıkmasını beklesem mi? kurtlandım gene :44:

nostradamus da asiye hn vardı ayrılmış ,nereye gittiğini bilen varmı acaba ?

Bende Nuray'ın tlf alabilir miyim. defneguler09@hotmail.com Merak ettimm bene

Kızlar en son Olgu'yu bekledim onun verdiği tarihte geçti ;
artık fallara inancım kaybolmaya başladı ....

Bu durumda Mercan nın olumsuz yorumu oluyor sanırım....

Son düzenleme:
bu elmira nerede ve teli var mı rica etsem mugegulec001@hotmail adresine mail atar mısınız bi de kaça bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…