canım çok sevindim durumların düzelmesine ,sen evlenirken bütün kk olarak gelicez düğününe her şey beraber yaşadık gibi oldu çünküumarım bundan sonra hep çok güzel olur senin için herşey....
güldürdün beni
tabiiiiii gelceniz nedimemde kkdan olcak crazydaisy :)
evet acılarımızı birlikte yaşıyoruz :) özellikle benim aşk bu topicin epey zamanını aldı.
Hayırlısıyla mutlu sona ererim inşallah, sizlerde tabi ki.
Kızlar; uzun zamandır fal olaylarını bir kenara bırakmıştım, cıkacak mı dıye beklemeyı de baktırmayı da.. Ama cıkınca sızlerle paylasmak ıstedım..
Elanit'in, Mercan'ın, Elmira'nın ve kısmen Gül'ün soylediklerini, tarihi azcık gecikmeli olarak birebir yaşadım. Aynen Elanitin dediği şeyleri esas oğlanın ağzından duydum hatta bu kadar olur dedim.. En dogru zaman Elanıt ve Mercan'dan geldi..
Onun dışında; yok ya nerden duyacagım dedıgım bırsey soylemıstı Mercan, bır arkadasımın ablasının evlılıgı ıle ılgılı sallantıda sorunlar olacak dıye, ben de oyle bırsey olsa bıle ben duymam kı dıye gecırmıstım ıcımden, ben arkadasımda kaldıgım bır gece; ablası cıktı geldı aglayarak; herseyı anlattı orda ben de orda oldugum ıcın herseyı ogre nmıs oldum..
Kızlar; uzun zamandır fal olaylarını bir kenara bırakmıştım, cıkacak mı dıye beklemeyı de baktırmayı da.. Ama cıkınca sızlerle paylasmak ıstedım..
Elanit'in, Mercan'ın, Elmira'nın ve kısmen Gül'ün soylediklerini, tarihi azcık gecikmeli olarak birebir yaşadım. Aynen Elanitin dediği şeyleri esas oğlanın ağzından duydum hatta bu kadar olur dedim.. En dogru zaman Elanıt ve Mercan'dan geldi..
Onun dışında; yok ya nerden duyacagım dedıgım bırsey soylemıstı Mercan, bır arkadasımın ablasının evlılıgı ıle ılgılı sallantıda sorunlar olacak dıye, ben de oyle bırsey olsa bıle ben duymam kı dıye gecırmıstım ıcımden, ben arkadasımda kaldıgım bır gece; ablası cıktı geldı aglayarak; herseyı anlattı orda ben de orda oldugum ıcın herseyı ogrenmıs oldum..
kızlar bugün bakırköy zuhuratbabadaki orhana gittim 50 lirada para verdim ama hiçbirşey bilemedi.zaten fincanada bakmadı direk yüzüme bakarak anlattı ama insan hiçbirşey tutturamazmı?bi arkadaşım önermişti onun herşeyini bilmiş anlamadım artık.verdiğim paraya üzüldüm.
kızlar günaydın :) mercan en son kaç liraya bakıyordu?
Gunaydın; ben baktıralı 3 ay olmuş ama o zaman 100 TL idi, sanmıyorum ki zam yapsın cunku bu bile cok para :)
penac ben elmira'ya baktırdım,sence mercan'a da baktırsam mı, yoksaa dediklerinin çıkmasını beklesem mi? kurtlandım gene :44:
sizde kaç yıl sonra çıktı dedikleri ?
Pendik'te evine gittik biz..Esasen bu şekilde para ile bakmaya yeni başlamış..Gelmiş ve gelecek için dediği herşey çıkmaya başlayınca eş/dost/arkadaşları oturmaya diye gelip fincan fincan kahve içerek fal baktırır olmuş..Kadıncağızın ekonomik durumunda çalkantılar olunca bu yeteneğini kendi yararına kullanmaya karar vermiş..Çok güleryüzlü ve iyi bi kadıncağız hatta arkadaşlarım 20 şer lira verdiler kendisine...
safircim şu pendik-safiye hnm tel nosunu sbb0305@mynet.com'a gönderir misin?
isteyene emine hnm'ın nosunu mail adresinden ben atarım.
tşk. canım
Bende Nuray'ın tlf alabilir miyim. defneguler09@hotmail.com Merak ettimm bene
bu elmira nerede ve teli var mı rica etsem mugegulec001@hotmail adresine mail atar mısınız bi de kaça bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?