İstanbul'da Fal - Falcılar

ayrıca bu msn adresine ben de yazdım ama cevap gelmedi
sana cevap geldi mi

ben bayıldımmmm:) çok fal baktırdım elanit ve kısmen selma topraktan memnun kaldım ama kısmen...

herşeyi biliyor yok böle bişi olmayan bişeye de ben görmuyorum dio en azından umut taciri değil;)))

fal_06 ekledim aama geri dönüş yapmadı beklıorum ben de

ben bayıldımmmm:) çok fal baktırdım elanit ve kısmen selma topraktan memnun kaldım ama kısmen...

herşeyi biliyor yok böle bişi olmayan bişeye de ben görmuyorum dio en azından umut taciri değil;)))

cevap yaz lütfen bana senden cevap bekliyorum

et yazısını işaretni yap emi
bi cevap yaz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

et yazısını işaretni yap emi
bi cevap yaz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar merhaba,
telefonda fal bakan tekirdağda oturan bir falcı buldum.
ben çok beğendim 30 tl ye bakıyor.
bioenerji uzmanı aynı zmanda...
süper fal bakıyor yaklaşık 30 dakika sürdü bizim evdeki çiçeğin yerinden yatağıma kadar tarif etti..
benim vucüdumda kompleks yaptığım yeri bile söledi...erkek arkadaşımın annesinin kurduğu cümleyi onun ağzından duydumm....
aynıı zmanda çok fal baktırmışşsın çok negatifin var dedi uzaktan da olsa negatifi alabiliyor.
ben denedim akşam 5 dakikalık uyguladı ve vucudumda hissettim ve fal baktırdığım için de ücret almadı...
yıldız yükseltme,büyü çözümü yapıyor(ama asla büyü yapmıyormuş),kısmet açma gibi ......
ben memnun kaldım baktırmka isteyen varsa iletişim bilgilerini verebilirim.
ayrıca buğun fal_06@hotma,il.com.tr ye de baktırcam sonucunu yazarım

tubili canım banada tekirdağdaki falcının telini yazarmısın.. bellavidas@yahoo.com

arkadaşlar herkese merhaba. kısaca bir göz attım yazışmalarınıza da ELANİT kimdir. baktıranlar memnun kaldımı? telde mi bakıyor bana bilgilerini acil verir misiniz lütfennn çok acil :(((

selam, bu bahsettiğiniz kim? kusura bakmayın kısaca bilgi verirmisiniz banada yollar mısınız teli ni

kızlar merhaba,
telefonda fal bakan tekirdağda oturan bir falcı buldum.
ben çok beğendim 30 tl ye bakıyor.
bioenerji uzmanı aynı zmanda...
süper fal bakıyor yaklaşık 30 dakika sürdü bizim evdeki çiçeğin yerinden yatağıma kadar tarif etti..
benim vucüdumda kompleks yaptığım yeri bile söledi...erkek arkadaşımın annesinin kurduğu cümleyi onun ağzından duydumm....
aynıı zmanda çok fal baktırmışşsın çok negatifin var dedi uzaktan da olsa negatifi alabiliyor.
ben denedim akşam 5 dakikalık uyguladı ve vucudumda hissettim ve fal baktırdığım için de ücret almadı...
yıldız yükseltme,büyü çözümü yapıyor(ama asla büyü yapmıyormuş),kısmet açma gibi ......

Back
X